B Stock Vonyx M06 6 microfoon popfilter

Vonyx M06 6" microfoon popfilter. De M06 is een speciaal filter wat voor de microfoon geplaatst kan worden. Harde en scherpe klanken zoals de "S" en de "P" worden hierdoor wat minder hard en scherp wat de opname of live performance qua verstaanbaarheid ten goede komt. Het popfilter kan eenvoudig aan een microfoonstandaard of broadcasting arm bevestigd worden met behulp van de klem. Voor juiste positionering is het filter voorzien van een 35cm lange zwanenhals die in elke positie gebogen kan worden.


Kenmerken Verbetert de harde en scherpe klanken bij o.a. opnames. In elke positie te plaatsen d.m.v. 35cm lange zwanenhals arm. 6" (15cm) popscherm. Incl. bevestigingsklem.

€ 9.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Studio microfoons Vonyx
Product
 

B Stock Vonyx WM73 Draadloze microfoon UHF Dubbel

De Vonyx WM73 draadloze microfoon is een draadloos UHF microfoonsysteem bestaande uit een ontvanger en twee handmicrofoons. Omdat de beide microfoons op verschillende frequenties werken kunnen beide microfoon tegelijk gebruikt worden. Tevens werkt deze Vonyx set op de UFH band waardoor een betrouwbare en stabiele verbinding gemaakt wordt tussen de beide microfoons en de ontvanger. Op de ontvanger zijn de frequenties duidelijk af te lezen door middel van een LCD display.

Dit Vonyx WM73 draadloze microfoonsysteem wordt geleverd in een handige en robuuste koffer zodat de set eenvoudig en veilig vervoerd en opgeborgen kan worden. Dit maakt de systeem ook prima geschikt voor mobiel gebruik bij bijvoorbeeld bands. De ontvanger beschikt over twee gebalanceerde XLR uitgangen en een 6.3mm jack uitgang (mix) waarmee de ontvanger op bijvoorbeeld een mengpaneel aangesloten kan worden. Het volume van de microfoons kan afzonderlijk ingesteld worden op de ontvanger.


Kenmerken 2-kanaals UHF systeem. 2x handmicrofoon. LCD display op ontvanger. Dubbele antenne op ontvanger. RF/AF indicatie. Gebalanceerde XLR uitgang per kanaal. Ongebalanceerde 6,3mm jack uitgang (mix). Levering incl. handige en stevige koffer.
Specificaties Frequentie: 863 - 865MHz. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. RF output: <10mW. Dynamic range: >85dB. THD: <0.5%. Signaal ruisverhouding: >90dB. Batterij microfoon: 2x AA (penlite).
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm. Afmetingen microfoon: 240 x 50ømm. Gewicht ontvanger: 640gr. Gewicht per microfoon: 180gr.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Draadloze microfoons Vonyx
Product
 

Vonyx set van 2 LM80 LightMotion speakers met LED lichteffect

'Get the party started' met de Vonyx LM80 speakerset

Elk feest wordt gegarandeerd een succes met deze set van twee Vonyx LM80 LightMotion speakers. Het kenmerkende van deze speakers is niet alleen het geluid maar vooral de ingebouwde LED's. Elke speaker beschikt over 2 LED array's die voor een zeer kleurrijke en actieve lichtshow zorgen. De verlichting is in meerdere standen in te stellen zodat de gegeven lichtshow altijd naar wens is. Indien gewenst is de set uit te breiden met een actieve subwoofer om zo in de lage frequenties extra ondersteuning te geven. 

De speakers zijn voorzien van Bluetooth zodat er een draadloze verbinding met bijvoorbeeld een telefoon of tablet mogelijk is. Omdat een telefoon via Bluetooth vaak met één apparaat kan verbinden wordt er een 12 meter lange verbindingskabel meegeleverd zodat het signaal vanuit de ene speaker doorgezet kan worden naar de andere. Voor een goede spreiding van het geluid en een goed zicht op de LED lichtshow wordt de set geleverd inclusief 2 standaards.

Uiteraard is het ook mogelijk om de set op een mixer of andere audiobron aan te sluiten. Hiervoor zijn extra kabels nodig en uiteraard kunnen wij je hier bij helpen zodat je na ontvangst direct aan de slag kunt.

€ 379.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties
Product
 

B Stock Power Dynamics oranje DJ koptelefoon met inklapbare en draaibare oorschelpen PH200

DJ Hoofdtelefoon met inklap- en draaibare oorschelpen PH200 Oranje van Power Dynamics. Deze met leatherlook afgewerkte koptelefoon heeft door de gevoerde hoofdband en oorschelpen een perfect draagcomfort. De oorschelpen zorgen voor een goede pasvorm en zijn inklap- en draaibaar. Hierdoor kan je als DJ makkelijk een oorschelp op één oor houden voor het maken van de perfecte mix. Tevens zorgt deze mogelijkheid ervoor dat de PH200 Oranje in te klappen is waardoor je hem na je gig weer makkelijk mee kan nemen.

De 50mm drivers zorgen voor een super strakke en diepe bass weergave met een natuurlijk en sprankelend hoog. Hierdoor wordt het gehele frequentiegebied natuurgetrouw weergegeven zodat deze koptelefoon niet alleen perfect is voor de DJ maar ook voor de ontspannen muziekliefhebber. De zeer goede frequentiekarakteristiek maakt dat de PH200 Oranje voor elke muzieksoort te gebruiken is.

Over het aansluiten hoef je je bij de PH200 Oranje niet druk te maken. De koptelefoon is voorzien van een 3 meter lange kabel met 3,5mm jackplug. Door middel van de meegeleverde schroefadapter kan de 3,5mm plug makkelijk aangepast worden naar een 6,3mm jackplug. Hiermee zijn de DJ hoofdtelefoons met inklap- en draaibare oorschelpen PH200 Oranje van Power Dynamics zonder problemen aan te sluiten op je telefoon, laptop, tablet, mixer etc.


