Power Dynamics PD910 actief kolom speaker systeem 10 1800W

PD910 kolom speaker systeem van Power Dynamics, compact maar krachtig!

De PD910 van Power Dynamics is een actief speaker systeem met een 10" subwoofer met daar bovenop een 3-delige kolom met 6x 2.2" neodymium tweeters. Het geheel zorgt met een vermogen van 450W RMS (1800W max.) voor een krachtig en vol geluid. Het systeem is eenvoudig op te zetten en biedt mogelijkheden voor tal van toepassingen. Het handige van de PD910 is dat de 3-delige kolom naar wens opgesteld kan worden indien dat bijvoorbeeld door hoogtegebrek noodzakelijk zou zijn. De PD910 beschikt over een ingebouwde 6-kanaals mixer met DSP (Digital Sound Processor), Bluetooth en natuurlijk meerdere aansluitmogelijkheden. Door het compacte en ranke ontwerp oogt de PD910 niet kolossaal maar juist compact waardoor hij ook op de wat exclusieve evenementen waar muziek wel maar grote speakerkasten niet wenselijk zijn gebruikt kan worden.

Krachtige klasse D versterker

Voor het aansturen van de PD910 is een krachtige klasse D versterker ingebouwd. Met een vermogen van 450W RMS en 1800W max. weet de PD910 zeker te imponeren. De behuizing van de 10" woofer is zodanig geoptimaliseerd dat het maximale rendement verkregen wordt uit deze, voor een subwoofer, relatief kleine kast. De kolom die uit 3 delen bestaat kan eenvoudig geïnstalleerd worden waarbij het mogelijk is om delen weg te laten zodat de gehele installatie wat minder hoog is. De PD910 is hierdoor snel en eenvoudig op te zetten waardoor hij ideaal is voor tijdelijk of mobiel gebruik.

Ingebouwde DSP

De PD910 is voorzien van een ingebouwde DSP (Digital Sound Processor). Deze processor voorziet in enkele equalizer presets om de klank van de PD910 per gebruik of muzieksoort te optimaliseren. Daarnaast beschikt de DSP over 16 presets voor gebruik met kanaal 1 & 2. Hiermee kan het signaal van een microfoon welke op kanaal 1 of 2 is aangesloten voorzien worden van een van de 16 effecten wat natuurlijk vooral bij zang zorgt voor een extra professionele klank.

6-kanaal mixer

De 6-kanaals mixer van de PD910 biedt voldoende aansluitingen en mogelijkheden om het systeem optimaal te gebruiken. Uiteraard kunnen er externe bronnen zoals microfoons, mixers, cd-spelers, telefoons, tablets, etc. op aangesloten kunnen worden. Maar ook Bluetooth behoort tot de mogelijkheden. Zo kan er een draadloze verbinding tussen de PD910 en een telefoon of tablet gemaakt worden. Deze verbinding kan vervolgens gebruikt worden om (draadloos!) muziek vanaf het gekoppelde apparaat naar de PD910 te streamen. Uiteraard is het hierbij mogelijk om bijvoorbeeld mee te zingen waardoor zang en/of karaoke tot de mogelijkheden behoort.


De PD910 is met zijn compacte afmetingen en uiterlijk een geweldig kolomsysteem voor vele toepassingen. Het exclusieve uiterlijk zorgt ervoor dat het systeem netjes oogt waardoor het ook bij de wat exclusievere evenementen ingezet kan worden zonder in te leveren op het geluid.


Kenmerken

Actief speaker systeem met 3-delige kolom. Efficiënte hoogvermogen klasse-D versterker. Kolom met 6x 2.2" neodymium tweeters. 10" Woofer in geoptimaliseerde behuizing. Ingang: XLR / 6,3mm Jack / RCA. Uitgang: RCA. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Lichtgewicht, dus gemakkelijk te vervoeren. Eenvoudig op- en af te bouwen. DSP-processor (16 effecten en 4 equalizer presets).

Specificaties

Vermogen: 450W RMS. 1800W max.. . Frequentiebereik: 45hz - 19kHz. SPL max.: 121dB. Subwoofer: 10". Tweeters: 6x 2.2" neodymium. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:
Subwoofer: 48 x 32,5 x 44,5cm. Kolomdeel: 11 x 28 x 53cm. Hoogte gehele set: 1.85 meter. . Gewicht (set): 22.1kg.

€ 579.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Actieve speakers Power Dynamics
Product
 

B Stock Fenton RP125 platenspeler met witte pianolak afwerking

Vinyl is weer hot! Geniet van jouw platen met deze Fenton RP125 platenspeler

Beleef de goede oude tijd en haal je verzameling platen maar van zolder. Vinyl is weer helemaal hot en met deze elegante Fenton RP125 platenspeler met witte pianolak afwerking geniet ook jij weer van dat heerlijke nostalgische gevoel van het draaien van een plaat. De RP125 is een zéér strak afgewerkte platenspeler met ingebouwde speakers (onzichtbaar geplaatst in de bodem), USB aansluiting en subtiele blauwe verlichting bij de volumeknop en poten. De Fenton RP125 wordt compleet geleverd, dus inclusief naald en element. Na ontvangst kan je hem direct gebruiken en geniet je in een handomdraai van het heerlijke geluid én gevoel wat een LP teweeg brengt. Met de RCA lijnuitgang is het ook mogelijk om de speler aan te sluiten op je stereo installatie. Hierbij is een aparte 'phono' aansluiting op de versterker niet nodig, de RP125 kan gewoon op een AUX of lijningang worden aangesloten waardoor hij met elke versterker verbonden kan worden.

