B Stock Power Dynamics PDM M604A 6 kanaals muziek mixer versterker

PDM-M604A, compacte 6 kanaals mixer met versterker

De PDM-M604A muziek mixer en versterker van Power Dynamics is de juiste keuze voor kleine bands, zangduo's, koren, etc. Met 6 kanalen kan er een mix van instrumenten, microfoons en overige audiobronnen op aangesloten worden om zo tot een perfect eindresultaat te komen. Met de vele mogelijkheden die de mixer biedt ben je verzekerd van een feilloze opname of performance. Door de ingebouwde versterker is het aansluiten van de installatie in een handomdraai geregeld omdat de mixer de mogelijkheid biedt om passieve luidsprekers direct op de mixer aan te sluiten. Ideaal voor bands of koren die vaak op verschillende locaties moeten optreden. 

Uitgebalanceerde eindmix

Omdat de mixer over een aantal handige opties beschikt die ook nog eens per kanaal ingesteld kunnen worden kan een uiterst gebalanceerde eindmix verkregen worden. Zo is elk kanaal voorzien van een 3-bands equalizer waarmee midden, hoge en lage tonen geregeld kunnen worden. Met de trim knop kan elk kanaal in niveau worden geregeld zodat alle kanalen gelijk gezet kunnen worden. De pan functie geeft mogelijkheden voor staging oftewel het 'plaatsen' van het geluid van het betreffende kanaal in het stereobeeld. Met de (verlichte) on/off knop kan een kanaal (of meerdere kanalen) eenvoudig aan of uit worden gezet. Erg handig bij het wisselen van instrumenten waarbij de belangrijke instellingen bewaard kunnen blijven.

DSP (Digital Sound Processor)

De PDM-M604A beschikt over een 24-bit DSP met 16 effecten. Van het gekozen effect kunnen de parameters aangepast worden alsmede het volume / de intensiteit. Vervolgens kan het niveau van het gekozen effect per kanaal worden ingemixt met de FX knop. De solo functie geeft de gebruiker of geluidstechnicus de mogelijkheid om een kanaal alvast voor te luisteren zonder dat het signaal van dit kanaal in de eindmix hoorbaar is. Uiteraard kunnen hierbij meerdere kanalen gekozen worden. Voor de finetuning van de eindmix is een 7-bands equalizer aanwezig waarmee verschillende frequenties naar wens ingesteld kunnen worden voor een optimale klank.

Bluetooth

Naast de 6 kanalen beschikt de PDM-M604A over een zevende kanaal. Onder dit kanaal vallen de ingebouwde Bluetooth ontvanger en USB mp3 speler. De Bluetooth ontvanger maakt het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt draadloos naar de mixer gestreamd waarna het opgenomen kan worden in de eindmix. Hetzelfde geldt voor de mp3 speler die het mogelijk maakt om mp3 muziek rerchtstreeks vanaf een USB stick af te spelen. Eventueel kan de USB aansluting ook gebruikt worden om opnames te maken. Hierbij wordt de eindmix digitaal in mp3 formaat opgenomen op een USB stick.

Met al zijn functies en mogelijkheden is de PDM-M604A perfect voor 'mobiel' gebruik. De ingebouwde versterker zorgt voor een snelle aansluiting van de setup. Ondanks de vele mogelijkheden en functies is de mixer overzichtlijk en eenvoudig in gebruik.

Kenmerken

6 Gebalanceerde ono microfoon-/lijn ingang (Combi XLR/Jack). +48V Fantoomvoeding. Stereo lijn ingang (RCA). Multi-FX processor met 16 presets. Solo schakelaar per kanaal (PFL). Aan/uit schakelaar per kanaal. Hi, Mid en Low regelaar per kanaal kanaal. Regelbare FX, Pan, Trim per kanaal. Stereo gebalanceerde hoofduitgang (XLR). Aparte koptelefoon en stereo-opname uitgangen. 7-Bands equalizer. Ingebouwde 2x 200W RMS Versterker. Ingebouwde USB-speler met digitaal display. Opname mogelijkheid via USB aansluiting. Bluetooth ontvanger voor audio streaming. LED VU meter en Peak LED's.

Specificaties

Vermogen: 2x 200W RMS. Frequentiebereik: 10HZ - 45kHz (±3dB). THD: <0.01%. DSP: 24-bit. Aantal presets: 16. Signaal/ruis verhouding: >112dB. Uitgangssignaal: 1V. Lijn ingangssignaal: +/-150mV. Microfoon ingangssignaal: +/- 1.5mV. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 350 x 370 x 125mm. Gewicht: 7.3kg.

€ 254.15

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com B Stock Aanbiedingen Power Dynamics
Product
 

Fenton FT215LED mobiele speaker 2x 15 1600W met draadloze microfoons

Fenton TL215LED - Light, Sound, Party!

De Fenton FT215LED is een mobiele speaker met twee 15" woofers en een vermogen van 1600 Watt. Tel daar de LED verlichting bij op en het is overduidelijk dat de Fenton TL215LED dé partyspeaker bij uitstek is. De speaker wordt geleverd inclusief twee draadloze microfoons zodat bijvoorbeeld karaoke (met z'n tweeën) mogelijk is en ook een afstandsbediening ontbreekt niet. Maar dat is nog niet alles want de Fenton TL215LED is voorzien van een ingebouwde accu zodat hij werkelijk overal te gebruiken is, een stopcontact is niet nodig! Zet hem bijvoorbeeld in de tuin en organiseer een gezellig tuinfeest. Waar je ook wilt feesten, de Fenton TL215LED verzorgt de muziek én ook alvast het licht!

Lekker geluid

Met zijn dubbele 15" woofers zorgt de TL215LED voor een indrukwekkende geluidsdruk. Deze druk zorgt voor een goede en lekkere diepe bass. Door het ingebouwde filter worden ook de middentonen door de beide woofers weergegeven en worden de hogere tonen naar de tweeter gestuurd. Hierdoor ontstaat een evenwichtig geluid waardoor de speaker voor vele muziekstijlen te gebruiken is. Om het geluid naar wens bij te stellen is de speaker voorzien van een Bass en Treble regeling. Hierdoor weet je zeker dat het geluid altijd en overal klinkt zoals je het hebben wilt.

Connectiviteit

Voordat er geluid uit de speaker komt moet er natuurlijk eerst een signaal ín gestopt worden. De TL215LED heeft hiervoor meedere opties zodat je nooit zonder je favoriete (feest)muziek hoeft te zitten. Allereerst beschikt de speaker over Bluetooth waarmee een draadloze verbinding kan worden gemaakt met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht geeft de speaker weer wat er op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld. YouTube, Spotify, Deezer, Apple music en ga zo maar door, het wordt allemaal draadloos naar de speaker gestreamed. Een andere optie is de interne mp3 speler die met de meegeleverde afstandsbediening te bedienen is. Stop een USB stick of SD kaart met mp3 muziek in de mediaspeler en de speaker speelt de muziek rechtstreeks vanaf de stick of kaart af. Op de lijn / AUX ingang kan tot slot een mixer, DJ controller, cd speler, etc. worden aangesloten waarmee de connectiviteit van de TL215LED compleet is.

LED's

Om de feestvreugde alvast een boost te geven zijn beide woofers voorzien van een UFO LED lichteffect. De gekleurde LED's zorgen voor een leuk 'bewegend' lichtspel wat de feestvreugde natuurlijk ten goede komt. Omdat de verlichting natuurlijk niet bij elk gebruik wenselijk is is het mogelijk om deze uit te schakelen met behulp van een schakelaar achterop de speaker.

Kenmerken

2x 15" 1600W mobiele speaker met ingebouwde accu. UFO LED lichteffecten bij de woofers (aan / uit schakelbaar). Twee draadloze UHF handmicrofoons meegeleverd. Echo-effect voor microfoons. Ingebouwde USB, SD/MMC mp3 mediaspeler. Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming. RCA AUX in- en uitgang. Microfooningang met echo effect en priority mogelijkheid. Gitaaringang voor verbinding van muziekinstrument. Makkelijk te vervoeren door 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening meegeleverd. Werking op netstroom en ingebouwde accu.