Kenmerken Oranje/zwart model. Gevoerde leatherlook hoofdband en oorschelpen. 3 meter kabel met 3,5mm jackplug en 6,3mm adapter. Oorschelpen zijn inklap- en draaibaar. Diepe bassweergave met sprankelend hoog.
Specificaties 50mm drivers voor natuurgetrouw geluid. Vermogen: 300mW. Frequentiebereik: 18 HZ - 20 kHz. Impedantie: 32 Ohm. Gevoeligheid: 105dB (+/- 2dB).

€ 17.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com DJ koptelefoons Power Dynamics
Product
 

Vonyx LM80 LightMotion actieve 600W speaker met LED lichteffect

Karaoke, feestje of andere gezelligheid met de Vonyx LM80

Haal 100% gezelligheid in huis met de Vonyx LM80. De LM80 is een speaker uit de Vonyx LightMotion speaker serie die zich, naast het fantastische geluid, vooral kenmerkt door de instelbare LED verlichting. De speaker beschikt over een groot aantal LED's die voor een zeer kleurrijk en actief spectakel zorgen. Losse lichteffecten zijn niet per sé nodig als je een (of meerdere) LM80 gebruikt. De speaker beschikt verder over een ingebouwde 600W versterker dus naast het licht is ook het geluid dik voor elkaar!

Behuizing

De Vonyx LM80 is zeer robuust gebouwd en strak en netjes afgewerkt. De houten behuizing met hoekbeschermers, een 35mm tophat en rubber voetjes zorgt ervoor dat de LM80 voor vele doeleinden ingezet kan worden. Mobiele DJ's hebben met deze speaker in no-time licht en geluid maar ook voor feestjes thuis is de LM80 een perfecte keuze. Omdat de speaker op een standaard gezet kan worden is hij vrijwel overal eenvoudig neer te zetten.

Versterker

Aan de achterkant bevindt zich de versterkerunit met daarop alle aansluitingen, Bluetooth ontvanger, interne mp3 speler en natuurlijk de bediening voor de LED verlichting. De versterker levert een vermogen van 600W maximaal waardoor de LM80 voldoende geluid levert voor kleine tot middelgrote feestjes. Meerdere speakers kunnen desgewenst met elkaar verbonden worden voor extra sfeer en geluid. Voor het afspelen van muziek kan gekozen worden voor o.a. Bluetooth. Via Bluetooth kan een telefoon of tablet verbonden worden waarna muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld hoorbaar wordt via de LM80. Het voordeel van deze optie is dat de verbinding tussen telefoon of tablet draadloos is, 100% vrijheid! Een andere optie is gebruik maken van de interne mp3 speler. Steek een USB stick of SD kaart in het betreffende slot en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick of SD kaart af. Voor alle overige bronnen zijn meerdere aansluitingen aanwezig zodat ook een mixer, cd speler, mp3 speler, computer, laptop, etc. aangesloten kunnen worden.

LED´s

Zoals vermeld is de LM80 niet alleen een speaker, zeker niet. Door de ingebouwde LED´s aan de voorkant is het een speaker met lichtshow in één. De LED´s kunnen op meerdere manieren ingesteld worden zodat er altijd een programma is wat je aanstaat. De LED's kennen 5 programma's maar kunnen uiteraard ook uitgeschakeld worden. De instellingen zijn als volgt:

Off - Geen verlichting, LED's uit. Mood - Lichten aan en kleur naar wens instelbaar. Meter - De LED's reageren op het geluid als VU meter. Mix - De LED's reageren op de muziek en veranderen automatisch van kleur. Pulse - De LED's reageren op de muziek waarbij de kleur door de gebruiker bepaald wordt. Party - De LED's zorgen voor een afwisselende show waarbij je zelf de intensiteit kunt bepalen.

Al met al is de LM80 de perfecte partyspeaker. Voldoende geluid en aansluitmogelijkheden en dat alles ook nog eens voorzien van een daverende instelbare lichtshow.


Kenmerken

Draagbare PA luidspreker met 2 LED array's. Vijf aanpasbare verlichtingswijzen: Mood, Meter, Mix, Pulse, Party. Bluetooth en ingebouwde USB / SD mp3 speler. Drie kanalen mixer: Mic/Line 1, Line 2 en Media player. Bass en treble regelaar. Ingebouwde LED arrays zorgen voor een briljante lichtshow. Met de helderheidsregeling kunt u de LED's aanpassen of uitschakelen. Kleuren controle - stel de gewenste mix van rode, groene en blauwe verlichting eenvoudig in. Voeg krachtig geluid en visuele flair toe aan elk karaoke evenement of feest. Inclusief afstandsbediening. Koppelbare uitgang om een andere LightMotion luidspreker aan te sluiten. Geïntegreerde tophat voor plaatsing op statief (35mm). Robuuste zwarte vinylfolie en beschermende stalen hoeken.

Specificaties

Muziekvermogen: 600W max.. Woofers: 3x 8". Tweeter: 1" titanium. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 260 x 270 x 925mm. Gewicht: 12.5kg.

€ 179.90

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Actieve speakers Vonyx
Product
 

Vonyx VX880BT 2.1 actieve 1000W geluidsinstallatie met Bluetooth

Vonyx VX880BT, complete installatie incl. kabels, statieven en microfoon

Direct aan de slag met de Vonyx VX880BT! Een super mooie actieve 2.1 set bestaande uit een 15" subwoofer met ingebouwde versterker en twee tops met 4x 2,5" mid en 1x 2,5" tweeter. De set wordt compleet geleverd incl. twee statieven, twee 5 meter speakerkabels en een handmicrofoon. Door de ingebouwde Bluetooth module is deze set direct klaar voor gebruik met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Uiteraard is het mogelijk om via de RCA ingang een externe bron aan te sluiten zoals een mixer, cd speler, etc. De VX880BT is hiermee geschikt voor vele toepassingen op DJ gebied maar ook voor thuis of voor bedrijven.