Volwaardige platenspeler

3 instelbare snelheden

De Fenton RP125 is een volwaardige platenspeler voor het afspelen van de standaard 7", 10" en 12" platen. Uiteraard is de draaisnelheid in te stellen zodat je altijd de juiste snelheid hebt. 33⅓, 45 en zelfs 78 toeren voor het afspelen van de oude platen. Hoe oud je collectie ook is, de RP125 speelt het moeiteloos af en voor het afspelen van 45 toeren singletjes wordt een adapter meegeleverd. Een andere handige feature is de automatische stop. Zodra de plaat is afgelopen stopt de schijf zodat deze niet eindeloos blijft draaien met onnodige slijtage van de naald tot gevolg. Deze functie is naar wens aan of uit te zetten. De anti-shock poten en de flex ophanging zorgen voor een beter geluid door trillingen te dempen. Tevens wordt het overslaan van de naald tot een minimum beperkt zodat je ongestoord van dat heerlijke nostalgische geluid van een LP kunt genieten.

Vinyl collectie digitaliseren

De Fenton RP125 is niet alleen een platenspeler, hij kan tevens gebruikt worden voor het digitaliseren van je vinyl collectie. Sluit de speler aan op je computer met de meegeleverde USB kabel en voor je het weet ben je met de meegeleverde software de eerste plaat uit je collectie aan het digitaliseren. Op die manier kan je je LP's ook digitaal in mp3 formaat met je meenemen in de auto of op je telefoon. 

Even tijd voor jezelf, even terug naar dat heerlijke gevoel van vroeger. Met de RP125 kan het. En wil je écht even een moment voor jezelf, sluit dan een hoofdtelefoon aan en droom heerlijk weg bij jouw favoriete muziek.


Kenmerken Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles. Automatische stop aan het eind van een plaat (aan / uit schakelbaar). Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer. Blauwe LED verlichting bij volumeknop en poten. Ingebouwde stereo luidsprekers. Hoofdtelefoon uitgang. Hoge kwaliteit behuizing met strakke pianolak finish. Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie. Schokabsorberende poten en flex ophanging.
Specificaties Snelheid platenspeler: 33⅓, 45 en 78 toeren. Afspelen van 7'', 10'' en 12'' LP's mogelijk. Lijnuitgang: RCA. Aansluitspanning: 5Vdc / 1000mA (netadapter meegeleverd).
Minimale systeemeisen van de software PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 265 x 400 x 120mm. Gewicht: 2.2kg.

€ 67.15

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Audio HiFi 2e keus aanbiedingen Fenton
Product
 

2e keus Fenton HD IP camera met IR LED's en beweging pan tilt

Met deze Fenton HD IP camera met IR LED's en beweging weet je precies wat er in je woning, bedrijf, opslag etc. gebeurt. Met een 720p HD resolutie geeft deze camera een scherp beeld en biedt daarmee een kosteneffectieve bewakingsoplossing. De beelden kunnen overal ter wereld bekeken worden via een smartphone (Android of IPhone) of tablet mits deze zijn voorzien van internet. Het instellen hiervan is door het meegeleverde stappenplan zeer eenvoudig te doen. De camera kan via een kabel of WiFi worden verbonden met het internet. Hij beschikt over een micro SD kaart slot waarin een max. 128GB micro SD kaart (niet inbegrepen) gestoken kan worden voor het opnemen van beelden.

De camera is snel en eenvoudig te installeren, echt plug and play dus. De 11 infrarood LED's zorgen er voor dat er ook 's nachts in het donker gekeken kan worden (zwart / wit). De camera kan zo ingesteld worden dat deze bij beweging een notificatie stuurt per e-mail. De kop van de camera is beweegbaar. Deze kan 355° rondom en 90° hoog - laag bewegen.


Kenmerken en specificaties 11 infrarood LED's voor nachtzicht (tot 10 meter). HD Resolutie 720P (1280 x 720 Pixels). ONVIF mogelijkheid. 2-weg audio (microfoon en luidspreker zijn geïntegreerd). Alleen voor gebruik binnenshuis. Rotatie en tilt (355 °, 90 °). WiFi802.11 G / G / N, AP functie - eenvoudige koppeling via Wi-Fi. Bewegingsdetectie en e-mail notificatie. Gratis app voor Android en iPhone. Plug & Play. Micro SD-kaartlezer om video of foto's vast te leggen. De camera ondersteunt Micro SD-kaarten tot maximaal 128 GB (SD-kaart is niet inbegrepen). IR range 10m. Afmetingen 135 x 110 x 125mm. Gewicht 0.45kg.

