GensAce Lipo 45c 90c 11,1 volt 450mah met JST Stekker

Hoogwaardige GensAce 45C/90C 3S lipo accu. Deze accu is oa. geschikt voor race drones. Capaciteit: 450mAh.

Specificaties

- Lengte: 54mm
- Breedte: 29mm
- Dikte: 13mm
- Balanceerstekker: XH
- Gewicht: 42 gram 

€ 13.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

uni ball Paint Marker op waterbasis Posca PC 8K wijnrood

Merkstift op waterbasis en gepigmenteerde inkt. Schrijfbreedte: 8 mm. Ideaal om te schilderen, tekenen, schrijven en markeren op elk oppervlak. Met ondoorlatende, heldere kleuren. Dekkend, overschrijfbaar, mengbaar, waterbestendig, constant bij langdurigeblootstelling aan licht en reukloos. Geschikt voor alle ondergronden. Permanent op poreuze oppervlakken.

€ 4.07

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reisklamboe Super Light Care Plus® Geïmpregneerd

MOSQUITO NET | WEDGE GEÏMPREGNEERD

Een klamboe of muskietennet boven je bed betekent een stukje comfort. Geen irritant gezoem in je oor en geen jeukende bultjes op je huid. Ga je op reis naar een subtropische of tropische bestemming? Dan is een geïmpregneerde klamboe geen luxe, maar een absolute noodzaak!

GEÏMPREGNEERDE KLAMBOE: VAN LEVENSBELANG

Een insectenbeet kan gevaarlijke ziekten veroorzaken, zoals malaria, knokkelkoorts (dengue), gele koorts en het West-Nijlvirus. In gebieden waar malaria heerst (let op: dit varieert soms per seizoen) heb je altijd een geïmpregneerde klamboe nodig. De vorm malaria tropicana is een levensbedreigende ziekte. Een geïmpregneerde klamboe kopen kan besmetting voorkomen!

WAAROM KIES JE VOOR EEN GEÏMPREGNEERDE KLAMBOE?

Een geïmpregneerd muskietennet is bewerkt met duurzame Durallin® impregnatietechnologie. Deze impregnatie werkt tot wel drie jaar bij dagelijks gebruik en voorkomt dat muggen op het net kunnen landen en erdoorheen steken. Ook beschermt de geïmpregneerde klamboe je tegen beten van luizen, bedwantsen en vlooien. Deze klamboe is geschikt voor 1 persoon.

WELKE KLAMBOE KIES JE?

Als het gaat om je gezondheid neem je natuurlijk geen halve maatregelen. Wil je de beste en meest veilige klamboe kopen? Alle Care Plus klamboes, hoofdnetten en Bug Sheets hebben een maasgrootte (mesh) conform de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Onze geïmpregneerde Light Weight klamboes bevatten 156 gaatjes per vierkante inch. Optimale bescherming én een laag gewicht: dit muggennet is de ideale reisklamboe.

TIPS: KLAMBOE OPHANGEN

Het ophangen van je geïmpregneerde klamboe is gelukkig erg eenvoudig. De geïmpregneerde muskietennetten van Care Plus worden geleverd inclusief complete bevestigingskit, bestaande uit ophanghaken, een spijker, veiligheidsspelden en touw. Je klamboe werkt optimaal als je je aan onderstaande richtlijnen houdt.

Ventileer de ruimte eerst goed en hang vervolgens het net op; in elk geval voor zonsondergang, wanneer de meeste (malaria)muggen actief zijn. Maak boven je bed een bevestigingspunt of span horizontaal boven het bed een touw waaraan de klamboe vastgemaakt kan worden.

Hoe hang je een klamboe op? Bekijk onze handige instructiefilmpjes.

OPTIMALE BESCHERMING

Wil je jezelf en je gezin optimaal beschermen tegen vervelende en gevaarlijke reisziekten? Naast het gebruik van een geïmpregneerde klamboe is het belangrijk om je huid zoveel mogelijk te bedekken met kleding, zeker als je naar buiten gaat. Smeer de onbedekte huid zorgvuldig in met een goed anti-insect product, zowel overdag als voor de nacht. De meeste muggen steken voornamelijk ’s nachts, maar de mug die knokkelkoorts (dengue) overbrengt is juist overdag actief.

GOED OM TE WETEN

• Maasgrootte (mesh): 156. Conform norm Wereldgezondheidsorganisatie
• Afmetingen net (l x b x h): 2200 x 1000 x 1400 mm
• Gewicht: 310 gram
• Vervaardigd van duurzaam polyestervezel
• Gebruiken in een goed geventileerde ruimte
• Na aanraking goed de handen wassen
• Buiten bereik van kinderen bewaren
• Bewaar de klamboe in de bijbehorende hoes op een donkere plaats
• Impregnatie blijft werkzaam tot 20x in de machinewas op 30 °C
• Gebruik een chloorvrij wasmiddel
• Geïmpregneerde klamboe weggooien? Ga naar een verzamelpunt voor chemisch afval

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT PDM021T518 Tandschijf Aluminium Aantal tanden 18 Geschikt voor riembreedte 10 mm

SIT tandveerringen van aluminium met metrische indeling zijn niet geperforeerd en voorzien van centrering.

€ 5.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Enkele rij cilindrische kogellagers ontwerp N FAG NJ202 E M1A C3 Boordiameter 15 mm Buitendiameter 35 mm Toerental (max.) 22000 omw min

Cilinderlagers met kooi zijn eenheden die uit massieve buiten- en binnenringen en cilinderkransen bestaan. De buitenringen hebben aan beide zijden vaste kragen of zijn zonder kraag, de binne...

€ 75.99

Klik hier voor meer informatie...

Product