Vermogen

De versterkerunit die in de subwoofer is ingebouwd is verdeeld in twee delen. Het ene deel (500W) stuurt de subwoofer aan en het andere deel (2x 250W) stuurt de beide tops aan. Het totale vermogen van deze set komt hiermee op 1000W. Door het signaal te verdelen over de subwoofer en tops ontstaat in feite een 3-weg systeem met een zeer goede en gebalanceerde klank tot gevolg. Heerlijk lage bassen, een niet wegzakkend mid vanwege de in totaal 8x mid speakers en een sprankelend hoog. Hierdoor blijft de set ook voor langere tijd en op hoger volume prettig om naar te luisteren. DJ's en feestbeesten.... grijp je kans!

Bluetooth en meer

Om geluid uit de VX880BT te krijgen moet je er uiteraard eerst iets in stoppen. Dat kan bij de VX880BT op meerdere manieren. Allereerst is er de Bluetooth mogelijkheid. Maak een draadloze verbinding met een telefoon of tablet en de muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt hoorbaar (draadloos!) via de set. Een andere handige optie is de ingebouwde mp3 speler waarmee mp3 muziek die op een USB stick of SD kaart staat rechtstreeks vanaf de USB stick of SD kaart kan worden afgespeeld. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de interne module op afstand bediend worden. Voor alle overige bronnen is er een RCA ingang aanwezig waarmee vrijwel alle audioapparatuur verbonden kan worden. Mixer, cd speler, dvd speler, computer, laptop en noem maar op. Bedenk wel dat voor dit soort apparatuur nog een kabel benodigd is, uiteraard kunnen wij je hierbij helpen indien nodig.


Kenmerken

Ingebouwde mp3 speler via USB stick of SD kaart. Bluetooth ontvanger voor audio streaming. Actieve 15" subwoofer. Bass en treble instelbaar. RCA lijn in-/uitgang. Echo effect voor microfoon. Stevige houten behuizing. Subwoofer met geïntegreerde handgrepen. Inclusief standaards, luidsprekerkabels (2x 5 meter) en microfoon.

Specificaties

Vermogen: 1000W (500W Sub + 500W tops). Woofer: 15" (38cm). Tops:
Mids: 2.5". Tweeter: 2,5". . Dispersion: 120° x 45°. Tophat tops: 35mm. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:
Subwoofer: 480 x 460 x 510mm. Tops (per top): 130 x 140 x 640mm. . Gewicht (set): 33.5kg.

€ 399.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties Vonyx
Product
 

B Stock BeamZ IGNITE180 LED Moving Head 180W Spot

BeamZ Professional IGNITE180 spot, boordevol effect

De BeamZ IGNITE180 spot is een professionele moving head met een 180W LED als lichtbron, dubbel gobowiel, 2 prisma's, kleurenwiel, gemotoriseerde focus, etc. Een moving head boordevol effecten en mogelijkheden voor het creëren van de meest waanzinnige lichtshows. De IGNITE180 is onderdeel van het BeamZ Professional programma waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd is. De BeamZ IGNITE180 spot is hierdoor perfect voor de verhuur, voor vaste installatie in discotheken of clubs maar ook voor 'on-the-road' toepassingen bij festivals en evenementen.

Gobo's en kleuren

De IGNITE180 beschikt over 2 gobowielen (waarvan 1 wiel met roterende gobo's) met in totaal 14 gobo's + open. De gobo's van een van de wielen zijn vervangbaar waardoor het projecteren van bedrijfslogo's tot de mogelijkheden behoort. Tevens beschikt een van de wielen over 3 gekleurde glas gobo's. Het kleurenwiel is voorzien van 7 kleuren + open (wit). Met zowel het gobowiel als het kleurenwiel is het mogelijk om enkele effecten op te roepen zoals een gobo shake effect, rainbow effect en een kleurensplit effect. De IGNITE180 beschikt over 2 prisma's, een 3 facet en een 8 facet prisma. Beide prisma's maken de functionaliteit compleet waardoor schitterende waaier effecten mogelijk zijn. Om de projectie altijd scherp te houden is een gemotoriseerde focus aanwezig.

Effecten

De IGNITE180 heeft natuurlijk meer in huis dan enkel een gobo shake, rainbow of kleurensplit effect. Zo beschikt hij uiteraard over een stroboscoopeffect waarbij een snelheid van 20 flitsen per seconde haalbaar is. De elektronische dimmer geeft de gebruiker de mogelijkheid om de lichtintensiteit van 0 - 100% in te stellen. Al deze effecten gecombineerd met de gobo's, kleuren en prisma's zorgen voor ongekend veel mogelijkheden voor een afwisselende lichtshow.

IGNITE180 spot display

Sturing en bediening

De aansturing en bediening van de IGNITE180 is, net zoals het lichteffect zelf, geavanceerd en daarom overzichtelijk en simpel. Met een kleuren display en slechts vier knoppen kan de BeamZ IGNITE180 naar wens ingesteld worden. Het startadres, een voorgeprogrammeerd programma selecteren, geluidsbesturing, de keuze tussen 13 of 17 DMX kanalen, het zijn slechts enkele voorbeelden van de instellingen en mogelijkheden van de IGNITE180. Alles wordt overzichtelijk en duidelijk weergegeven op het kleurendisplay zodat de actuele status van het toestel snel duidelijk is.

BeamZ Professional

De BeamZ Professional IGNITE180 is niet voor niets opgenomen in de Professional serie van BeamZ. In deze serie bevinden zich alleen die lichteffecten met een zeer hoge mate van betrouwbaarheid. Dit maakt de BeamZ IGNITE180 ook zeer geschikt voor verhuur of voor het zware werk 'on the road'. De BeamZ IGNITE180 is een echte alleskunner en verslaat de concurrentie met gemak door zijn interessante prijs, hoge betrouwbaarheid en de waslijst aan mogelijkheden.