€ 33.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Beveiliging Fenton
Product
 

2e keus Fenton LIVE102 Partystation 300W met bluetooth en mp3 speler

Muziek luisteren en zingen met de Fenton LIVE102 Partystation

De Fenton LIVE102 is een speaker propvol handigs snufjes om het luisteren naar muziek, zingen of het geven van een feestje of zingen zonder moeite mogelijk te maken. Met zijn diepe bassen en sprankelend hoog ben je verzekerd van een heerlijk geluid. Of je de LIVE102 nou gebruikt voor in de slaapkamer als stereotoren of voor het geven van een (karaoke) feestje, het is allemaal mogelijk.

Bluetooth

De LIVE102 is voorzien van een ingebouwde waarmee het mogelijk is om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon, tablet of laptop. Muziek of het geluid van een filmpje die via het betreffende apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld Spotify, Netflix of YouTube wordt dan door de speaker weergegeven. Ook is het mogelijk om muziek te luisteren via de ingebouwde mp3 speler. Plug eenvoudig een USB stick of SD kaart met mp3 muziek in de LIVE102 en de muziek wordt feilloos weergegeven. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening heb je volledige controle en hoef je niet uit je luie stoel te komen. Optimaal genieten dus. Overige audiobronnen kunnen worden aangesloten via de RCA (tulp) AUX ingang zodat je nooit zonder jouw favoriete muziek hoeft te zitten.

Karaoke

De Fenton LIVE102 is voorzien van een dubbele microfooningang. Sluit een microfoon aan (of zelfs twee) en je kunt meezingen met de muziek. Leuk als je zingt voor je hobby of als je van karaoke houdt. De microfooningangen zijn voorzien van echo effect voor een betere en professionele klank.

Feestje

Voor het geven van een feestje of het houden van een gezellige avond vol karaoke heb je natuurlijk goed systeem nodig. Met zijn vermogen van maar liefst 300W, de 10" woofer en de 3,5" tweeter zit er voldoende vermogen en geluid in de LIVE102. Maar dat is nog niet alles want naast geluid beschikt de LIVE102 ook over LED's die de woofer laten oplichten op het ritme van de muziek. Deze LED's zorgen voor een extra stoere en coole uitstraling. Met behulp van de bass en treble knop kan de klank van de LIVE102 naar wens worden afgesteld.

De LIVE102 wordt zonder microfoons geleverd. Bekijk onze pagina met microfoons voor een bijpassende microfoon.


Kenmerken Actief systeem met 300W versterker. Voorzien van USB/SD mp3 speler. Bluetooth module voor draadloze muziek streaming. Door RGB LED's verlichte woofer. Bass en Treble regelbaar. RCA stereo lijningang. 2 Microfoon ingangen (6.3mm Jack). Instelbaar echo effect voor microfoonsignaal. Afstandsbediening meegeleverd. LCD-scherm met mp3 tijd informatie.
Specificaties Vermogen: 300W max.. Tweeters: 3.5". Woofer: 10". Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 285 x 300 x 565mm. Gewicht: 8.4kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Stereotorens Fenton
Product
 

2e keus Fenton SPB 210 Actieve PA Speakerset 2x 10 1200W

De Fenton SPB-210 actieve PA speakerset is een betaalbare oplossing voor kleine feesten en partijen. De Fenton SPB-210 actieve PA speakerset is ook perfect te gebruiken voor achtergrond muziek.

De aansluitmogelijkheden van de luidsprekerset sluiten aan met de hedendaagse standaard. USB en SD ingangen voor het afspelen van MP3 bestanden vanaf een USB stick of SD Card. Andere PA apparatuur en DJ gear zijn gemakkelijk aan te sluiten via de RCA Line ingang aan de achterzijde van de luidsprekerset.

Voor zang en spraak zitten er 2 microfoon ingangen op de luidsprekerset die individueel te regelen zijn. Deze ingangen zijn voorzien van een echo effect, perfect voor karaoke.

Om alle muziek helder uit deze 1200 watt luidsprekerset te laten komen is de set voorzien van bass en treble regelaars aan de voorzijde.

Let op: Deze set wordt geleverd exclusief afgebeelde microfoon!


Kenmerken 2-weg luidsprekerset met 1 actieve Master speaker en 1 passieve Slave speaker beide voorzien van 2  25cm (10") woofer. USB slot en SD card reader voor het direct afspelen van MP3 bestanden van een USB Stick of SD Card. 2 Microfoon ingangen met individueel te regelen volume instellingen voor karaoke. Bass en treble zijn aan te passen om alle muziek hoogwaardig te laten klinken. Ingebouwde handgrepen en in het design verwerkte hoekstukken voor schadeloos transport.
Specificaties Totaal vermogen: 1200 watt maximaal. Afspeelbare formaten: MP3, WMA. 2-Band Equalizer. Maximaal SPL: 127dB. Frequentiebereik: 35Hz ~ 20kHz. Impedantie: 4 Ohms.
Levering 1 x Actieve master box. 1 x Passieve slave box. 1 x Verbindingskabel. Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits, Spaans etc.).
Afmetingen en gewicht 300 x 280 x 880 mm. Gewicht per set ca. 28.7kg.