Specificaties

Vermogen: 1600W. Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz. Woofer: 2x 15". Microfoonfrequentie: 863.200MHz & 867.600MHz. Accu: 5 Ah. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 470 x 360 x 1110mm. Gewicht: 19.2kg.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Mobiele geluidsinstallaties Fenton
Product
 

B Stock Fenton MDJ100 Bluetooth Partystation 100W met ingebouwde accu

Totale flexibiliteit met de Fenton MDJ100

Geef een feestje waar je maar wilt met de Fenton MDJ100 Bluetooth Partystation. Dit muzieksysteem met een vermogen van 100W is uitgerust met een ingebouwde accu zodat je hem werkelijk overal kunt gebruiken. Het strand, de camping, in de tuin, het maakt allemaal niet uit. Zodra de accu is opgeladen neem je hem overal mee naartoe en geniet je waar je maar wilt van jouw favoriete muziek. De beide handvaten zorgen ervoor dat je hem makkelijk kunt dragen en meenemen.

Bluetooth

De Fenton MDJ100 is voorzien van een ingebouwde Bluetooth module. Met deze module is het mogelijk om draadloos verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zo stream je jouw muziek van Spotify, YouTube, etc. eenvoudig en geheel draadloos naar de MDJ100 waardoor iedereen kan meegenieten. Met behulp van de USB en SD slots is het mogelijk om de interne mp3 speler te gebruiken. Sluit eenvoudig een USB stick of SD kaart met mp3 muziek op de MDJ100 aan en de interne mp3 speler speelt de muziek af. Het LCD display zorgt voor de nodige informatie voorziening. Voor alle overige apparatuur is een RCA lijningang / aux aansluiting aanwezig. Hiermee kan je overige apparatuur met behulp van een kabel aansluiten.

Spectaculaire lichtshow

Met de MDJ100 geniet je niet alleen van muziek maar ook van een coole lichtshow. Rondom de woofers zijn RGB LED's (RGB = Rood, Groen en Blauw) ingebouwd die de conus van de woofer belichten. Dit zorgt natuurlijk voor extra sfeer als je bijvoorbeeld de MDJ100 's avonds meeneemt voor een gezellige beachparty met je vrienden. Overigens zijn de LED's uit te schakelen zodat je zelf bepaalt of je wel of geen verlichting wilt.

Karaoke

De Fenton MDJ100 wordt niet voor niets een 'partystation' genoemd. Met alleen muziek en licht kan je natuurlijk best een feestje bouwen maar als je er ook nog eens bij kunt zingen..... dán is het feest compleet! De MDJ100 heeft twee microfooningangen met echo effect. Zo kan je de MDJ100 gebruiken voor karaoke of gewoon om thuis lekker mee te zingen met jouw favorieten. Het echo effect zorgt ervoor dat jouw zangkunsten worden voorzien van een professionele klank.

Kenmerken

Media speler met USB/SD/BT en Aux ingang. Krachtige 100W versterker. Verlichte luidsprekers met RGB LEDs (aan/uit schakelaar). LCD-scherm met MP3 tijd informatie. 2 Microfoon ingangen (6.3mm Jack). Echo effect voor microfoon. Ingebouwde accu voor 3-4 uur gebruikstijd. Handvat om uw partystation te dragen.

Specificaties

Vermogen: 100W. Frequentiebereik: 55Hz - 20kHz. Signaal ruisverhoudng: >80dB. Woofers: 4". Aansluitspanning: 230Vac/50Hz .

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 295 x 380 x 205mm. Gewicht: 3.9kg.

€ 58.65

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Mobiele geluidsinstallaties Fenton
Product
 

B Stock Power Dynamics PD782 (UHF) Draadloos microfoonsysteem duo

Op zoek naar een betrouwbaar draadloos microfoonsysteem met twee microfoons? Zoek dan niet verder! Met de Power Dynamics PD782 heb je gevonden wat je zoekt. De PD782 is een professioneel UHF en 8-kanaals draadloos microfoonssysteem die geschikt is voor vele toepassingen. Zang en spraak, het is allemaal geen probleem.

De Power Dynamics PD782 is voorzien van twee UHF microfoons die garant staan voor een storingsvrije overdracht van het signaal. Door de dubbele antenne op de ontvanger is een goede verbinding gegarandeerd. De microfoons en ontvanger zijn voorzien van een LCD display waardoor het selecteren van een ander kanaal kinderspel is. Het volume van het systeem kan eenvoudig door middel van een draaiknop op de ontvanger ingesteld worden. 

De gehele set wordt geleverd in een handige en stevige koffer zodat het systeem eenvoudig en veilig meegenomen of opgeborgen kan worden. Daarnaast worden er twee beugels meegeleverd om de set te kunnen monteren in een 19" rack.


Kenmerken 2x 8-kanaals UHF systeem. LCD display op microfoons en ontvanger. Dubbele antenne op achterzijde ontvanger. RF/AF indicatie. Gebalanceerde XLR uitgang per kanaal. Ongebalanceerde 6,3mm jack uitgang (mix). Levering incl. handige en stevige koffer.
Specificaties Frequentie: 863 - 865MHz. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. RF output: <10mW. Dynamic range: >85dB. THD: <0.5%. Signaal ruisverhouding: >90dB. Batterij microfoons: 2x AA (penlite) per microfoon.
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 215 x 170 x 50mm. Afmetingen microfoon: 240 x 50ømm. Gewicht: 2.5kg.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

€ 138.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Draadloze microfoons Power Dynamics
Product
 

B Stock Power Dynamics PDV040 40W 100Volt versterker met MP3 speler

Deze versterker met 8 Ohm, 70V en 100V uitgangen kenmerkt zich door een gemakkelijk gebruik, uitstekende prestaties en betrouwbaarheid en is daardoor bijzonder geschikt voor een groot scala aan kleine en middelgrote installaties. De versterker is voorzien van USB/SD aansluitingen voor MP3 weergave en bezit een MP3 bedieningspaneel. Ook is deze uitgevoerd met een equalizer, 2 microfooningangen, een aux-ingang, sirene en een externe 12V aansluiting.


Kenmerken 70V/100V/8 Ohm PA versterker. MP3 speler. Ongebalanceerde microfoon ingangen. Equalizer. Sirene functie.
Specificaties Vermogen: 40W max.. Tappings: 8 Ohm - 70V - 100V. Connector: Clip terminals. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 218 x 241 x 85mm. Gewicht: 3.65kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com 100 volt versterkers Power Dynamics
Product
 

B Stock MAX Disco Subwoofer MAX12SUB 800W 12

Vul je geluidsset aan met deze MAX12SUB subwoofer. De perfecte aanvulling voor je geluidsset om nóg meer bass uit je systeem te halen. De MAX12SUB is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de MAX speaker serie. Hierdoor past de MAX12SUB perfect in het plaatje bij elke speaker uit de MAX serie.

Met een vermogen van maar liefst 800W is de MAX12SUB geschikt voor iedereen die wat meer bass uit zijn systeem wil halen. De basspoorten versterken het geluid van de subwoofer nog eens extra waardoor je geluidssysteem in de lage frequenties extra zal worden ondersteunt. Om een eventuele aanwezige resonantie tot een minimum te beperken is de MAX12SUB bekleed met een speciaal dempend vilt.