Kenmerken

180W LED met zeer hoge lichtintensiteit. Strakke 15° lichtbundel. Auto, Muziek- of DMX-gestuurd. 13 of 17 DMX kanalen. Master/slave-functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto modus. Gobowielen:. Wiel 1: 6 roterende gobo's (3x glas, 3x metaal) + open (gobo's zijn verwisselbaar). Wiel 2: 8 statische metalen gobo's + open. . Gobowiel functies: gobo shake en gobo rotatie (wiel 1). Kleurenwiel: 7 Kleuren + open. Kleurenwiel functies: Splitkleuren, regenboog effect. Prisma's:. Prisma 1: 3 facet prisma (roterend). Prisma 2: 6 facet prisma (roterend). . Gemotoriseerde focus. 0-100% Elektronische dimmer. Strobe snelheid: 0 - 20Hz. Reset functie. Controle paneel met kleuren LCD display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Powerconnector in- en uitgang (incl. powercon stroomkabel). Inclusief DMX kabel en twee quick lock omega clamps.

Specificaties

Beweging Pan: 540°. Beweging Tilt: 270°. Stralingshoek: 15°. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Opgenomen vermogen: 230W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 320 x 220 x 360mm. Gewicht: 10kg.

€ 848.30

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Movingheads BeamZ Professional
Product
 

BeamZ BPP225 LED PAR 64 met 14x 18W LED's en blacklight

BeamZ BPP225 LED PAR 64 met blacklight!

De BeamZ Professional BPP225 is een LED PAR spot in een lichtgewicht aluminium PAR 64 behuizing. De BPP225 is een zeer uitgebreide spot met 14x 6-in-1 LED's. Door deze 6-in-1 technologie kunnen vrijwel alle kleuren gemaakt worden en behoort blacklight ook tot de mogelijkheden. Het mooie en unieke van de BPP225 is dat de LED's in 2 apart aanstuurbare secties zijn gemonteerd zodat er vele mooie effecten gecreëerd kunnen worden. Het hoge vermogen van maar liefst 18W per LED draagt bij aan de enorme lichtintensiteit van de PAR 64 spot. De bediening is naar wens van eenvoudig tot 'totale controle' in te stellen waardoor iederen met de BPP225 overweg kan.

LED technologie

De LED technologie zoals gebruikt in de BPP225 is een zeer veelzijdige technologie met ongekende mogelijkheden. Naast enorm snelle kleurwisselingen is het ook mogelijk om vrijwel elke kleur te maken waarbij pastelkleuren zeker tot de mogelijkheden behoren. Door de 6-in-1 technologie kan elke LED 5 kleuren + UV / blacklight creëren. Door deze kleuren te mengen ontstaan ontelbaar veel kleurmogelijkheden waarbij het mogelijk is (door het inmengen van wit) om ook pastelkleuren te krijgen. De UV / blacklight mogelijkheid zorgt ervoor dat het aloude blacklight effect ook in deze hedendaagse spot aanwezig is.

Sturing

Voor het aansturen van de BPP225 kan gekozen worden uit meerdere opties. Voor wie (volledige) controle wil via DMX is de BPP225 uitgerust met een verschillend aantal (instelbare) DMX kanalen. Van simpele bediening met slechts 2 kanalen tot volledige controle via 22 kanalen voor de meest waanzinnige lichtshows. Voor een eenvoudigere aansturing kan gebruik worden gemaakt van de meegeleverde afstandsbediening. Kies een kleur of effect en de BPP225 doet de rest. Helemaal geen zin om überhaupt op knoppen te drukken? Dan is de geluidsbesturing of automatische mode ideaal. Bij deze opties werkt de spot volledig zelfstandig en is er geen bediening nodig.

Behuizing

De behuizing van de BPP225 is gemaakt van een lichtgewicht aluminium en heeft de vorm en afmetingen van een PAR 64 die in de vroegere jaren enorm veel verkocht is. De BPP225 is in feite moderne hedendaagse technologie in een retro jasje. Zo kom je op de behuizing enkele knoppen tegen en een LED display voor het doen van allerlei instellingen. De Powercon in- en uitgang en de XLR DMX in- en uitgang maken het mogelijk om meerdere units met elkaar te koppelen zowel voor stroomvoorziening als voor data (DMX). Hierdoor wordt het aansluiten en installeren van meerdere spots een stuk makkelijker.

Kenmerken

PAR 64 behuizing met 14x 18W LED's. Lichtgewicht aluminium behuizing. Stroboscoop snelheid: 0.5 - 24Hz. DMX en Stand-alone mode. Afstandsbediening meegeleverd. Master/slave functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. DMX in- en uitgang via 3-pin XLR. Powerconnector in- en uitgang voor doorkoppelen stroomvoorziening. Control paneel met LED display. Dubbele beugels voor universele montage.

Specificaties

Stralingshoek: 25°. Field angle: 40°. Aantal kleuren: 6 (Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit + UV / blacklight). Aantal LED's: 14. Vermogen per LED: 18W. Aantal DMX kanalen: 2, 3, 5, 6, 10, 11, 12 of 22. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 200W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 290 x 350mm. Gewicht: 2.9kg.

€ 289.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

BeamZ BPP100 LED PAR 64 met 18x 6W LED's RGBW

BeamZ BPP100 LED PAR 64 met 18 hoogvermogen LED's voor zeer hoge lichtintenstiteit

De BeamZ BPP100 is een LED spot in een PAR 64 behuizing. Door de 18 LED's met een vermogen van 6W per LED weet de BPP100 een enorme lichtopbrengst te bewerkstelligen. De gebruikte LED's zijn 4-in-1 LED's waardoor vrijwel alle kleuren (inclusief pastelkleuren) mogelijk zijn. Sturing kan eenvoudig via DMX maar de BPP100 kan ook volledig zelfstandig werken.

Kleuren

De 18 hoogvermogen 4-in-1 LED's van de BPP100 zorgen niet alleen voor een enorme lichtopbrengst maar ook voor een enorm aantal mogelijke kleuren. Elk van de 18 LED's beschikt over de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit (RGBW). Door deze kleuren te mengen is het mogelijk om ontelbaar veel kleuren te maken. Meng bijvoorbeeld rood en blauw en er verschijnt paars licht. Door de inmenging van wit is het mogelijk om elke kleur ook als pastelkleur te krijgen. Doordat enorm snelle wisselingen mogelijk zijn is de BPP100 voor vrijwel elke lichtshow te gebruiken. Theater of discotheek, de BPP100 brengt kleur en effect!