€ 109.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties Fenton
Product
 

Vonyx VX840BT 2.1 actieve 900W geluidsinstallatie met Bluetooth

De Vonyx VX840BT, de perfecte 2.1 set voor mobiel gebruik

Met de Vonyx VX840BT worden ook de 2.1 sets mobiel en makkelijk in gebruik. De subwoofer van de VX840BT is namelijk voorzien van wieltjes en een uitschuifbaar handvat zodat je hem eenvoudig kunt rollen. De beide tops zijn gemaakt van een zeer stevig maar lichtgewicht ABS kunststof en met de ingebouwde handgreep zijn ook de beide tops eenvoudig mee te nemen. De set wordt compleet geleverd inclusief speakerkabels en standaards. Als extra wordt een microfoon meegeleverd en door het ingebouwde echo effect kan de installatie hierdoor ook voor zang worden gebruikt. De set is na ontvangst direct klaar voor gebruik via Bluetooth of de interne USB / SD mp3 speler. Voor het aansluiten van externe audiobronnen is een RCA aansluiting aanwezig zodat bijvoorbeeld DJ's er zonder problemen een mengpaneel op aan kunnen sluiten.

Lekker laag

De woofer van de VX840BT is een 15" woofer en deze staat garant voor een heerlijke portie laag. De in de subwoofer ingebouwde 900W versterker zorgt met een vermogen van maar liefst 600W voor een zeer strakke aansturing van de woofer. De overige 300W gaat naar de beide tops die samen met de subwoofer zorgen dat het klankbeeld compleet is. Diepe en zware bassen aangevuld met een vol midden en hoog bereik. Door het hoge vermogen is de VX840BT perfect voor tal van toepassingen. Karaoke, toespraken, DJ's, bedrijven of instellingen, het zijn slechts enkele voorbeelden waar de set ingezet kan worden. Vanwege het mobiele karakter van de set is alles snel en eenvoudig aangesloten.

Audiobronnen aansluiten

De Vonyx VX840BT beschikt over meerdere manieren om een audiobron aan te sluiten. Reeds genoemd is de Bluetooth optie waarbij een draadloze verbinding kan worden gemaakt met bijvoorbeeld een telefoon, tablet, laptop, etc. Nadat de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld via de set ten gehore gebracht. Met behulp van een USB stick of SD kaart kan ook eenvoudig muziek worden afgespeeld. Zet jouw favoriete nummers op een USB stick of SD kaart, steek deze in het juiste slot en de set speelt de muziek af via de ingebouwde mp3 speler. Voor de bediening kan hierbij gebruik worden gemaakt van de meegeleverde afstandsbediening. De RCA input kan gebruikt worden om externe audiobronnen aan te sluiten zoals een mixer, cd speler, computer, etc. De RCA uitgang maakt het mogelijk om het signaal van de microfooningang en de RCA ingang door te sturen naar een 2e set, versterker of actieve speaker.

Compleet

Al met al is de Vonyx VX840BT een zeer complete 2.1 set die door het doordachte ontwerp perfect is voor mobiele of tijdelijke toepassingen. Snel op te bouwen, snel weer op te ruimen en ook nog eens makkelijk mee te nemen.

Kenmerken

Ingebouwde mp3 speler via USB stick of SD kaart. Bluetooth ontvanger voor audio streaming. Actieve 15" subwoofer. Bass en treble instelbaar. RCA lijn in-/uitgang. Echo effect voor microfoon. Stevige kunststof ABS behuizing. Subwoofer met geïntegreerde trolley (wieltjes en uitschuifbaar handvat). Inclusief standaards, luidsprekerkabels (2x 3 meter) en microfoon.

Specificaties

Vermogen: 900W (600W Sub + 300W tops). Woofer: 15" (38cm). Tops:
Woofer: 8" (20cm). Tweeter: 1". . Dispersion: 120° x 50°. Tophat tops: 35mm. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:
Subwoofer: 480 x 545 x 555mm (1085mm met uitgeschoven handvat). Tops (per top): 225 x 295 x 420mm. . Gewicht (set): 40.6kg.

€ 379.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties Vonyx
Product
 

2e keus Power Dynamics PD732H 2x 16 Kanaals UHF Draadloos Microfoonsysteem True Diversity met 2 Microfoons

De Power Dynamics PD732H microfoonset is een professionele 2x 16-kanaals draadloos microfoonsysteem met twee handmicrofoons. Deze microfoons gecombineerd met de true diversity-ontvanger maakt deze set geschikt voor vele professionele toepassingen. Zang of spraak, alles is mogelijk met deze set.

In tegenstelling tot de goedkopere microfoonsets kan de PD731H op 16 verschillende frequenties werken zodat u altijd een storingsvrij kanaal kunt vinden. Tevens is de ontvanger voorzien van de modernste technieken zoals een true-diversity systeem, squelch en PLL-synthesizer waardoor u verzekerd bent van een storingsvrije en betrouwbare overdracht van het draadloze microfoonsignaal.

De PD732H microfoonset werkt in de 863-865 MHz-band en is geschikt voor vele (professionele)  toepassingen zoals o.a. presentaties, karaoke, spraak, fitness etc. etc.

De set wordt geleverd in een robuuste en handige aluminium koffer zodat de set eenvoudig mee te nemen is. Dit maakt de PD732H microfoonset ook zeer geschikt voor mobiele toepassingen.