De subwoofer is net als alle andere speakers uit de MAX serie voorzien van handgrepen aan de zijkanten. Hierdoor is hij eenvoudig verplaatsbaar waardoor hij geschikt is voor gebruik "on the road". De hoekstukken zijn voorzien van speciale beschermstukken zodat deze beschermd worden tegen de gevolgen van het vele slepen. Ook de woofer is niet vergeten en deze wordt beschermd door een metalen grill. Voor het eenvoudig opbouwen van je geluidsset en om ruimte te besparen is de MAX12SUB voorzien van een tophat aan de bovenkant. Hierin kan een speciale tussenpaal worden geplaatst zodat de top speakers boven de subwoofer geplaatst kunnen worden.

 Ben je toe aan extra bass? Dan is de MAX12SUB perfect voor jou. De MAX12SUB is de perfecte toevoeging bij de speakers uit de MAX seaker serie.


Kenmerken Wordt per stuk geleverd. Perfecte aanvulling bij de MAX speakerserie. Geschikt voor mobiele DJ's en middelgrote tot grote feesten. Metalen grill voor de woofer. Bekleed met dempend vilt. Basspoorten voor extra diepe bassen. Speciale kunststof bescherming op de hoeken. Voorzien van handgrepen aan beide zijden.
Specificaties Vermogen 800W max.. 12" woofer. Aansluiting: 2x Jack + schroefterminals. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 30Hz - 300Hz. SPL @ 1W/1m (dB): 97.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 37,0 x 41,0 x 48,0 cm. Gewicht: 9,8 kg.

€ 49.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Subwoofers MAX
Product
 

B Stock Stereo versterker 400W

Een stereo 2x 200W versterker met ingangen voor DVD speler, CD speler, mp3 speler etc. De versterker is voorzien van een 3-bands toonregeling voor een optimale geluidsinstelling.


Kenmerken

3-Bands toon- en balansregeling. 4 Stereo RCA ingangen. Schroefaansluitingen voor speakers.


Specificaties

Vermogen Max.: 2x 200W. Vermogen RMS: 2x 50W. Voeding: 230Vac/50Hz. Impedantie: 4 Ohm minimaal. Ventilator voor koeling van de versterker.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 270 x 285 x 95 mm. Gewicht: 3.1 kg.

€ 50.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com HiFi versterkers SkyTronic
Product
 

BeamZ Horeca Sfeerlicht LED PAR64 met afstandsbediening en DMX

Verwen jezelf en je publiek met een prachtig kleurenspel door gebruik te maken van deze Beamz LED PAR64. Met 180 LED's met een doorsnede van 10mm per LED is een geweldige lichtopbrengst gegarandeerd! Uiteraard is deze LED PAR64 aan te sturen via DMX maar ook de beginnende gebuiker kan prima uit de voeten met deze LED PAR64. Een letterlijk schitterende lamp voor een geweldige prijs. Inclusief afstandsbediening!

Welke kleur je ook wilt, met deze LED PAR64 moet het lukken. Met maar liefst 180 LED's in de kleuren rood, groen en blauw kan, door het mixen van deze 3 kleuren, elke gewenste kleur worden gemaakt. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kan je je fantasie helemaal de vrije loop laten. Gebruik deze Beamz LED PAR64 tijdens feestjes, optredens of als sfeerverlichting in de woon- of slaapkamer of showroom. Met de 6 DMX kanalen waarmee deze LED PAR64 aangestuurd kan worden is het een fluitje van een cent. Heb je geen verstand van DMX en al helemaal niet de beschikking over een DMX controller? Geen probleem, want deze LED PAR64 is voorzien van een afstandsbediening waarmee de bediening een fluitje van een cent is. Tevens kan hiermee een aantal ingebouwde effecten worden opgeroepen waardoor deze LED PAR64 compleet zelfstandig kan werken. En als het gebruik van een afstandsbediening niet handig is dan zet je hem gewoon in de automatische of geluidsbestuurde stand. Zo kan iedereen met deze LED PAR64 werken.

De LED PAR64 wordt geleverd inclusief een dubbele beugel die er uiteraard voor zorgt dat hij makkelijk opgehangen kan worden maar er ook voor zorgt dat de LED PAR64 stabiel ergens op kan staan, zonder aparte vloerstandaard. Ideaal dus voor die locaties waar ophangen geen optie is. Tevens is deze LED PAR64 voorzien van een doorlusmogelijkheid voor zowel de power (stroom) als DMX. Dit voorkomt een hoop verlengkabels en stekkerblokken, gewoon van de een naar de andere doorkoppelen en klaar.

Doe uzelf, uw portemonnee en het milieu een plezier en maak gebruik van deze Beamz LED PAR64. Met de lage aanschafprijs, het lage verbruik en het hoge bedieningsgemak is deze Beamz LED PAR64 een echte allemansvriend.


Kenmerken Geweldige lichtopbrengst. Inclusief afstandsbediening. Dubbele beugel, ook als vloerstandaard te gebruiken. Eenvoudige bediening. Geluids-, automatische en DMX besturing. Energiezuinig.
Specificaties 180x 10mm LED's (61x rood, 60x groen en 59x blauw). 6 DMX kanalen. 9 voorgeprogrammeerde programma's. Stralingshoek: 25°. Doorlusmogelijkheid voor netspanning en DMX. DMX LED display met toetsen. Ventilatorgekoeld. 100~240Vac / 50Hz.
Levering 1x LED PAR64. 1x Afstandsbediening. 1x Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 220 x 220 x 325mm. Gewicht 3,2kg.

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com LED Par spots BeamZ
Product
 

Power Dynamics 100V Bundelset met 5 apart instelbare zones

Met deze Power Dynamics 100V Bundelset met 5 apart instelbare zones kan je werkelijk alle kanten op. Creëer een volledig naar wens in te stellen installatie waarbij het mogelijk is om per zone het volume in te stellen maar waarbij het ook mogelijk is om per zone een bron te kiezen. Kortom, niet alle zones hoeven naar hetzelfde te luisteren. Daar waar de ene zone naar de radio luistert kan een andere zone genieten van muziek via bijvoorbeeld een aangesloten telefoon. 

Het hart van dit systeem is de Power Dynamics PDV550M versterker die eigenlijk 5 losse 100V versterkers in één behuizing combineert. Elke zone heeft een vermogen van 50W en kan dus volledig apart van de andere zones ingesteld worden. De 10 meegeleverde luidsprekers zijn perfect geschikt voor wacht- of behandelkamers, kantoren, toiletruimtes, winkels, restaurants, etc. De speakers kunnen naar wens over de zones verdeeld worden en met de meegeleverde rol van 100 meter luidsprekerkabel kan de installatie na ontvangst direct geïnstalleerd worden. Om de set na ontvangst ook direct te kunnen gebruiken doen we er twee audiokabels bij voor het aansluiten van bijvoorbeeld een telefoon, computer, laptop, cd speler, tuner, etc.

Indien gewenst kan de set worden uitgebreid met los verkrijgbare volumeregelaars die ín de zone zelf geplaatst kunnen worden. Hierdoor kan het volume van de betreffende zone in de zone zelf geregeld worden en is er geen noodzaak om dit op de versterker in te stellen.

Op zoek naar een andere samenstelling? Opbouwspeakers in plaats van plafondspeakers, meer of juist minder speakers, een combinatie van plafond- en opbouwspeakers of andere wensen? Neem gerust contact met ons op voor advies, uitleg of een offerte op maat.

Power Dynamics PDV550M 100 Volt 5 zone versterker 5x50 watt

Deze vijf-kanaals Power Dynamics PA versterker biedt de mogelijkheid om muziek of mededelingen te sturen naar vijf gewenste zones. De matrix versterker heeft vier aux en twee hoogniveau ingangen, samen met twee microfoon aansluitingen waarvan microfoon-1 een prioriteitsregeling heeft.

Met de zone selectieschakelaars kan elke ingang aan een van de 5 zones worden toegewezen. Het is hierbij mogelijk om meerdere zones aan dezelfde ingang toe te wijzen. Het volume in de individuele zone kan centraal geregeld worden met deze zone versterker.