Sturing

De BPP100 kan op meerdere manieren gebruikt worden. Om alles uit de spot te halen is aansturing via DMX aan te bevelen. Met maximaal 8 kanalen ben je, met behulp van een DMX controller (niet meegeleverd), volledig 'in charge' over de lamp. Zelf programma's maken behoort hierbij, afhankelijk van de controller, tot de mogelijkheden. Indien DMX sturing geen optie is dan kan de BPP100 ook volledig zelfstandig werken. Hierbij is er keuze tussen geluidsbesturing waarbij de spot op geluid reageert of een van de reeds voorgeprogrammeerde automatische programma's.

Menu

Om de BPP100 naar wens in te stellen is een ingebouwd menu aanwezig. Met behulp van het display en slechts 4 knoppen kan het intuïtieve menu doorlopen worden om zo alles naar wens in te stellen. Aantal DMX kanalen, startadres, geluids- of automatische sturing, het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Om meerdere spots met elkaar te verbinden is de BPP100 voorzien van een XLR / DMX in- en uitgang alsmede een IEC (stoomvoorziening) in- en uitgang. Meerdere spots kunnen zo op slechts één stopcontact werken wat de installatie een stuk makkelijker maakt.


Kenmerken

PAR 64 behuizing met 18x 6W LED's. Lichtgewicht aluminium behuizing. 2, 3, 4 of 8 DMX kanalen. Stroboscoop snelheid: 0.5 - 24Hz. DMX en Stand-alone mode. Master/slave functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. DMX in- en uitgang via 3-pin XLR. IEC-connector in- en uitgang voor doorkoppelen stroomvoorziening. Control paneel met LED display. Dubbele beugels voor universele montage.

Specificaties

Stralingshoek: 21°. Field angle: 39°. Aantal kleuren: 4 (Rood, Groen, Blauw en Wit). Aantal LED's: 18. Vermogen per LED: 6W. Aantal DMX kanalen: 2, 3, 4 of 8. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 60W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 290 x 315mm. Gewicht: 2.1kg.

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com LED Par spots BeamZ
Product
 

B Stock Fenton FTB1000A Actieve 10 speaker 200W

Fenton FTB1000A, de speaker voor vrijwel iedereen

De Fenton FTB1000A Actieve 10" speaker 200W is een hoogvermogen compacte speaker die met zijn gitaar- en microfooningang voor vele doelgroepen te gebruiken is. Omdat de meeste actieve speakers niet voorzien zijn van een gitaaringang is de Fenton FTB1000A bij uitstek geschikt voor de singer-songwriter of muzikant. Met behulp van de microfooningang kan zo gezongen en gespeeld worden, al dan niet voor publiek. Met behulp van de lijningang kan een externe bron zoals een laptop, telefoon, tablet, etc. aangesloten worden waardoor de speaker ook voor feestjes of DJ toepassingen gebruikt kan worden. Uiteraard is het mogelijk om een mix te maken van de signalen op de ingangen waardoor zingen onder zelfbegeleiding met gitaar en orkestband mogelijk is.

Ingebouwde versterker

FTB1000A versterker

De Fenton FTB1000A is voorzien van een ingebouwde 200W versterker met Treble en Bass regeling voor fijnafstemming van het geluid. De 10" woofer en piëzo tweeter zorgen voor een gebalanceerd en helder geluid met een zo hoog mogelijke detaillering. De behuizing is gemaakt van een hoogwaardig ABS kunststof. Door gebruik te maken van deze zeer harde kunststof worden resonanties beperkt. Een bijkomend voordeel is dat de behuizing vrijwel kras- en stootvast is waardoor de FBT1000A ook perfect gebruikt kan worden voor mobiel gebruik. Een 35mm tophat (gat in de onderkant) zorgt ervoor dat de speaker ook op een statief gezet kan worden.

Microfoon met echo

De Fenton FBT1000A is voorzien van een echo effect voor de microfoon. Vooral voor zang is dit natuurlijk een absolute meerwaarde want hiermee kan de klank nog extra verbeterd worden.


Kenmerken 10'' 200W actieve luidspreker (versterker ingebouwd). Bass- en trebleregeling. Stereo RCA lijningang. 6.3mm jack microfoon- en gitaaringang. Echo effect voor microfoon. Aparte volumeregeling voor microfoon en gitaar. 35mm tophat voor plaatsing op statief.
Specificaties Vermogen: 200W. Frequentiebereik: 60Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 113dB. Woofer: 10". Tweeter: Piëzo. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 260 x 325 x 490mm. Gewicht: 5.5kg.

€ 75.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Actieve speakers Fenton
Product
 

B Stock BeamZ LED Moonflower met 57 RGBAW LED's Transparant

Dit BeamZ LED moonflower lichteffect bezit 57 RGBAW (rood, groen, blauw, amber & wit) LED's voor het creëren van spetterende en kleurrijke lichtshows. Door de hoge lichtopbrengst kan dit BeamZ lichteffect ook gebruikt worden voor grotere ruimtes.

De transparante behuizing maakt dit effect extra uniek en bijzonder omdat de behuizing tijdens gebruik meekleurt.

Het effect is zéér eenvoudig in gebruik omdat het volledig zelfstandig werkt door de ingebouwde automatische programma's of de muziekbesturing. Omdat dit BeamZ LED Moonflower effect zeer licht is is het perfect voor mobiele toepassingen. Maar ook in vaste opstellingen zoals in de horeca, clubs etc. zal dit effect zeker niet misstaan.

Kenmerken:

Moonflower in transparante behuizing. 57 RGBAW LED's met een hoge lichtopbrengst. Werkt automatisch of muziekgestuurd. Eenvoudig te installeren en te gebruiken. Energiezuinig.