Kenmerken 2x 16-Kanaals UHF keuzekanalen. 2x Handmicrofoon. IR data-transmissie voor kanaalkeuze. IR linksysteem. PLL-oscillator. Rubber coating op microfoon voor minimale handling-noise. Diversity-ontvanger. Dual channelwerking. LCD-scherm. Gebalanceerde XLR en ongebalanceerde 6.35 jack-uitgangen. Geschikt voor 19" rack. Geleverd in aluminium koffer

.
Specificaties Frequentie: 863.000 - 864.875 MHZ. RF output: 30mW. Dynamic range: >80dB. Frequentie response: 60Hz - 15kHz. Frequentie stabiliteit: 0.002% PLL. THD: <0,5%. Signaal-ruisverhouding: >80dB. Audio output: +/- 400mV. Aansluitspanning: 220 - 240Vac / 50Hz. Batterij microfoon: 2x AA penlite (per microfoon).

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

€ 200.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Draadloze microfoons Power Dynamics
Product
 

2e keus Vonyx CM400 Studio condensator microfoon incl. shockmount

Vonyx CM400 Studio condensator microfoon incl. shockmount. De CM400 is de perfecte keuze voor de vlogger, muzikant, etherpiraat of producer. De microfoon kan eenvoudig met een computer of laptop verbonden worden voor een verbazingwekkend mooie geluidsopname van zowel spraak / zang als akoestische instrumenten. Bij de meeste pc's of laptops werkt de microfoon zonder verdere apparatuur. In een enkel geval zal het nodig zijn om een extra mixertje aan te schaffen die de microfoon van de benodigde spanning (fantoomvoeding) voorziet. Voor aansluiting op een mixer / mengpaneel is het sowieso noodzakelijk dat deze voorzien is van fantoomvoeding. Indien dat niet het geval is dan is dit ook op te lossen door middel van een kleine mixer of een losse fantoomvoeding.

De CM400 is voorzien van een groot membraam wat zorgt voor een hoge SPL waardoor ook de kleinste details moeiteloos worden opgenomen. Door de goede richtingskarakteristiek worden omgevingsgeluiden juist weer geminimaliseerd. Het brede frequentiebereik zorgt ervoor dat het gehele frequentiegebied vrijwel zonder dippen of pieken wordt opgenomen.

De Vonyx CM400 wordt geleverd incl. een zwarte shockmount zodat de microfoon vrij van trillingen en resonantie bevestigd kan worden aan een broadcast arm of microfoonstandaard. Om de kwaliteit nog eens extra te verbeteren wordt de microfoon geleverd incl. een plopkap. Deze plopkap vermindert het windgeruis en verzacht bij spraak / zang de harde en scherpe klanken van bijv. de 'P', 'F' of 'S'. Door deze extra's is een superieure geluidskwaliteit bij live optredens of in de studio gegarandeerd en dat voor deze lage prijs.


Kenmerken

Groot membraan condensator microfoon. Minimale omgevingsgeluiden en hoge SPL. Breed frequentiebereik zorgt voor elke nuance van het geluid. Robuuste metalen behuizing voor een betere levensduur. Inclusief 3/8'' naar 5/8'' adapter. Inclusief zwarte shockmount. Kabel met 3,5mm jack aansluiting voor rechtstreekse connectie met pc of laptop.


Specificaties

Frequentiebereik: 60Hz - 15kHz. SPL max: 126dB. Gevoeligheid: -37dB. Impedantie: 200 Ohm. Aansluiting: XLR / 3,5mm jack. Kabellengte: 2,5 meter.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 47 x 180mm. Gewicht: 0.4kg.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Draadgebonden microfoons Vonyx
Product
 

2e keus BeamZ Butterfly II LED mini Derby

Met deze compacte BeamZ Butterfly II LED mini Derby haal je een klein effect in huis met een groots effect! Het lijkt misschien wat raar maar wat er uit de kleine behuizing van dit lichteffect komt mag zeker groots genoemd worden. Maar liefst 144 bewegende en gekleurde stralen zorgen voor een schitterende indrukwekkende  lichtshow.

De BeamZ Butterfly II heeft maar liefst 6 LED's van 3W per stuk in de kleuren rood, groen, blauw, amber, wit en paars. Een behoorlijk aantal kleuren dus die door elkaar door de ruimte geschoten worden. Het effect is plug and play wat wil zeggen dat er niets nodig om het effect te laten werken, behalve een stopcontact uiteraard. Gewoon de stekker in het stopcontact en Butterfly II doet de rest. Voor eenvoudige bediening wordt er een afstandsbediening meegeleverd waarmee eenvoudig enkele ingebouwde programma's opgeroepen kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om het effect op de muziek te laten reageren door middel van een ingebouwde microfoon waarvan de gevoeligheid eenvoudig is in te stellen.

Kortom, de BeamZ Butterfly II LED mini Derby is een mooi klein effect welke makkelijk opgehangen of meegenomen kan worden. Maar ondanks zijn kleine behuizing weet dit effect toch een groots effect te creëren.

Kenmerken

6x 3W LED's (rood, groen, blauw, amber, wit & paars). Afstandsbediening. Voorgeprogrammeerde shows. Muziekgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met instelbare snelheid.

