Adidas Superstar Originals C77124 Wit Zwart (mt 36 t m 49)

Deze Superstar sneakers van Adidas bestaan al sinds 1969 en zijn nog steeds razend populair. Het originele design van Adidas met wit leer en zwarte strepen kan eindeloos gecombineerd worden en maakt elk outfit compleet. Door de zachte binnenzool lopen de sneakers erg comfortabel.

€ 84.95

Klik hier voor meer informatie...

Mooiesneakers.nl Adidas Sneakers
Product
 

Adidas ZX Flux M19841 Blauw

De Adidas ZX Flux Navy - M19841 / ZX FLUX - Het nieuwe model van Adidas, de Adidas ZX Flux! Een toffe running sneaker en zeker een lichtgewichtje. Een Adidas ZX Flux hoort bij elke sneakerfreak in de kast!

€ 79.95

Klik hier voor meer informatie...

Mooiesneakers.nl Adidas Sneakers
Product
 

LappKabel 0010005 Stuurkabel ÖLFLEX® CLASSIC 100 7 G 0.50 mm² Grijs Per meter

Aansluit- en stuurkabel, speciaal voor industriële toepassingen. Overwegend in droge, vochtige of natte ruimtes bij normale mechanische belasting. In open lucht alleen als rekening word...

€ 1.39

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

ASA AR1 Dark Grey Polished Lip 18 inch

De ASA AR1 Dark Grey Polished Lip 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 183.32

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Opblaasletters Holland

Opblaasbare letters HOLLAND in de kleur oranje. De letters zitten aan elkaar vast. Afmeting: 160 cm.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gekleurde deco spelden 150 stuks

Decoratie spelden 150 stuks met bloem knopje. Vijf kleuren met 30 spelden. Formaat ongeveer: 5,5 cm lengte.

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fleurige akkerranden

Fleurige akkerranden. Hoogte: 60-110 cm.Een historisch verantwoorde, natuurlijke, ongemanipuleerde verfraaiing en verrijking van uw omgeving. Dit zaadmengsel, met o.a. Akkerwinde, Herik, Look-zonder-look, Grote Klis, IJle Dravik, Ribzaad, Stinkende Gouwe, Boerenwormkruid, Reinevaar, Reinvaren of Wormzaad, Kamgras, Weverskaarde, Robertskruid, Nagelkruid, Kaasjeskruid, Zeepkruid en Avondkoekoeksbloem, is bedoeld voor akker- en wegranden, aan hof of heem grenzende grondstukken, in enige schaduw liggende zomen bij heggen en steggen en ook eventueel composthopen. Het zakje bevat voldoende zaad voor 3 à 4 vierkante meter. Ter plaatse heel dun uitzaaien, licht inharken, indien mogelijk even aandrukkenen vochtig houden totdat de kiemplantjes zich laten zien. Omdat de omstandigheden tijdens het zaaien, kieming en opkomst niet zijn te voorspellen en ze van keer tot keer verschillend kunnen zijn, bestaat de kans dat niet alle bovengenoemde soorten zich zullen laten zien. Inzaai van dit mengsel houdt dan ook niet een vast soortenbestand voor de toekomst in, het is meer bedoeld als overgang of goede initiatiefbeplanting.Zaaitijd:Zowel in het voorjaar, zomer als herfst kan er worden gezaaid. Een laat-zomer-zaai geeft de beste resultaten, omdat door de dan gebruikelijke temperatuurverschillen, tussen dag en nacht, veel soorten sneller kiemen.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 3.29

Klik hier voor meer informatie...

Product