Specificaties:

Aantal LED's: 57 RGBAW LED's. Flitssnelheid: 0 - 20 per sec. Aansluitspanning: 230Vac - 50Hz.

Afmetingen en gewicht:

Afmeting: 265 x 145 x 107mm. Gewicht: 1kg.

€ 31.45

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com LED Effecten BeamZ
Product
 

B Stock Power Dynamics PDC85 Bluetooth USB SD Mediaspeler met versterker

De Power Dynamics PDC85 is een alles in één oplossing voor bedrijven, kantines, horeca etc. etc. De PDC-85 is voorzien van Bluetooth voor draadloze audio streaming vanaf bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Met de USB / SD Mediaspeler speel je eenvoudig MP3 muziek af vanaf een USB stick of een SD kaart. Hierdoor zijn kabels verleden tijd. Voor alle overige apparaten is een AUX ingang aanwezig zodat deze met behulp van een kabel alsnog kunnen worden aangesloten. De ingebouwde versterker geeft je de mogelijkheid om rechtstreeks 2 speakers aan te sluiten zodat een losse eindverstreker overbodig is. Compacter dan dit krijg je het niet!

De versterker van de PDC85 heeft een vermogen van 2x 200W max. Het mag dan ook met recht een absoluut fantastische prestatie genoemd worden om zoveel vermogen in een dergelijk kleine behuizing te krijgen naast alle overige features zoals de Bluetooth ontvanger en de USB / SD media speler. Met de PDC85 heb je in een handomdraai een hoogwaardig audio systeem met vele mogelijkheden zonder een wirwar van kabels. Gebruik de PDC85 om via je telefoon draadloos naar je favoriete muziek te luisteren via bijvoorbeeld Spotify of de streaming app van je favoriete radiozender. Ook het geluid van bijvoorbeeld YouTube filmpjes kan draadloos naar de PDC85 gestreamd worden. De microfooningang aan de voorzijde van het toestel geeft de gebruiker de mogelijkheid om mee te zingen of om zaken om te roepen.

De PDC85 is met al zijn handige features en ingebouwde versterker een echte alles in één oplossing voor vele toepassingen. De hoogvermogen ingebouwde versterker geven de gebruiker optimaal gebruiks- en installatiegemak waarbij een wirwar van kabels verleden tijd is.

Kenmerken

Geïntegreerde USB,SD,MMC mediaspeler. Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming. 1x 3.5mm Aux-ingang. 1x 6.35mm Microfooningang. Equalizer met verschillende presets. Afstandsbediening voor MP3-speler. Aparte niveauregeling per ingang. Treble- en bassregelaar.

Specificaties

Versterker vermogen: 2x 200W max.. RMS vermogen: 2x 100W. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz (±3dB). THD: <0.01%. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 245 x 482 x 44mm. Gewicht: 5.4kg.

€ 211.65

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com CD spelers Power Dynamics
Product
 

B Stock Power Dynamics PD815A 15'' geluidsinstallatie 1800W

De Power Dynamics PD815A is een actieve geluidsinstallatie met een maximaal vermogen van 1800W. De set bestaat uit een 15" actieve subwoofer en een bijbehorende passieve array top. Om de top op hoogte boven de subwoofer te plaatsen wordt een tussenpaal meegeleverd. Voor het aansluiten van de array top op de subwoofer wordt een kabel meegeleverd. De set is voorzien van een lijn- en microfooningang zodat het mogelijk is om er rechtstreeks een microfoon op aan te sluiten. Voor alle overige audiobronnen zoals een mixer, laptop, telefoon, etc. kan er gekozen worden tussen XLR en RCA. De XLR ingang beschikt over een link naar een XLR uitgang voor het doorlussen van het signaal.

De actieve woofer van de PD815 set is voorzien van een ingebouwde klasse-D versterker met een vermogen van 700W RMS. De Bi-Amp aansturing zorgt ervoor dat de woofer en de array top apart van elkaar worden aangestuurd voor een betere aansturing en dus een betere klank. De 15" woofer neemt hierbij de lage bassen en de mid-lage tonen voor zijn rekening en de array top, voorzien van 8 speakers van 4", zorgt voor de mid-hoog en hoge tonen. Dit samenspel zorgt voor een uitmuntend en zéér helder geluid waardoor deze set voor vele toepassingen geschikt is. Door de speciale vorm van de array top wordt een zeer goede spreiding van het geluid verkregen wat de verstaanbaarheid ten goede komt. Dit alles maakt de PD815A perfect geschikt voor zang, bands, DJ's maar door de microfooningang ook voor het geven van toespraken, demonstraties, presentaties, etc.

De behuizing van de PD815A is gemaakt van duurzaam Plywood welke een voorzien is van een rubber coating waardoor de set tegen een stootje kan. De handvaten zorgen voor eenvoudig transport en dat maakt het geheel perfect voor mobiele toepassingen zoals dat bij bijvoorbeeld bands of live performers het geval is.

Kenmerken

900W BI-amplified array-systeem. Hoogwaardige en hoogvermogen klasse-D versterker. Line-array met 8x 4" top speaker - 200W RMS. Subwoofer met 15" woofer - 500W RMS. Plywood behuizing met sterke rubberen coating. Kras- en stootbestendig. Lichtgewicht dus gemakkelijk te vervoeren. Gebalanceerde XLR, 6.3mm jack & RCA lijningang. Gebalanceerde XLR lijnuitgang. Geleverd met in hoogte verstelbare afstandspaal en kabel.

Specificaties

Vermogen piek: 1800W. Vermogen RMS: 700W
Woofer: 15" - 500W RMS. Top: 8x 4" - 200W RMS. . Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz. Crossoverfrequentie: 180Hz. Gevoeligheid: 105dB. SPL Max: 136dB. Voicecoil woofer: 3".

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: Subwoofer: 590 x 450 x 650mm. Top: 170 x 120x 910mm. . Gewicht: Subwoofer: 28.8kg. Top: 6.9kg. Set: 36.7kg. .

