SIT GDN014F12NS Tandkoppeling Boordiameter 12 mm Buitendiameter 24.5 mm Type 014

SITEX koppelingen bestaan uit twee geprofileerde naven die door een gegroefde huls worden verbonden. De naven zijn van staal en de vertanding is boogvormig gefreesd. De huls wordt van hoogwa...

€ 16.77

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Yuno blauw Zumo T shirts Blauw

Yuno blauw - Zumo - T-shirts - Blauw Longsleeves uit de Zumo Heren Merkkleding collectie. Kenmerken Heren Yuno blauw - Zumo - T-shirts - Blauw kledingstuk: 00001292/Yuno : Blauw

€ 25.17

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hoofdkussen Super Zacht

Hoofdkussen Super Zacht

Dit hoofdkussen Super Zacht uit de Contessa collectie is van degelijke kwaliteit en geeft extra steun aan je hoofd en schouders tijdens het slapen. Dit is vooral belangrijk als je op uw rug of zij slaapt, want tijdens het slapen is het belangrijk dat je ruggengraat zo veel mogelijk in een rechte lijn ligt. Als je kussen niet genoeg ondersteuning geeft aan het hoofd en de nek liggen deze tijdens het slapen in een 'gekke bocht' waardoor de hele ruggengraat op spanning komt te staan. Terwijl het juist de bedoeling is dat je ontspannen kunt slapen tijdens de nacht. Een goed hoofdkussens is dus erg belangrijk voor een goede nachtrust.

Heb je regelmatig last van een stijve nek of pijnlijke spieren? Zit je rug regelmatig 'vast'? Dan is de kans groot dat je hoofdkussen niet past bij je slaaphouding. Een goed kussen dat je hoofd en nek goed ondersteunt kan zulke problemen voorkomen. 

De juiste ondersteuning

Wat je slaaphouding ook is, er is altijd een hoofdkussen van Contessa dat daarbij past. De hoofdkussencollectie van Contessa is een noviteit op slaapgebied. Zes kwaliteitskussens in verschillende comfortklassen sluiten perfect aan bij je lighouding. De unieke ergonomische vormgeving zorgt voor de juiste ondersteuning van je hoofd, nek en schouders.

Ontspannen nachtrust

Een Contessa hoofdkussen draagt bij aan een ontspannen nachtrust. Ben je rug-,buik- of zijslaper, gaat uw voorkeur uit naar een zacht hoofdkussen of wil je meer ondersteuning?
Er is altijd een kussen uit de Contessa Collectie dat bij je slaapwensen past. De hoofdkussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, lucht- en vochtregulerend, anti-allergisch en wasbaar.

Persoonlijke slaapwensen

Maak je nachtrust compleet met een hoofdkussen uit de Contessa Collectie. De materiaalkeuze en de luxe afwerking zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Het Contessa hoofdkussen is gemakkelijke navulbaar. Dit biedt de mogelijkheid je kussen eventueel volledig aan te passen aan je persoonlijke slaapwensen. Bestel nu uw hoofdkussen super zacht snel en eenvoudig online bij ons. 

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Diewe Wheels Matto Nero (Black) 18 inch

De Diewe Wheels Matto Nero (Black) 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 135.28

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Feestverlichting 20 meter met 20 LED lampen groen en blauw

Complete set feestverlichting E27 bestaande uit een prikkabel van 20 meter met 20 LED lampen in de kleuren groen en blauw. Geschikt als feestverlichting of sfeerverlichting binnen en buiten, bijvoorbeeld voor een sportvereniging met de clubkleuren groen en blauw.

- Inclusief stekker en eindstuk met ophanghaak.

- Totaal verbruik 40W
- Lampafstand 100cm
- Fitting E27
- Niet dimbaar

Let op bij het gebruik van Ledlampen buiten  dat de rubber afdichtingsring bij het indraaien van de LED lamp op de fitting zit.
Waarom? een LEDlamp geeft geen warmte af en bij regen bestaat de kans dat er water in de fitting loopt en zo ook de LEDlamp loopt
met als gevolg dat de LEDlamp kapot gaat!!!!

€ 139.50

Klik hier voor meer informatie...

Product