De PDV550M is ontworpen voor toepassingen zoals paging, aankondigingen, intercommunicaties, achtergrondmuziek, omroepactiviteiten in industriële installaties, enz.

5x50W Matrix versterker met een geweldige sound. Breed inzetbaar dankzij de matrix functionaliteit. Opties voor speaker uitgangen: 8 ohm, 70V en 100V. Beveiligingen: Overbelasting, oververhitting, overspanning en slowstart. Individuele niveauregeling per kanaal. Bass en treble regeling. 19" Montage mogelijkheid. RMS Vermogen 5x 50W. Speaker tappings 8 Ohms, 70V, 100V. Frequentie vermogen 50Hz - 18kHz. Signaal ruis verhouding >75dB. Ingangs gevoeligheid:Line -16dB. Ingangs gevoeligheid:Mic -50dB. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz. 1x PA Versterker. Stroomkabel. Handleiding. Afmetingen 420 x 340 x 88.8mm.

Power Dynamics CSPB6 Plafondspeaker 100V 10W

Deze plafondspeaker 100V 10W CSPB6 van Power Dynamics is geschikt voor het grote installatiewerk. Hierbij valt te denken aan 100V installaties in winkels, showrooms, kantoorpanden etc. Door gebruik te maken van 100V kunnen eenvoudig meerdere speakers in een installatie worden opgenomen. Ook is het met een 100V systeem mogelijk om lange lengtes aan speakerkabel te gebruiken zonder kwaliteitsverlies.

De CSPB6 is voorzien van een 6" woofer en een hoogwaardige transformator en beschikt over 5W en 10W tappings voor het instellen van het vermogen in de installatie. De speaker kan eenvoudig in het (systeem)plafond worden ingebouwd en zorgt ervoor dat het audiosysteem niet prominent aanwezig is in de ruimte. Desondanks heeft de CSPB6 een heerlijke klank en kan daardoor prima als achtergrondluidspreker dienst doen. Maar ook als omroepluidspreker is de CSPB6 een prima keuze!

Kenmerken

Heerlijk geluid en perfect voor achtergrondmuziek of omroep installatie. 100V luidspreker met 5W en 10W tappings. Levering per stuk.

Specificaties

Frequentiebereik: 130Hz - 15kHz. Woofer: 6.5". SPL @ 1W/1m: 92dB. Inbouwdiameter: 160mm. Inbouwdiepte: 77mm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 188ø x 85mm. Gewicht: 0.7 kg.

SkyTronic 100V Luidsprekerkabel 2x 1.5mm 15A - Zwart - 100 meter rol

Ronde 2-aderige luidsprekerkabel met sterke, ronde buitenmantel. Geleverd op haspel van 100m. Polariteitsaanduiding door gekleurde isolatie van de binnenaders.

Max. Vermogen: 15A. Omhulzing: Zwart. 1 x Luidsprekerkabel. Kabel dikte: 7,8mm.

PD Connex Kabel 2x RCA Male - 2x RCA Male 1.5m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 1,5 meter 2x RCA (M) - 2x RCA (M) OFC signaalkabel. Deze uiterst flexibele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige metalen RCA connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.

Professionele uiterst flexibele OFC kabel. Voorzien van hoogwaardige metalen RCA connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

PD Connex Kabel 3.5 Stereo - 2xRCA Male 1.5m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 1,5 meter 3,5 Jack (stereo) - 2x RCA (M) OFC signaalkabel. Deze uiterst flexibele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige metalen connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.

Professionele uiterst flexibele OFC kabel. Voorzien van hoogwaardige metalen connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

€ 749.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties Power Dynamics
Product
 

Vonyx VPS122A geluidsinstallatie 800W met stands en LED's

Vonyx VPS122A geluidsinstallatie voor feestjes, zang, (mobiele) DJ's etc.

Gemak dient de mens en dat is waar het bij de VPS122A van Vonyx om draait. Een complete set met twee speakers, standaards, kabels, afstandsbediening en een handmicrofoon zodat alles direct na ontvangst in no-time klaar is voor gebruik. Het aansluiten van slechts twee kabels is alles wat er nodig is om deze set te kunnen gebruiken. Door de vele opties is de VPS122A multifunctioneel inzetbaar. Huisfeestjes, schuurfeestjes, de (mobiele) DJ, verenigingen, aanstormend zangtalent, het zijn maar enkele voorbeelden voor het gebruik van deze complete geluidsinstallatie.

Eenvoud

De eenvoud van de VPS122A zit vooral in de manier waarop de set is gebouwd. Omdat de versterker is ingebouwd en niet als losse unit wordt geleverd is aansluiting en installatie kinderspel. Bij de VPS122A zit de versterker in een van de twee speakers (dit is de actieve speaker). De andere speaker (passieve speaker) wordt met de meegeleverde 4 meter lange luidsprekerkabel aangesloten op de actieve speaker waarna enkel de stroomkabel nog aangesloten hoeft te worden om de set in gebruik te kunnen nemen. Eenvoudiger kan het gewoon niet en werkelijk iedereen kan deze geluidsinstallatie dan ook aansluiten.

Geluid

Een goed feest of een avondje karaoke kan natuurlijk niet zonder goede muziek. De VPS122A zorgt met zijn vermogen van 800W max. dat het je qua geluid aan niets ontbreekt. De 5-bands equalizer maakt het mogelijk om het geluid naar wens af te stemmen zodat je altijd het beste uit de installatie haalt. Voor de input van muziek zijn er meerdere mogelijkheden waarvan Bluetooth er één is. Zo kan er een draadloze verbinding gemaakt worden met een Bluetooth apparaat waarna de muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld hoorbaar is via de geluidsinstallatie. Een andere, draadloze, oplossing is de interne mp3 mediaspeler. Sluit simpelweg een USB stick of SD kaart met mp3 muziek aan op de actieve speaker en hij speelt de muziek voor je af. Met de meegeleverde afstandsbediening houd je de controle. Voor alle overige opties is een lijn / AUX ingang aanwezig waarop een mixer, cd speler, DJ controller, etc. aangesloten kan worden. Wil je de set als zanginstallatie gebruiken? Geen probleem! De meegeleverde handmicrofoon zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt. Met het ingebouwde echo effect kan de zang voorzien worden van een professionele klank. Een extra microfoonaansluiting maakt het mogelijk om een tweede microfoon (niet meegeleverd) aan te kunnen sluiten zodat je ook met z'n tweeën kunt gaan zingen.

Ritmische LED ringen

Omdat een goed feestje of optreden natuurlijk niet zonder enige vorm van sfeerverlichting kan zijn beide speakers van de VPS122A voorzien van blauwe LED ringen. Zodra de muziek op een hoger volume wordt ingesteld en het duidelijk tijd wordt voor een feestje komen de LED ringen tot leven. De LED's reageren hierbij op het ritme van de muziek en kunnen, indien gewenst, ook uit worden gezet.

Al met al is de Vonyx VPS122A een must have voor de (mobiele) DJ of zangtalenten. Maar ook voor buurt- of sportverenigingen, scholen, etc. is de VPS122A geluidsinstallatie ideaal vanwege de complete levering. Daarnaast is de set snel aan te sluiten en ook net zo snel weer op te bergen.


Kenmerken

800W geluidsinstallatie, plug and play. Eenvoudig in gebruik te nemen en te bedienen. Ingebouwde USB mp3 speler met digitaal scherm. Draadloze bluetooth technologie voor audio streaming. Ingebouwde 5-bands equalizer. Levering incl. afstandsbediening, microfoon en kabels.