€ 849.15

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Actieve speakers Power Dynamics
Product
 

Power Dynamics PD410A Bluetooth speakerset 1600W met statieven

Deze Power Dynamics PD410A Bluetooth speakerset met een maximaal vermogen van 1600W is een fijne allround set voor vele toepassingen. Beurzen en toespraken of muziek op een gezellig hoog volume, het is allemaal mogelijk met deze set. De set is zeer geschikt voor mobiel gebruik vanwege het lage gewicht van de speakers. Tevens wordt de set geleverd inclusief statieven zodat de speakers direct en vrijwel overal op hoogte geplaatst kunnen worden. 

De set beschikt over een vermogen van maar liefst 2x 200W RMS en een totaalvermogen van 1600W maximaal. De speakers beschikken over een klasse-D versterker die de woofer en tweeter apart aanstuurt (Bi-amp). Een zeer heldere klank, ook op hoger volume, is het resultaat zodat deze speakers ook voor langere tijd prettig blijven om naar te luisteren. 

Let op! Door de vele mogelijke toepassingen voor deze set worden er geen kabels meegeleverd. Voor hulp of advies bij het zoeken naar de juiste kabel(s) staan we je uiteraard graag te woord.

€ 429.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties
Product
 

Power Dynamics geluidsinstallatie met 2x PD410P 10 speakers 1600W

Geen discotheek nodig maar wel op zoek naar meer dan een achtergrondmuziekje? Dan is deze Power Dynamics geluidsinstallatie met 2x PD410P speakers en PDA-B500 versterker de juiste keuze! Een schitterende professione geluidsinstallatie die ondanks het compacte formaat van de speakers toch een behoorlijk volume weet te gerereren. Ideaal voor geluid bij een braderie, een bedrijfsfeestje of andere gelegenheden waar muziek op gezellig volume nodig is. Naast muziek is deze set ook prima geschikt voor het weergeven van spraak waardoor de set ook voor presentatie of demonstratie doeleinden ingezet kan worden.

Om de speakers goed aan te kunnen sturen is de set voorzien van de PDA-B500 versterker. Deze 'motor' voor de luidsprekers zorgt ervoor dat de speakers goed aangestuurd worden voor maximale prestaties. De beide speakers zijn voorzien van een 10" woofer en 1"tweeter. Een interne crossover zorgt ervoor dat het inkomende audiosignaal goed verdeeld wordt over woofer en tweeter.

De speakers zijn gemaakt van een lichtgewicht ABS kunststof waardoor ze met slechts 10kg per stuk zeer licht te noemen zijn. Ideaal als de set voor tijdelijke toepassingen ingezet wordt en dus vaak op- en afgebouwd moet worden. Ook voor montage aan de muur (muurbeugels apart verkrijgbaar) zorgt het lage gewicht voor een minimale belasting van de muur. 


Voor het aansluiten van de versterker op een audiobron wordt, in verband met de vele mogelijkheden, geen kabel meegeleverd.
Vraag ons gerust om advies als je niet weet welke kabel(s) je nodig hebt

€ 479.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties
Product
 

Power Dynamics geluidsinstallatie met 2x PD412P 12 speakers 2400W

Deze complete geluidsinstallatie van Power Dynamics is een professionele set die zeer breed ingezet kan worden. Muziek, zang, spraak of een combinatie, het is allemaal mogelijk. De set wordt inclusief twee speakerkabels van 5 meter geleverd zodat de speakers direct met de versterker verbonden kunnen worden.

Aan de basis van deze set staat de Power Dynamics PDA-B500 versterker. Een zeer hoogwaardige versterker uit een serie versterkers die al jaren bovenaan staat. De PDA-B serie versterkers is een zeer betrouwbare serie versterkers die ook voor het zware werk prima inzetbaar is. Ook bij langdurige zware belasting staan deze versterkers garant voor een blijvende goede aansturing van de speakers, in dit geval de PD412P speakers die ook bestand zijn tegen het zware werk. De PD412P speakers zijn speakers met een 12" woofer en een RMS vermogen van 300W. De speakers zijn voorzien van een ingebouwde crossover die zorgt voor de juiste 'verdeling' van het geluid. Zo krijgt de woofer de lage en een gedeelte van de midden tonen en krijgt de tweeter het overige deel om zo samen voor een perfecte en heldere klank te zorgen. De van kunststof vervaardige behuizing is relatief licht van gewicht wat als grote voordeel heeft dat de speaker eenvoudig te gebruiken zijn voor mobiel gebruik. Daarnaast kunnen de speakers bij een vaste installatie ook prima aan de muur worden bevestigd met behulp van een muurbeugel (apart verkrijgbaar).

Voor het aansluiten van de versterker op een audiobron wordt, in verband met de vele mogelijkheden, geen kabel meegeleverd.
Vraag ons gerust om advies als je niet weet welke kabel(s) je nodig hebt

€ 529.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties
Product
 

Power Dynamics geluidsinstallatie met 2x PD415P 15 speakers 2800W

Op zoek naar een echte goede set voor een relatief betaalbare prijs? Dan zit je met deze Power Dynamics geluidsinstallatie absoluut goed. Deze hoogwaardige geluidsinstallatie bestaande uit de Power Dynamics PDA-B1000 versterker, twee Power Dynamics PD415P 15" 1400W speakers en een setje PD Connex speakerkabels van 5 meter is perfect voor een breed scala aan toepassingen. Carnaval, horeca, mobiele DJ's of drive inn shows er is eigenlijk geen toepassing te bedenken waar deze set niet tot zijn recht komt.