Specificaties

Vermogen: 20W. Aantal LED's: 6x 3W. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 270 x 230 x 210mm. Gewicht: 1.8kg.

€ 67.92

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com LED Effecten BeamZ
Product
 

2e keus DAP Phono voorversterker met RIAA correctie

Heeft jouw versterker geen Phono ingang meer? Geen probleem! Met deze DAP Phono voorversterker met RIAA correctie kan dat namelijk wel! Deze voorversterker zorgt ervoor dat je je platenspeler of pick-up op een normale lijningang kunt aansluiten. Het zwakke signaal wat vanuit je platenspeler komt wordt door deze voorversterker versterkt tot een normaal lijnsignaal. Zo sluit je je platenspeler dus zonder problemen aan op een mixer of versterker die niet voorzien is van een Phono ingang. Een bijkomend voordeel is dat deze voorversterker een ingebouwde RIAA correctie heeft waardoor de klank enorm verbetert.

Je kunt je vinyl verzameling dus weer uit de kast halen en genieten van het gevoel én de klank wat het afspelen van platen teweeg brengt.


Specificaties Frequentierespons: 20Hz-20KHz RIAA. Inputs: RCA. Outputs: RCA. Ingangsgevoeligheid: 3mV voor 1000 mV output. Ingangsimpedantie: 47 kOhm. Nominale uitgangsspanning: 0 dBV. Maximale uitgangsspanning: +16 dBu. Uitgangsimpedantie: 100-600 Ohms. Voeding: 18V AC (inclusief adapter).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 40 x 113 x 80 mm (HxBxD). Gewicht: 0,35 Kg.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Audioprocessing Dap Audio
Product
 

2e keus MAX P12BT Mobiele speaker 12 inch met bluetooth

Met deze MAX P12BT Bluetooth Speaker vier je overal een feestje! Hoe dat kan? Omdat deze MAX P12BT is uitgerust met een ingebouwde accu waardoor deze speaker dus niet op het stopcontact aangesloten hoeft te zijn. Met een opgeladen accu heb je dus werkelijk overal toegang tot jouw favoriete muziek. Met de meegeleverde draadloze microfoon is het ook mogelijk om de set te gebruiken voor presentaties en demonstraties etc.

De MAXP12BT beschikt over een krachtige 350W ingebouwde versterker die de 12" woofer en de tweeter van vermogen voorziet. Een lekker stevig geluid is het resultaat en dat is natuurlijk net wat je zoekt. Om van je favoriete muziek te kunnen genieten zijn er meerdere mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de speaker draadloos te koppelen met je smartphone of tablet via Bluetooth. Ook kan je een USB stick of micro SD kaart met mp3 muziek in de speaker steken om zo de muziek direct af te kunnen spelen. Voor alle overige audiobronnen beschikt de speaker over een 3,5mm jack AUX ingang waarop je overige bronnen zoals een CD-speler, mp3-speler etc. kan aansluiten. Als laatste beschikt de speaker over een extra microfooningang om zo een extra microfoon naast de meegeleverde draadloze microfoon te kunnen gebruiken.  Voor extra bedieningsgemak wordt de MAXp12BT geleverd incl. een handige afstandsbediening, ideaal dus voor de relaxte zomeravonden in de tuin, op de camping, etc.


Kenmerken 12" 350W actief geluidssysteem. Een draadloze VHF microfoon. Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler. Stand bevestiging met 35 mm polige socket. BT-ontvanger voor audiostreaming. 3.5 Jack Aux ingang. Microfoon ingang. Echo-effect voor microfoons. Bass en Treble regeling. Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening.
Specificaties Vermogen (piek): 700W. Vermogen: 350W. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Woofer: 12". Microfoonfrequentie: 200.175MHz. Accu: 4400mAh Li-ion. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 280 x 340 x 515mm. Gewicht: 7kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Mobiele geluidsinstallaties MAX
Product
 

2e keus Vonyx zang microfoon met standaard en kabel

Complete set bestaande uit een microfoon, kabel en standaard in handige draagtas. De set is helemaal compleet inclusief alle benodigde kabels om de microfoon gelijk op je installatie aan te sluiten. De standaard is in hoogte verstelbaar tussen 1 en 2.2 meter.


Kenmerken

Dynamische microfoon. Microfoonkabel 5m (XLR > 6,3mm jackplug). Microfoonhouder. Microfoonstandaard. Hoogte: 1 meter (minimaal) / 2.2 meter (maximaal).


Specificaties

Frequentiebereik 50Hz - 15kHz. Gevoeligheid -60dB (+/-3dB). Impedantie 300 Ohm. Boom arm: 700 x 14mmØ. Microfoon: Connector XLR. Gewicht: 2.1.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Draadgebonden microfoons Vonyx
Product
 

2e keus SkyTronic Zwart Karaoke Stereo Versterker 100W met FM en USB SD MP3

Compacte 100W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen, USB / SD ingang voor het afspelen van MP3 muziekbestanden vanaf een USB stick of SD kaart en twee Lijn / AUX ingang voor een externe CD of DVD speler. Luidsprekeraansluiting via universele schroefklemmen. Ingebouwde FM radio. De microfoonsignalen kunnen in toon en volume geregeld worden. Daarnaast is er voor de microfoon ingangen een regelbare echo. Hoge- en lage tonenregeling en een master volume zorgen voor een optimale geluidsinstelling.