Specificaties

Max. vermogen: 800W. Uitgangsvermogen: 400W. Frequentiebereik: 40Hz - 18kHz. SPL max.: 125dB. Woofers: 12". Max. hoogte standaards: 110cm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (per speaker): 350 x 310 x 570mm. Gewicht (set): 21kg.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties Vonyx
Product
 

Vonyx VPS152A geluidsinstallatie 1000W met stands en LED's

Direct aan de slag met de Vonyx VPS152A geluidsinstallatie,/h3>

De Vonyx VPS152A is een complete geluidsinstallatie met een vermogen van 1000W. De set wordt geleverd inclusief standaards en een handige afstandsbediening. De beide speakers zijn voorzien van een ronde LED ring rondom beide woofers voorzien van blauwe LED's. Deze LED's reageren op de muziek maar zijn, indien gewenst, ook uit te schakelen. Voor het geven van een toespraak of om je zangtalent ten gehore te brengen wordt een handmicrofoon meegeleverd. Voor het afspelen van muziek zijn meerdere optie's aanwezig zoals Bluetooth, USB / SD mp3 speler en een lijn / AUX ingang. Voor de fijnafstemming van het geluid is een 5-bands equalizer aanwezig. Deze Vonyx VPS152A is dus van alle gemakken voorzien en is binnen een paar minuten klaar voor gebruik.

Actief / passief

De Vonyx VPS152A is een actieve / passieve set. Dit wil zeggen dat één van de speakers actief is (een ingebouwde versterker heeft) en dat de ander passief is (geen ingebouwde versterker). De actieve speaker wordt op het stopcontact aangesloten voor de benodigde spanning en de passieve speaker wordt met de meegeleverde 5 meter luidsprekerkabel aangesloten op de actieve speaker. Eventueel nog de meegeleverde microfoon aansluiten en de set is klaar voor gebruik.

Versterker

De ingebouwde versterker heeft een vermogen van 1000W maximaal. Met dit vermogen wordt een behoorlijk volume behaalt zodat deze set ook prima te gebruiken is voor een feestje thuis. Woonkamer, schuur, verenigingsgebouwtje, etc. het is allemaal geen enkel probleem voor deze set. Voor het weergeven van muziek is de versterker voorzien van een Bluetooth module waarmee een draadloze verbinding gemaakt kan worden met een telefoon, tablet, etc. YouTube, Spotify en ander geluid wat je op het gekoppelde apparaat afspeelt wordt zo hoorbaar via de speakers (draadloos!). Een andere optie is de ingebouwde USB / SD speler. Maak een playlist van mp3 bestanden en zet deze op een USB stick of SD kaart. Steek de stick of kaart in het juiste slot en de interne mp3 speler speelt de muziek af. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je de interne mediaspeler eenvoudig bedienen. Voor alle overige audiobronnen is een RCA en 3,5mm jack lijn / AUX ingang aanwezig. Met behulp van een kabel kan apparatuur zoals een mixer, DJ controller, cd speler, etc. worden aangesloten. Dit maakt de Vonyx VPS152A ook prima geschikt als geluidsset voor de (mobiele) DJ. 

LED verlichting

Dat de set geschikt is voor de (mobiele) DJ, een gezellig huisfeest of voor karaoke komt niet alleen door het goede geluid maar ook door de ingebouwde LED verlichting. Beide woofers zijn voorzien van een ring met blauwe LED's. Op hoger volume knipperen de LED's mee op het ritme van de muziek voor een leuk lichtspel. Indien de LED verlichting niet gewenst is dan is deze met behulp van een schakelaar achterop de speakers uit te schakelen. Om vervelend geknipper bij achtergrondgebruik te voorkomen worden de LED's pas geactiveerd wanneer het volume op een hoog niveau (standje partytime!) wordt ingesteld.

De Vonyx VPS152A is mede door de meegeleverde standaards en de kinderlijk eenvoudige manier van aansluiten perfect voor tijdelijk of mobiel gebruik. De gehele set is snel in gebruik te nemen en ook net zo snel weer op te bergen. De blauwe LED ringen zorgen voor een feestelijke sfeer wanneer de muziek op hoger volume wordt ingesteld en het tijd is voor een feestje. 


Kenmerken

1000W geluidsinstallatie, plug and play. Eenvoudig in gebruik te nemen en te bedienen. Ingebouwde USB mp3 speler met digitaal scherm. Draadloze bluetooth technologie voor audio streaming. Ingebouwde 5-bands equalizer. Levering incl. afstandsbediening, microfoon en kabels.

Specificaties

Max. vermogen: 1000W. Uitgangsvermogen: 500W. Frequentiebereik: 35Hz - 18kHz. SPL max.: 128dB. Woofers: 15". Max. hoogte standaards: 130cm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (per speaker): 430 x 350 x 700mm. Gewicht (set): 26.2kg.

€ 239.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties Vonyx
Product
 

B Stock Power Dynamics PDD500 digitale versterker 2x 250W RMS

Met de PDD500 heeft Power Dynamics een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van digitale versterkers. Met een vermogen van 2x 250W RMS en de klasse-D technologie is de PDD500 een absoluut werkpaard onder de versterkers. Betrouwbaarheid en een optimale efficiëntie is waar de Power Dynamics PDD500 voor staat. Door deze betrouwbaarheid en de hoge efficiëntie kan de PDD500 voor allerlei doeleinden worden ingezet. drive-in shows, bands en vele andere Pro-audio gebruikers kunnen zorgeloos gebruik maken van de PDD500.

De PDD500 beschikt over een stereo, mono en bridge mode en is voorzien van gebalanceerde XLR in- en uitgangen en Speakon (NL-4) speakeraansluitingen. Daarnaast is de PDD500 voorzien van verschillende functies zoals soft-start, power limiter, clip limiter, temperatuur- en kortsluitbeveiliging. Al deze extra functies zorgen ervoor dat je versterker goed beveiligd is bij extreem gebruik. Ook de geluidsarme ventilator met magnetische ophang technologie zorgt ervoor dat de versterker ook bij langdurig gebruik gewoon zijn werk doet. Op het front zijn duidelijke LED's aanwezig die de gebruiker overzichtelijk en snel de nodige informatie geven over de status van de versterker. En omdat de PDD500 een digitale versterker is is hij ideaal voor mobiel gebruik vanwege de kleinere afmetingen en het lage gewicht. Zo kunnen er meerdere versterkers in een flightcase worden ingebouwd zonder dat er een kolossale en zware flightcase nodig is.


Kenmerken Buitengewone hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Stereo/mono en bridge mode werking. Piek LEDs. Gebalanceerde XLR-in en -uitgang. NL-4 luidspreker uitgangen. Efficiente en betrouwbare schakelende voeding met powerfactor correctie-technologie(PFC). Soft start , clip limiter, power limiter, thermische beveiliging, kortsluitbeveiliging. Verbeterde, geluidsarme koelventilator met magnetische ophang-technologie.
Specificaties Vermogen 8 Ohm: 2x 150W RMS. Vermogen 4 Ohm: 2x 250W RMS. Vermogen gebrugd: 1x 500W RMS. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. Signaal ruisverhouding: >90dB. Damping factor: >300. Ingangen: Gebalanceerd XLR. Slew rate: 20V/us. Crosstalk: >70dB. Ingangsgevoeligheid: 0.775V/32dB/1.0V. Ingangsimpedantie: 20kOhm gebalanceerd. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 482 x 212 x 44mm. Gewicht: 3.15 kg.

€ 169.15

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com B Stock Aanbiedingen Power Dynamics
Product
 

Fenton FT12JB mobiele speaker 700W 12 met LED lichteffecten

Fenton FT12JB - Dé feestspeaker die je echt overal mee naartoe kan nemen

Het maakt niet uit waar je hem wilt gebruiken, met de Fenton FT12JB kan je werkelijk overal aan de slag. De speaker is voorzien van een ingebouwde accu dus een stopcontact is niet nodig. Om bij een feestje de feestvreugde direct te verhogen is hij voorzien van een LED Jellyball en gekleurde LED's bij de woofer. Deze beide lichteffecten zorgen direct voor de juiste sfeer. Omdat er bij een feestje natuurlijk ook gezongen mag worden is de speaker voorzien van een draadloze microfoon. Het ingebouwde echo effect zorgt ervoor dat jouw zangtalent nét even dat extra professionele randje krijgt. Met de Fenton FT12JB zit je dus altijd goed!

