Fane Colossus 12BMN luidspreker

De Fane Neodymium range heeft 4 neodymium transducers die verantwoordelijk zijn voor het leveren van de bekende Fane prestaties maar dan in een ultra lichtgewicht jasje. Hoog vermogen en een hoge gevoeligheid zijn het resultaat van deze compromis loze luidspreker.

Sinds de lancering in 2010 heeft Fane hiermee een compleet assortiment luidsprekers die breed toepasbaar zijn voor de diverse diciplines waarbij audio een belangrijke rol speelt. Geen compromis, geen verliezen en een zeer hoge output, dat is wat u kunt verwachten van de Fane luidsprekers.

Specificatie:

 • Diameter: 12"
 • Vermogen: 450 Watt
 • Impedantie: 8 Ohm
 • Frequentiebereik: 40Hz - 3.5kHz
 • Gevoeligheid: 99.0dB
 • Resonantie: 43 Hz
 • Spreekspoel: 3"
 • Magneet: Neodymium
 • X-max: 6.0mm
 • Total Q (qts): 0.23
 • Gewicht: 4.2 Kg
 • Diepte: 140.5mm
 • Chassis: Gegoten aluminium
 • Cabinet volume: 25 ~ 80 liter (aanbevolen)

Klik hier om het specificatieblad van dit product te downloaden.

Op dit product heeft u alleen garantie op fabrieksfouten.

€ 235.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Geluid Audio Luidspreker
Product
 

Hummel Authentic Coach Jack

Het Hummel Authentic Coach Jack is afkomstig uit de kledingcollectie van Hummel en geschikt om te dragen tijdens alle type weersomstandigheden.

Het jack is gemaakt van 100% Polyester met een coating 1000mm. Aan de voorzijde zitten twee steekzakken en een borstzak met een rits om je waardevolle spullen in op te bergen. De binnenzijde van de kraag is gemaakt van ventilerend mesh-materiaal, waardoor de warmte beter weg kan. Daarnaast heeft de kraag een verborgen capuchon. De speciale storm manchetten met rubberen klittenbandsluiting en de luxe SBS-rits aan de voorzijde maken het jack helemaal af.

- Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren
- Uitstekend te bedrukken

€ 71.96

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Slakkenval 4x

Vangt maximaal 50 naaktslakken en huisjesslakken per keer. Om jonge planten te beschermen tegen de schade veroorzaakt door naakt- en huisjesslakken. Lokt slakken binnen een straal van 10 m2. Doodt slakken zonder gebruik van chemische stoffen. Dode slakken kunnen eenvoudig worden opgeruimd, zonder dat u ze hoeft aan te raken. Inhour 4 slakkenvallen

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ultimate Slanket Deken Chocola

Met de luxe donkerbruine Ultimate Slanket deken heb jij het nóóit meer koud.

€ 48.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rotorbladen Wit 328A

Rotorbladen Wit - 328A

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pro Plan Cat Vital Age 7plus Kip Rijst 400 g Kattenvoer

Pro Plan Cat Vital Age 7plus Kip&Rijst 400 g - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! PRO PLAN ADULT 7+ combineert alle essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine A, C en E met bètacaroteen, omega 3- en omega 6-vetzuren en een natuurlijk prebioticum, in een unieke voeding voor katten vanaf 7 jaar. Geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten.  Bevat LONGEVIS, een unieke mix van voedingsstoffen, zoals antioxidanten, omega 3- en omega 6-vetzuren en een prebioticum, die de gezonde levensduur aantoonbaar* verlengt en de levenskwaliteit verbetert bij katten vanaf 7 jaar. *Onderzoek bij 90 katten tussen 7 en 17 jaar. Conclusies gebaseerd op katten die uitsluitend gevoed werden met een voeding die verrijkt was met LONGEVIS versus katten die een controledieet kregen. Ondersteunt de belangrijkste vitale functies (immuunsysteem, nieren en spijsvertering) - dankzij het hoge vitaminegehalte en het extra bètacaroteen is dit goed verteerbare recept speciaal afgestemd op katten vanaf 7 jaar. Uitgebalanceerde microflora in de darmen, ondersteunt de gezondheid van het spijsverteringskanaal - dankzij cichorei, een natuurlijk prebioticum, dat op natuurlijke wijze de groei van goede bacteriën in de darmflora van je kat stimuleert. Uitgebalanceerde mineralen ter ondersteuning van een gezond urinewegsysteem door urine met een veilige pH te bevorderen, om de vorming van nierstenen te helpen voorkomen.  . Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie...

Product