JB Systems LED Ground Wash

Meerkleurig RGB grondverlichting, welke gebruikt wordt langs bermen in parken, ingangen van discotheken, gebouwen, parkeerplaatsen, huizen, enz. Wordt gebruikt in combinatie met onze LEDMANAGERS (dmx voedingen).

Achter het dikke melkglas zitten 54 LEDs

- IP67 design, bestand tegen alle weersomstandigheden,
- met een 316L roestvrijstalen afdekkingring
- Kan ingebouwd worden in alle betonnen (of andere) vloeren, muren en wanden
- Zeer gemakkelijk elektrisch aan te sluiten: parallelle vierdradige drukcontacten
- Diameter van de afdekplaat = 119mm
- Stroomverbruik = slechts 9 Watt!

€ 75.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Led verlichting
Product
 

Ferrietkern, ring 158 Ω Kabel Ø (max.) 4.6 mm (Ø) 11.5 mm Würth Elektronik WE AFB 74270030 1 stuks

Ferrietkern, ring 158 Ω Kabel-Ø (max.) 4.6 mm (Ø) 11.5 mm Würth Elektronik WE-AFB 74270030 1 stuks

€ 0.68

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hestra Y Gore Tex Mitt

Technische skiwant
De Hestra Young Gore Tex Mitt is een stoere en technische want voor jonge kinderen. Deze stoere want is voorzien van handige reflectoren voor extra veiligheid. Daarnaast zijn de handschoenen uitgerust met een polsband van klittenband, zodat hij goed om de pols aansluit en een optimale bescherming biedt tegen sneeuw. Verder zijn de handschoenen wasbaar.

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Winter poncho omslagdoek zebraprint

Luxe dames omslag poncho zebraprint. Fleece poncho van 100% polyester fleece. Heerlijk om thuis op de bank jezelf te verwarmen of als kledingstuk. Kleur: zwart/wit. De poncho kunt u om u heen slaan als een grote sjaal.

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Autec Polaric si Brillantsilber lackiert 18 inch

De Autec Polaric-si Brillantsilber lackiert 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 130.97

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Biokat apos s Classic Fresh Cotton Blossom 10 l

Biokat's Classic Fresh Cotton Blossom 10 l direct bestellen in onze webshop! Laat je betoveren door een harmonieuze combinatie van katoenbloemen en de subtiele geur van jasmijn. Cotton Blossom zorgt net als een briesje elke dag voor een lichte. luchtige geur van pas gewassen wasgoed binnenshuis. Biokat's Classic fresh met Cotton Blossom-geur onderscheidt zich door de AromaProtect Formula™. Deze kapselt op betrouwbare wijze onaangename geurtjes in en geeft een heerlijk geurende Cotton Blossom-geur vrij. De door onze experts op het gebied van kattenhygiëne ontwikkelde Biokat's AromaProtect Formula™ garandeert daardoor een langdurige geurbinding! Wat onderscheidt onze Biokat's 3in1 Hygiene Formula™? Biokat's Classic fresh bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes ✓ De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. Een handvol grote korrels heeft de oppervlakte van een heel voetbalveld! ✓ De middelgrote korrels vormen extreem sterke klonten. Zodra deze korrels in aanraking komen met vloeistoffen. klonteren de middelgrote korrels aan elkaar. waardoor er een zeer sterke klont ontstaat. ✓ De kleine korrels verhogen de effectiviteit. Doordat deze korrels zich door het grit verspreiden. ondersteunen ze de optimale werking van de middelgrote en grote korrels. Winnaar van de ECOCARE AWARD 2012 - Biokat's is Duitslands duurzaamheidsmerk 2012. Weet je eigenlijk hoe Biokat's kattenbakkorrels ontstaan? Biokat's kattenbakkorrels bestaan uit 100% natuurlijke kleisoorten die afkomstig zijn uit gecontroleerde afgravingen in onze regio. Tijdens de afgravingswerkzaamheden zorgen geologen ervoor dat het natuurlijk evenwicht van fauna en flora behouden blijft. Nadat de afgraving is stilgelegd wordt het gebied van de groeve door Biokat's gerecultiveerd. zodat daar waardevolle biotopen en gemengde bossen ontstaan.. Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 8.49

Klik hier voor meer informatie...

Product