Bluetooth

Omdat de FT12JB geheel draadloos te gebruiken is moet natuurlijk ook de weer te geven muziek draadloos aangeboden kunnen worden voor optimaal draadloos plezier. Bi de Fenton FT12JB is dat mogelijk door onder andere Bluetooth. Maak simpelweg een verbinding met een Bluetooth device zoals een telefoon of tablet en luister de op het gekoppelde apparaat afgespeelde muziek draadloos via de speaker. Een andere optie is de interne MP3 speler die MP3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart kan afspelen. Voor alle overige audiobronnen is de AUX ingang op de achterzijde een uitkomst. Hierop kan vanalles aangesloten worden zoals een mixer, DJ controller, CD speler, etc.

Versterker

De versterker in de FT12JB heeft een vermogen van 700W waardoor de speaker voldoende power heeft om lekker te kunnen knallen. De 12" woofer zorgt voor een goede geluidsdruk waardoor de bassen lekker en strak worden weergegeven. Dit maakt de FT12JB geschikt voorgebruik thuis in de woonkomer of in de kleinere ruimtes zoals een garage of schuur. 

Lichteffecten

De FT12JB is voorzien van twee LED lichteffecten. Het Jelly Ball effect bovenop geeft meerdere bewegende lichtstralen in verschillende kleuren. De halfronde lens zorgt voor een ruimtevullend effect. De LED's bij de woofer zorgen voor een kleurrijk spectakel met afwisselende looplichteffecten. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om een rookmachine te gebruiken. Met een beetje nevel / rook in de ruimte worden de lichtstralen zichtbaar voor een waar 3D effect waarbij het lijkt alsof je de lichtstralen zo uit de lucht kunt pakken.

Geef jij binnenkort een feestje of wil je je zangtalent maximaal gaan benutten? Dan is de Fenton FT12JB precies wat je zoekt!

Kenmerken

12" 700W mobiele speaker met ingebouwde accu. Jellyball lichteffect bovenop. Multicolour LED verlichting bij de woofer. Draadloze UHF handmicrofoon meegeleverd. Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler. 35mm tophat voor plaatsing op statief. Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming. RCA AUX ingang. Microfooningang. Echo-effect voor microfoons. Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening meegeleverd.


Specificaties

Vermogen: 700W. Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz. Woofer: 12". Microfoonfrequentie: 863.200MHz. Accu: 2.2 Ah Lithium. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 275 x 345 x 565mm. Gewicht: 6.8kg.

€ 155.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Mobiele geluidsinstallaties Fenton
Product
 

Fenton FT15JB mobiele speaker 800W 15 met LED lichteffect

Elk feestje wordt een succes met de Fenton FT15JB mobiele speaker

"Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!" En 'hier'... dat kan met de Fenton FT15JB werkelijk óveral zijn! De Fenton FT15JB is een mobiele speaker met ingebouwde accu zodat hij overal te gebruiken is. Een soort alles in één oplossing voor een gezellige avond karaoke of voor een goed feest. Met een vermogen van 800W en ingebouwde LED lichteffecten is succes gegarandeerd. Voor de karaoke liefhebbers wordt een draadloze microfoon meegeleverd dus na ontvangst kan je direct je zangtalent laten horen. Het ingebouwde LED Jellyball lichteffect en de gekleurde LED's bij de woofer zetten jou direct in the spotlights, waar je ook bent.

Ingebouwde versterker

De Fenton FT15JB heeft een ingebouwde versterker waardoor aansluiting kinderspel is. Stekker in het stopcontact en de speaker is klaar voor gebruik. Met een vermogen van maar liefst 800W weet de FT15JB een indrukwekkend geluid te produceren waarbij de 15" woofer zorgt voor een lekkere lage en diepe (voelbare) bass. Het op de versterker aanwezige echo effect zorgt ervoor dat zang net even wat mooier klinkt. Uiteraard is de versterker ook voorzien van alle benodigde inputs om zo het maximale uit de speaker te halen. Bluetooth is hiervan een mooi voorbeeld. Met behulp van de Bluetooth functionaliteit kan een draadloze verbinding gemaakt worden met een Bluetooth device zoals een telefoon of tablet. Nadat de verbinding is gelegd wordt het geluid van YouTube filmpjes of muziek van Spotify draadloos naar de speaker gestreamd. Tel daar de draadloze microfoon bij op en je hebt alle bewegingsvrijheid die je maar wilt. 

USB/SD en AUX

Naast de handige Bluetooth functie is het ook mogelijk om een USB stick of SD kaart met MP3 muziek rechtstreeks op de speaker af te spelen. Zet simpelweg een leuke en gezellige playlist op een USB stick of SD kaart, steek deze in de FT15JB en het feest kan beginnen! Wil je liever zelf aan het roer staan en snel en makkelijk in kunnen spelen op het publiek dan sluit je gewoon een mixer, controller of andere audiobron aan via de AUX ingang, ook dat is uiteraard mogelijk.

Lichteffecten

De Fenton FT15JB is naast een speaker ook een soort van lichteffect. Bovenop de speaker is een LED Jellyball lichteffect geplaatst en bij de woofer zijn meerdere gekleurde LED's geplaatst. Deze bewegende en knipperende verlichting zorgt voor een extra leuk effect en werkt uiteraard sfeerverhogend. Wil je het helemaal mooi maken dan is het gebruik van een rookmachine zeker het overwegen waard. Door een beetje rook of nevel worden de lichtstralen vanuit de Jellyball zichtbaar voor een prachtig 3D effect. Zo wordt je feest of optreden een nóg groter succes!

Kenmerken

15" 800W mobiele speaker met ingebouwde accu. Jellyball lichteffect bovenop. Multicolour LED verlichting bij de woofer. Draadloze UHF handmicrofoon meegeleverd. Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler. 35mm tophat voor plaatsing op statief. Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming. RCA AUX ingang. Microfooningang. Echo-effect voor microfoons. Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening meegeleverd.


Specificaties

Vermogen: 800W. Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz. Woofer: 15". Microfoonfrequentie: 863.200MHz. Accu: 2.2 Ah Lithium. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 290 x 410 x 645mm. Gewicht: 8.9kg.

€ 195.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Actieve speakers Fenton
Product
 

BeamZ Matrix22Z movinghead set van 2 movingheads

BeamZ Matrix22Z - Complete movingheadset

Maak de lichtshow van je drive inn show of horecagelegenheid compleet met deze BeamZ Matrix22Z movingheadset. Een schitterende set van twee BeamZ Matrix22Z movingheads voor een zéér scherpe prijs. Door het compacte formaat kunnen de movingheads vrijwel overal geplaatst worden. De meegeleverde 6 meter DMX kabel zorgt ervoor dat beide movingheads direct na ontvangst in een master/slave setting gebruikt worden.

Zoom

Een van de mooie opties van de Matrix22Z is de gemotoriseerde zoom. Hiermee kan de stralingshoek gewijzigd worden voor leuke en mooie effecten. Uiteraard zijn andere effecten zoals een dimmer en stroboscoop ook aanwezig. De 4 LED's met een vermogen van 10W per LED zorgen voor een zeer hoge lichtintensiteit zodat deze set ook in de grotere ruimtes gebruikt kan worden. 

Gun jezelf een voordeeltje én een toffe lichtshow en bestel deze set van twee BeamZ movingheads nu!

PD Connex DMX kabel XLR Male - XLR Female 6m

PD Connex professionele hoge kwaliteit 6 meter DMX signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.


Kenmerken en specificaties Professionele soepele DMX kabel. Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren. Incl. kabelbinder. Verschillende lengtes leverbaar.

