Landschildpad van piepschuim materiaal 23 cm

Landschildpad van piepschuim. Het formaat van deze piepschuim schildpad is ongeveer 12 cm. Materiaal: Styropor piepschuim.

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Iams Dog Adult Small Medium Kip 12 kg 1 7 Jaar Hondenvoer

Iams Dog Adult Small/Medium Kip 12 kg 1 - 7 Jaar - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Iams Dog adult kip small/medium voor de hond is een volledige basisvoeding van hoge kwaliteit. In deze brokken zitten alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft om gezond te blijven. Dit hondenvoer bevat veel kip van hoge kwaliteit. Dit zijn de eiwitten die je hond nodig heeft voor een goede spieropbouw. De voeding heeft een optimaal vezelgehalte om de spijsvertering van je hond gezond te houden. Ook aan de tanden van je hond is gedacht. deze worden verzorgt tijdens het eten van deze brokjes. Omega-3 en -6 vetzuren zorgen ervoor dat de huid van je hond gezond blijft en zijn vacht mooi zal gaan glimmen. Zo wordt je hond in al zijn behoeftes voorzien en blijft hij gezond en gelukkig! Iams Dog adult kip small/medium is te gebruiken voor alle volwassen honden tot 25 kg. Let op: Iams hondenvoer is online verkrijgbaar en is beperkt beschikbaar in de Pets Place winkels.. Alle Iams voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 27.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jung A500 tastdekking universeel voor basiseenheid zwart A1561.07USW

Jung A500 tastdekking universeel voor basiseenheid zwart A1561.07USW

€ 70.89

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pavo Nervcontrol 3 kg

Pavo Nervcontrol 3 kg direct bestellen in onze webshop! Sensibele paarden kunnen kijkerig en snel gestressed zijn. Met deze specifieke karaktereigenschappen zul je rekening moeten houden. Pavo NervControl helpt op een natuurlijke manier de innerlijke rust te herstellen en te onderhouden. Binnen enkele dagen is je paard merkbaar rustiger. Actieve componenten, zoals magnesium en L-tryptophaan, zijn bouwstenen voor de neurotransmitter serotonine en helpen de signaaloverdracht in het zenuwstelsel beter te laten verlopen. Daardoor vloeit spanning in het lichaam sneller af en is er meer rust en controle.. Alle Pavo voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 37.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

O apos Neill T shirt Lw Essentials Logo voor dames Wit

Het Essentials Logo T-shirt is een prachtige basic. Verkrijgbaar in een mooie range kleuren met ingetogen logo op de borst en een ronde hals en met enzymenwassing zodat het shirt heerlijk zacht aanvoelt.

€ 25.99

Klik hier voor meer informatie...

Product