Kenmerken USB-poort & SD-slot voor MP3 weergave. 2-bands toon- en balans regeling. Regelbare echo. 2 Microfooningangen. FM Tuner. MP3 Afstandsbediening.
Specificaties Vermogen: 2 x 50W. Voeding: 230Vac, 50Hz. Impedantie: 8 Ohm. Lijningang: 500mV. Microfooningang: 2mV.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 95 x 250 x 240mm. Gewicht: 1,4 kg .

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Karaoke versterkers SkyTronic
Product
 

2e keus Vonyx tussenpaal set van 2 voor plaatsing top boven woofer

Met deze Vonyx tussenpalen wordt het mogelijk om tops boven een subwoofer te plaatsen. Door deze mogelijkheid kunnen mooie opstellingen en luidsprekercombinaties gemaakt worden. De tussenpalen zijn in hoogte verstelbaar en zijn belastbaar tot max. 50kg. De tussenpalen worden geleverd als set van twee in een handige tas inclusief twee luidsprekerkabels (3m per kabel). De luidsprekerkabels zijn voorzien van speakon connectoren.


Kenmerken

In hoogte verstelbaar: 75 - 115cm. Per paar geleverd in draagtas. Incl. 2 luidsprekerkabels (3 meter per kabel). Max. gewichtsbelasting per buis: 50kg. Buisdiameter: 35mmØ. Hoogte 75 - 115cm. Gewicht: 2,5kg.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Speakerstandaards Vonyx
Product
 

2e keus Fenton Thuis bioscoop speaker systeem Zwart 5 delig

Een absolute must voor elke home cinema liefhebber, deze schitterende 5.0 speakerset van Fenton. De set bestaat uit twee 3-weg zuilluidsprekers, een 3-weg center luidspreker en twee 2-weg satellietluidsprekers met een totaal vermogen van 335W RMS. Door de uitgebalanceerde selectie van de vijf speakers bij elkaar is een geweldige home-cinema beleving gegarandeerd.

Door de hoge kwaliteit van de luidsprekers en de op de luidsprekers afgestemde behuizingen zorgt deze set voor een zeer goede klank karakteristiek. Dit alles zorgt voor een zeer goede geluidskwaliteit waardoor je niets meer van een concert of film hoeft te missen. De prachtig zwart geleurde luidsprekers zijn eenvoudig aan te sluiten op uw surround sound versterker. De twee satellietluidsprekers beschikken over een ophangbeugel en zijn daardoor prima geschikt voor eenvoudige wandmontage. De set wordt geleverd incl. kabels (4x 5 meter en 1x 2 meter)


Kenmerken 335W RMS uitgangsvermogen, 1150 watt maximaal. Satellietspeakers zijn geschikt voor wandmontage. Afneembare grills. Speakers voorzien van klem aansluitingen. Strakke moderne look.
Specificaties Vermogen 335W RMS:. Max. vermogen 1150W. Frequentie bereik 80Hz - 20kHz. Impedantie 4 - 8 Ohm. Woofer 10 en 16 cm. Neodymium Tweeter.
Afmetingen en gewicht Afmetingen:
Front: 20 x 86 x 24cm. Center: 40.5 x 14.5 x 13cm. Rear: 15 x 23 x 14cm. . Gewicht per item:
Front: 7kg. Center: 2.1kg. Rear: 1.2kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Thuisbioscoop Fenton
Product
 

2e keus SkyTec KA 08 actieve speakers 600W USB LED

De SkyTec KA-08 is een volledig geïntegreerd en geoptimaliseerd actief speakersysteem met een 8" woofer die een krachtig geluid in een breed spectrum produceert. Met 600 Watt maximaal vermogen, biedt de versterker speciale EQ contouren voor hoge SPL situaties. Wordt geleverd met MP3-speler, drie kabelmicrofoon ingangen, een stereo 7-band equalizer, echo control en een LED grill. De RGB-LED's reageren op de muziek. De KA-serie is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, zoals bij sportfaciliteiten, op podia en andere entertainment.


Kenmerken Ingebouwde 600W versterker. MP3 bedieningspaneel en USB poort / SD slot. 8" Woofer met piezo tweeters. Master stereo 7-Band equalizer. Bass-reflex systeem. Drie kabelmicrofoon ingangen. LED VU meter. RGB-LED Grill. Bass, treble & echo regeling. Handgrepen en beschermhoeken.
Specificaties Power maximaal 1200W. Impedantie 8 Ohm. Frequentie bereik 50Hz - 20kHz. SPL max 123dB. Woofer 8". Tweeter Piezo. Levering per paar. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.
Levering 1x Actieve speaker. 1x Passieve speaker.
Afmetingen en gewicht Afmetingen. Gewicht.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Complete geluidsinstallaties SkyTec
Product
 

2e keus MAX XEN 3508 set PA luidspreker boxen 8 500W

De MAX XEN-3508 is de perfecte set voor iemand die met een laag budget de beste kwaliteit in huis wil halen. Een setje 3-weg PA boxen van maar liefst 500 Watt waar je mee voor de dag kan komen. Als beginnende DJ kan jij met deze stoere PA boxen je kwaliteiten laten horen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook prima geschikt voor andere doeleinden zoals thuisgebruik of keet.