€ 359.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Movingheads BeamZ
Product
 

BeamZ Matrix22Z movinghead met zoom en 4x 10W RGBW LED's

BeamZ Matrix22Z, groots maar toch compact

De BeamZ Matrix22Z movinghead heeft ondanks zijn geringe afmetingen heel wat te bieden. De Matrix22Z is o.a. voorzien van een automatische zoom en 4x 10W RGBW LED's. Het lage gewicht en de compacte behuizing maakt de Matrix22Z de juiste keuze voor drive inn shows of horecagelegenheden met weinig ruimte. Een overvolle truss is niet meer nodig voor het verkrijgen van een geweldige lichtshow.

Controle

De Matrix22Z kan volledig naar wens bestuurd worden via DMX. Zoom, lichtsterkte, kleur, stroboscoop effecten, etc. zijn allemaal op afstand te bedienen via een DMX controller. Met maar liefst 14, 16 of zelfs 19 kanalen sta jij aan het roer van deze movinghead. Door de meegeleverde afstandsbediening kan de Matrix22Z ook prima zonder DMX controller gebruikt worden. Kies uit een van de voorgeprogrammeerde programma's en de movinghead doet de rest. Voor complete synchronisatie van meerdere units is de master/slave optie ideaal. Zo creëer je snel en simpel een prachtige gesynchroniseerde lichtshow. Voor snelle en eenvoudige installatie zonder al teveel kabels is de geluidsbesturing een goede optie. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat de Matrix22Z zelf beweegt en zorgt voor een kleurrijke en afwisselende lichtshow. De automatische mode doet in feite hetzelfde maar dan zonder de noodzaak van geluid. Mogelijkheden genoeg dus waardoor de Matrix22Z werkelijk door iedereen gebruikt kan worden.

Licht

Een goede movinghead kan natuurlijk niet zonder lichtbron. Tegenwoordig wordt de LED vaak als lichtbron gekozen. Niet alleen vanwege zijn lange levensduur en het lage stroomverbruik maar ook omdat een LED simpelweg minder ruimte in neemt zodat effecten kleiner gebouwd kunnen worden. De Matrix22Z is hier een uitstekend voorbeeld van. De in deze movinghead gebruikte LED's zijn 4-in-1 RGBW LED's. RGBW staat voor Rood, Groen, Blauw en Wit en dat slaat weer op de mogelijkheden qua kleur van elke gebruikte LED. Door het mengen van deze kleuren ontstaat de mogelijkheid voor vele andere kleuren zoals geel of paars. Door wit toe te voegen is het mogelijk om van alle kleuren ook pastelkleuren te maken. Een enorm aantal kleuren kan op deze manier gemaakt worden voor een zeer afwisselend en kleurrijk resultaat. Omdat elke LED apart aangestuurd kan worden kan elke lens zijn eigen kleur aannemen. Hierdoor is het mogelijk om op de movinghead zelf al leuke en speelse looplichteffecten te creëren.

Kenmerken

4 LED's van 10W per LED. Gemotoriseerde zoom. DMX en Stand-alone mode. 0-100% Dimmer. Instelbare strobe snelheid. Master/Slave-functie. 4 voorgeprogrammeerde shows. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met instelbare snelheid. Afstandsbediening meegeleverd. Resetfunctie. Bedieningspaneel met LED display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR.

Specificaties

Beweging: Pan: 540°. Tilt: 270°. . Stralingshoek: 7° - 31°. Field angle: 13° - 46°. Lichtintensiteit: 28957lux @ 1m. Aantal LED's: 4x (RGBW). 14, 16 of 19 DMX kanalen. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 90W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 145 x 170 x 220mm. Gewicht: 2.6kg.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Movingheads BeamZ
Product
 

BeamZ Metis laser groen rood voor buiten met accu grondpen

Versier je huis en/of tuin met de BeamZ Metis laser voor buiten

Zet je huis of tuin in de spotlights met deze BeamZ Metis laser. Een speciale buitenlaser (IP65) met ingebouwde accu met groene en rode lasers die voor een schitterend schouwspel zorgen. De laser is voorzien van een grondpen zodat hij zonder moeite in de tuin geplaatst kan worden. De laser wordt geleverd inclusief een afstandsbediening waarmee o.a. een handige timer geactiveerd kan worden zodat de laser vanzelf uitschakelt na een bepaalde tijd. Door de ingebouwde accu kan de Metis overal gebruikt worden, ideaal voor plaatsen zonder stroomvoorziening.

Bediening

De BeamZ Metis heeft meerdere ingebouwde functies voor het geven van een afwisselende lasershow. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de Metis uiteraard aan of uit worden gezet. Daarnaast kan de gewenste kleur gekozen worden en zijn er 3 modi waaruit gekozen kan worden. Een daarvan is "lasers aan" waarbij de rotatiesnelheid ook via de afstandsbediening ingesteld kan worden. De twee andere opties zijn 'automatisch' waarbij de laser op een ingebouwd programma werkt of 'stroboscoop effect' waarbij de laser zal knipperen. Ook kan via de afstandsbediening de timer geactiveerd worden. Met de timer schakelt de laser na 30 minuten, 3 uur, 5 uur of 8 uur automatisch uit wat natuurlijk ideaal is voor gebruik 's avonds of 's avonds.

Breng sfeer in je tuin met Kerst of tijdens een (tuin)feest met de BeamZ Metis Kerst laser. De Metis is geschikt voor buiten maar kan uiteraard ook prima binnen gebruikt worden. Door de ingebouwde accu is er geen stopcontact nodig en beschik je overal over een leuke lasershow!

Kenmerken

Rode en groene laser. Dynamisch Firefly effect. Ingebouwde lithium-ion batterij. Afstandbediening met o.a. timer functie. Voor buitengebruik (IP65).

Specificaties

Vermogen:. Rood: 125mW. Groen: 75mW. Accu: 3.7V / 4.4Ah.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 150 x 90 x 300mm. Gewicht: 0.4kg.

€ 69.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Lasers BeamZ
Product
 

B Stock Max MX5 Bluetooth badkamer luidspreker en handsfree set

Max MX5 Bluetooth badkamer luidspreker en handsfree set. De perfecte keuze voor wie altijd en overal muziek wil luisteren. Geniet van YouTube, Spotify of wat dan ook terwijl je in bad ligt, onder de douche staat of desnoods als het regent. De MAX MX5 is speciaal voor dergelijke omstandigheden gemaakt. Vanaf nu hoef je dus nooit meer zonder muziek te zitten.... Nou ja, tenzij de ingebouwde accu leeg is maar die is snel weer op te laden met de meegeleverde USB kabel zodat je snel weer verder kunt luisteren. Muziek luisteren kan dus echt overal omdat de ingebouwde accu de MX5 van stroom voorziet. Geen gedoe met kabels dus, 100% mobiel en portable. Opladen kan eenvoudig via een USB aansluiting van een computer of laptop of via een USB stekkeradapter.   

De MAX MX5 is voor de volledigheid voorzien van een grote zuignap. Zo 'plak' je hem dus eenvoudig op de badkamertegels, een raam, etc. Uiteraard is de zuignap afneembaar zodat deze niet in de weg zit als je de speaker in bijv. je jas- of broekzak mee wilt nemen. 

De verbinding van de MX5 met bijv. een telefoon of tablet gebeurt via Bluetooth. Erg handig want deze verbinding is geheel draadloos. Muziek die je op je telefoon afspeelt wordt weergegeven door de MAX MX5. Ook het volume is eenvoudig op je telefoon of tablet (of ander Bluetooth device) te regelen. Naast speaker is de MX5 ook een handsfree set. De MX5 is namelijk voorzien van een ingebouwde microfoon en de speaker maakt de gesprekspartner uiteraard hoorbaar. Op die manier kunnen meerdere mensen het gesprek volgen of er aan deelnemen.