De set heeft een vermogen van maar liefst 2x 350W RMS en kan zich hiermee zeker tot de betere sets rekenen. Vanwege de hoge betrouwbaarheid van de Power Dynamics apparatuur is deze set ook voor het zware / intensive werk geschikt. De beide speakers zijn relatief lichtgewicht en kunnen daardoor prima mobiel gebruikt worden zonder dat er rugklachten hoeven te ontstaan. Ook voor vaste installatie zijn de speakers ideaal omdat het relatief lage gewicht zorgt voor minder belasting op de muur(beugel). De PDA-B1000 versterker is een oude bekende in het assortiment van Power Dynamics. De PDA-B serie versterkers staat al jaren bekend om de zeer hoge betrouwbaarheid en het stabiele vermogen. Met deze geluidsinstallatie weet je zeker dat je voor de komende tijd zorgeloos vooruit kunt.

Voor het aansluiten van de versterker op een audiobron wordt, in verband met de vele mogelijkheden, geen kabel meegeleverd.
Vraag ons gerust om advies als je niet weet welke kabel(s) je nodig hebt

€ 659.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties
Product
 

B Stock Power Dynamics F16U10T 19 16U Rackcase met tafels

Met deze mobiele DJ flightcase maakt Power Dynamics het elke DJ wel heel erg makkelijk. Deze kist is uitklapbaar en laat direct een complete DJ booth achter. In het midden kan divers 19” apparatuur opgehangen worden, net als in een standaard 19inch rack.

Aan beide zijkanten ontstaat ineens voldoende ruimte om een aantal decks, alsook een mixer neer te zetten. Het maakt het zelfs ideaal voor DJ's om back-to-back sessies te draaien, waarbij beide gebruik maakt van deze tafel. Bovenop het 19inch rack kan ook nog eens een mengpaneel worden geïnstalleerd.

De ideale en meest volledige partner. Er is geen andere compleet systeem welke zoveel ruimte biedt. Natuurlijk is hij best zwaar, maar met de wieltjes (140 mm hoogte) kan deze flightcase gemakkelijk worden vervoerd. En het belangrijkste is natuurlijk dat alle apparatuur veilig binnen in de kist zit!


Kenmerken en specificaties 10U ruimte in bovenpaneel voor mixer. 9mm Gelamineerde multiplex. 10 Industriële vlindersluitingen en klinknagelconstructie. 4 Terugverende handgrepen. Aluminium rack rails aan de voorzijde en achterzijde. Zware 3.5 " wielen (2 vergrendelbare). Hoogte eenheden bovenkant: 10 HE. Hoogte eenheden voorkant: 16 HE. Wielen: Ja. Gewicht: 41 kg.

€ 329.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Flightcase Power Dynamics
Product
 

BeamZ BBP230 'Blacklight Mania' set van 4 inclusief kabels

Creëer een totale blacklight UV mania met deze set van 4 BeamZ BPP230 LED blacklight UV PAR 64 spots. De spots zijn elk voorzien van 14 LED's met een vermogen van maar liefst 15W per LED. Deze set, met 4 van deze PAR 64 spots, zorgt voor een ongekend blacklight effect waardoor deze set perfect is voor tal van professionele toepassingen. De gehele set is met de meegeleverde afstandsbediening aan te sturen waardoor bediening kinderlijk eenvoudig is.  

Voor snelle en eenvoudige installatie wordt de set geleverd inclusief DMX kabels voor onderlinge data overdracht en powercon kabels voor het doorlussen van de stroomvoorziening. De gehele set kan hierdoor makkelijk aangestuurd worden en alle spots kunnen op slechts één stopcontact aangesloten worden.

Wacht niet te lang en bestel deze complete 'Blacklight Mania' set met een aantrekkelijke hoge korting!

€ 999.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete licht sets
Product
 

Fenton TL810LED speakerset met versterker en kabels 1400W

Let's rock the party met de Fenton TL810LED speakerset. Een complete set die direct klaar is voor een feestje. De set is niet alleen geschikt voor een lekker stuk geluid maar omdat de speakers zijn voorzien van LED's zorgt de set ook direct voor de nodige sfeer qua licht. Een goed feest is dus gegarandeerd of je nou DJ bent of de set gewoon voor een huisfeestje gebruikt.

De Fenton TL810LED speakerset wordt geleverd inclusief een krachtige 1500W versterker. Deze combinatie van versterker en speakers (700W per speaker) zorgt voor een lekker, stevig en krachtig geluid zodat je lekker los kunt gaan. Door het 3-weg systeem van de speakers is een goede geluidskwaliteit gegarandeerd ook op hogere volumes.

Om een audiobron aan te kunnen sluiten worden er twee audiokabels meegeleverd. Na ontvangst sluit je dus direct een laptop, telefoon, mixer, tablet, etc. aan op deze set. Voor het aansluiten van de speakers op de versterker worden twee speakerkabels (5 meter) met speakon stekkers meegeleverd. Deze hoogwaardige verbinding zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en het snel kunnen aan- of afkoppelen van de kabel bij zowel de versterker als de speaker.

€ 399.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties
Product
 

Multifunctionele morf sjaal turquoise

Multifunctionele elastische sjaal in de kleur turquoise. De sjaal kan onder andere gedragen worden als tubesjaal, hoofddoek of hoofdband. Het dubbelzijdige doek is 43 x 24 cm groot. Materiaal: 90% polyester en 10% elastin.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Haba Haarset Regenbogen

Vrolijke paardenstaarten maak je met de haarset 'Regenboog' van Haba! Vlechten, staarten en knotjes zet je vast met deze vrolijk gekleurde haarset van Haba. De haarspeldjes hebben een schitterend houten detail, de elastieken zijn zacht en dik. De...

€ 7.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BS Toys Fins Werpspel Hout

Met dit Finse werpspel van BS Toys vermaak je je uren.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 18 Concave light blue polish matt 21 inch

De Oxigin 18 Concave light blue polish matt 21 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 527.15

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Supreme Mix Drijvend Koivoer 15 Kilo (6 mm)

Deze Supreme Mix is een ideale mix van 3 soorten koivoer. De koivoer mix bestaat uit: Pro-Immune, spirulina en growth & color. Supreme Mix biedt de perfecte mix van immuunversterkend, kleur- en groeistumilerend voer in één verpakking. 

€ 95.59

Klik hier voor meer informatie...

Product