Kwaliteit voor betaalbare prijs

Dat een lagere prijs niet altijd samengaat met mindere kwaliteit wordt weer bewezen met de XEN-3508. Deze set van twee PA boxen weet zeer goede prestaties neer te zetten en dat voor een betaalbare prijs. De 8" (20cm) woofer met een vermogen van maar liefst 500 Watt weet er moeiteloos een strakke bass uit te persen. Door de ingebouwde basspoort aan de voorkant worden deze strakke bassen nog eens extra versterkt. Maar muziek draait natuurlijk niet alleen om bass. Omdat deze boxen zijn voorzien van een midden toner en tweeter worden de midden en hoge tonen van jouw muziek perfect weergegeven. Door de speciale vorm van de hoorns ben je ook meteen verzekerd van een goede spreiding van je muziek. Een intern filter zorgt ervoor dat de woofer, de middentoner en de tweeter de juiste frequenties aangeboden krijgen.


Behuizing

De robuuste behuizing van de XEN-3508 PA boxen is gemaakt van 12mm dik solide hout. Voor een nette afwerking is dit bekleed met een speciaal luidsprekerdoek. Op de hoeken zijn voor extra bescherming speciale hoekstukken gemonteerd en voor de woofer zit een stevige metalen grill. Deze boxen kunnen dus tegen een stootje. Om de boxen makkelijk te kunnen verplaatsen zijn ze voorzien van handvaten. Uiteraard ontbreken aan de achterkant de klemterminal aansluitingen niet zodat je de boxen eenvoudig op een versterker kan aansluiten.

Kortom, ben jij op zoek naar een betaalbare set boxen met goede klankeigenschappen, een stoer uiterlijk en goede technische specificaties? Dan is de XEN-3508 de perfecte set voor jou.

LET OP!
De XEN-3510 speakerset is passief. Je hebt dus sowieso een versterker nodig om ze te kunnen gebruiken. Het niet mogelijk om deze speakers rechtstreeks aan te sluiten op een telefoon, pc, laptop, etc. zonder gebruik te maken van een versterker. Uiteraard leveren wij deze speakerset ook als set inclusief versterker. Zoek daarvoor eens op onze website op: "XEN"


Kenmerken

8" (20cm) woofer van maar liefst 500 Watt. Solide behuizing van 12mm dik hout. Voorzien van midden toner en tweeter. Speciaal gevormde hoorns voor een goede spreiding van het geluid. Intern filter voor juist filtering naar woofer, mid en hoge toner.. Wordt geleverd als set van 2 boxen.


Specificaties

Vermogen piek: 700W. Vermogen: 350W. Impedantie: 8 Ohm. SPL 1W/1m: 99dB. SPL piek: 119dB max. Frequentiebereik: 55Hz ~ 20kHz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 24,5 x 29 x 49cm (per box). Gewicht: 4,7kg per box.

€ 49.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Passieve speakers MAX
Product
 

2e keus SkyTronic SHFT60B Zuil Luidspreker set 2x 6.5

Een 3-weg Bass Reflex HiFi-set met een breed frequentiebereik van 28Hz tot 22kHz, een bereik waar vele speakers niet aan kunnen tippen. Door de geweldige karakteristiek en buitengewoon goede speakers heeft de set een formidabele geluidskwaliteit. Zeer geschikt voor stereo- en home cinema-gebruik.


Kenmerken 3-Weg boxen. Verwijderbare grill. Uitstekende frequentiekarakteristiek en klankeigenschappen. Incl. aansluitkabels. Levering per paar.
Specificaties Power piek 500W. Power max. 350W. Power RMS 180W. Frequency response 28Hz-22kHz. Impedantie 8 Ohms. Woofer 2 x 6,5". Tweeter Neodymium.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 25 x 20 x 86cm. Gewicht (per stuk) 7,5kg.

€ 75.00

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com HiFi luidsprekers SkyTronic
Product
 

Varta D batterijen (6x) voor Vonyx MEG045 megafoon

Direct aan de slag met je Vonyx MEG045 megafoon met deze set van 6 Varta batterijen

Deze set van 6 Varta D batterijen is geschikt voor gebruik met de Vonyx MEG045 megafoon.
Met deze set van 6 batterijen kan je direct aan de slag met je Vonyx MEG045 megafoon.

€ 12.95

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Megafoons Varta
Product
 

Varta D batterijen (6x) voor Vonyx MEG040 megafoon

Direct aan de slag met je Vonyx MEG040 megafoon met deze set van 6 Varta batterijen

Deze set van 6 Varta D batterijen is geschikt voor gebruik met de Vonyx MEG040 megafoon.
Met deze set van 6 batterijen kan je direct aan de slag met je Vonyx MEG040 megafoon.

€ 12.95

Klik hier voor meer informatie...

MaxiAxi.com Megafoons Varta
Product