Kenmerken en specificaties Handzame lichtgewicht speaker. Bluetooth V3.0 + EDR. Werkt op ingebouwde Lithium accu (3.7V 400mAh). Oplaadtijd: ±3 uur. Speeltijd volle accu: ±6 uur. Opladen via micro USB aansluiting (5V, 1000mA). Vermogen: 3W. Frequentiebereik: 100Hz - 20kHz. Bluetooth bereik: 10 meter. Afmetingen: . 85 x 85 x 50mm (incl. zuignap). 85 x 85 x 45mm (excl. zuignap). Gewicht: 0.2kg.

€ 10.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Speakers MAX
Product
 

B Stock Fenton FTB1500A Actieve 15 speaker 350W

Fenton FTB1500A, de krachtpatser voor iedere artiest

De Fenton FTB1500A Actieve 15" speaker 350W heeft heel wat in zijn mars voor vele toepassingen en doeleinden. Met een vermogen van maar liefst 350W weet je zeker dat alles wat je draait, zingt of speelt door iedereen goed te horen is. Dit maakt de Fenton FTB1500A de perfecte keuze voor de optredende zanger of zangeres, singer-songwriter, muzikant, etc.

Hoog vermogen

Met een vermogen van maar liefst 350W is de Fenton FTB1500A perfect om jezelf hoorbaar te maken bij optredens op beurzen en markten. Maar ook de DJ die de door hem gedraaide muziek natuurlijk goed hoorbaar moet maken kan met de Fenton FTB1500A perfect uit de voeten. De 15" woofer zorgt voor een goede geluidsdruk waardoor een lekkere diepe bass ontstaat waarbij de tweeter de hogere frequenties weergeeft. Alles wordt intern geregeld en gefilterd door de ingebouwde versterker. Deze ingebouwde versterker is perfect afgestemd op de woofer en tweeter waardoor het geheel perfect in balans is. Een goed geluid is het uiteindelijke resultaat. Dit geluid kan met behulp van de Bass en Treble regeling nog weer aangepast worden voor een zo goed mogelijke geluidsweergave.

Fenton FTB1500A tophat

Kunststof behuizing

De behuizing van de Fenton FTB1500A is gemaakt van een slag- en stootvast kunststof. Door deze harde ABS kunststof kan de speaker tegen een stootje en dat maakt hem ideaal voor mobiel gebruik. Tevens is in de kunststof behuizing een tophat ingebouwd zodat de speaker op een statief kan worden geplaatst. 

Meerdere aansluitingen

De FTB1500A is voorzien van meerdere aansluiting zodat hij zeer veelzijdig ingezet kan worden. Zo is hij voorzien van een gitaaringang en dat vind je niet op veel actieve speakers. Samen met de microfooningang is het mogelijk om jezelf op gitaar te begeleiden als je wilt zingen, hierbij is geen aparte apparatuur zoals een mixer nodig. Uiteraard ontbreekt een lijningang niet voor het aansluiten van een externe audiobron zoals een telefoon, tablet, mp3 speler, CD speler, etc. waarop eventueel een orkestband gespeeld kan worden. Uiteraard kan deze lijningang ook gebruikt worden voor de DJ die hierop zijn mengpaneel kan aansluiten.

Breed inzetbaar

Al met al is de FTB1500A een zeer breed inzetbare speaker. Met maar liefst 350W aan vermogen en een grote 15" woofer is hij de grootste speaker van de Fenton FTB speaker serie. 


Kenmerken 15'' 350W actieve luidspreker (versterker ingebouwd). Bass- en trebleregeling. Stereo RCA lijningang. 6.3mm jack microfoon- en gitaaringang. Echo effect voor microfoon. Aparte volumeregeling voor microfoon en gitaar. 35mm tophat voor plaatsing op statief.
Specificaties Vermogen: 350W. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 116dB. Woofer: 15". Tweeter: Piëzo. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 365 x 445 x 700mm. Gewicht: 11.5kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Actieve speakers Fenton
Product
 

BeamZ Helene laser met rode en groene lasers blauwe wash LED

Get the party started met de BeamZ Helene dubbele laser!

De BeamZ Helene laser met rode en groene lasers + blauwe wash LED is een zeer eenvoudig te gebruiken laser voor de kleine tot middelgrote feestjes. Door zijn compacte behuizing is hij vrijwel overal te plaatsen en tover je elke ruimte in een handomdraai om in een ware feestzaal! De Helene laser beschikt over een groene en rode laser + een zeer felle blauwe LED. Dit alles zorgt voor een feestelijk geheel met bewegende en gekleurde laserstralen waarbij de blauwe LED voor een mooie blauwe gloed zorgt.

Bediening

De BeamZ Helene wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening waarmee de Helene simpel bediend kan worden. Stekker in het stopcontact, sleutelschakelaar op de achterzijde in de ´ON´ positie en de laser is klaar voor gebruik. Kies een programma via de afstandsbediening en het feest kan beginnen! Voor een doorlopende wisselende laser/ en lichtshow kan de Helene ook op geluidsbesturing gezet worden. In deze mode reageert het effect op geluid en regelt zo geheel zelfstandig een schitterende lasershoe voor je.

Extra dimensie

Een laser is altijd garantie voor een succesvol feest. Geen enkel lichteffect weet zoveel los te maken als de laser. Zoals bij alle lasers en lichteffecten, dus ook bij de Helene, is rook eigenlijk een onmisbare toevoeging. Door een heel klein beetje rook / nevel in de ruimte te brengen worden de laserstralen vanuit de Helene zichtbaar. Dit zorgt voor een soort 3D effect waarbij de laserstralen als het ware "grijpbaar" worden.


Kenmerken

Rode en groene laser + felle blauwe LED. Afstandbediening meegeleverd. Multi point laser. Voorgeprogrammeerde shows. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid.

Specificaties

Laservermogen:. Rood: 150mW. Groen: 80mW. Vermogen LED: 3W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 120 x 92 x 55mm. Gewicht: 0.5kg.

€ 89.90

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Lasers BeamZ
Product
 

Slangpilaar buitendraad x tule PP zwart 1 2 x 9mm

Slangpilaren met buitendraad en tule, maat 1/2" x 9mm. Ideaal voor spiraalslangen. Door de gladde tule is er minder kans op beschadigingen van de slang.

€ 1.45

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Feest ballonnen regenboog 30 x

Regenboog ballonnen 30 stuks. Zakje met 30 ballonnen in regenboogkleuren. De opgeblazen ballonnen hebben ieder een formaat van ongeveer 27 cm.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Aap Tootsie kostuum voor kinderen

Aap Tootsie kostuum voor kinderen. Compleet apen verkleedkostuum bestaande uit een jumpsuit (onesie) met ritssluiting aan de voorzijde en een losse muts waarop de ogen, oren en snoet te zien zijn. Materiaal: 100% polyester.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ferriet assortiment 26 (l x b) 3.2 mm x 1.6 mm NIC Components NCB1206B260TR050F 1 stuks

Ferriet-assortiment 26 (l x b) 3.2 mm x 1.6 mm NIC Components NCB1206B260TR050F 1 stuks

€ 0.02

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kerst cadeautje roze met zilveren strik 13 cm

Roze cadeaudoosje 13 cm met zilveren strik. Roze cadeauverpakking van stevig karton met matte coating. Het doosje wordt geleverd inclusief deksel. Kan gebruikt worden als cadeauverpakking of bijvoorbeeld ter decoratie in een etalage of onder de kerstboom! Het doosje wordt geleverd inclusief deksel en een zilver lint die u zelf rond het doosje kunt strikken. Er wordt een strikinstructie meegeleverd. Materiaal doosje: karton, lint/strik: satijnlint (polyester). Formaat: 13,5 x 7,5 x 4,5 cm. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Roze cadeaudoosje 13 cm rechthoekig, 1x Cadeaudoosjes strikinstructie A6, 1x Zilver lint 200 cm voor cadeaudoosjes

€ 2.40

Klik hier voor meer informatie...

Product