Electrix Tweaker

Midi Performance Controller

Tweaker is een performance controller voor Ableton, Serato, Traktor gebruikers en muziek performers en producers in alle genres. Tweaker is compact, gemakkelijk mee te nemen, roadproof en de intutieve layout past zowel in de studio als op het podium en DJ booth. Tweaker kan je belangrijkste controller worden in je perfomance of een toevoeging voor je bestaande setup. Het hart van Tweaker is de "Grid" van 32 multicolor RGB LED backlit rubber pads en 8 aanslaggevoelige groove pads. Aan beide zijkanten van de Grid bevindt zich een channelstrip met een fader, drie RGB buttons, een analoge knop en dire push encoders met rode LED ring. Tweaker heeft mappings voor Traktor, Ableton Live en Serato Scratch Live; daarnaast worden transparante overlays meegeleverd voor Traktor en Ableton Live. Tweaker is USB buspowered en is Plug and Play voor Mac en PC, heeft MIDI in en uit en wordt geleverd met Traktor 2 LE, TweakerEditor, USB kabel en "opschroefpoten" om de Tweaker te verhogen tot platenspelerhoogte, of getilt te gebruiken.

€ 361.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Studio apparatuur Midi Keybord en controllers
Product
 

Tribe DC Comics USB Stick 16GB Superman Movie

Sla je belangrijke bestanden op met deze Superman Movie USB-stick van Tribe.

€ 18.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Airbrush pistoolhouder voor 4 Airbrush pistolen

De airbrush-houder wordt m.b.v. de bevestigingsklemmen op tafels of werkplaten bevestigd. De bevestigingsbeugels zijn voorzien van een kunststof laag en voorkomen aldus krassen op de spuitpistolen.

€ 15.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Atomic M Hawx Prime 120

Veelzijdige en stugge schoen
De Atomic Hawx Prime 120 is een stugge en veelzijdige

€ 459.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Brekka Muts Jacquard voor heren Taupe

Brekka staat voor een maximum aan creativiteit, frisse ideeën en de eigenschap om de dingen vanuit totaal andere perspectieven te bekijken om zo functionele en altijd innovatieve oplossingen te vinden. Mutsen, sjaals en handschoenen...: alles wat je nodig hebt om de strijd tegen de koude aan te gaan, zonder in te boeten aan stijl. Het is een puur Italiaans merk dat zijn eigen plaats binnen de internationale wintersportmarkt heeft gevonden door de verschillende collecties vol originele ideeën en nieuwe trends.

€ 26.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

GBC manuele inbindmachine WireBind W15

Robuuste manuele inbindmachine met ponshendel. Geschikt voor licht kantoorgebruik. Voor ft A4. Ponscapaciteit: 15 blad. Inbindcapaciteit: max. 125 blad met een bindrug van 14 mm. Document seperator verdeelt het document in te ponsen stapels. Het automatisch centreersysteem positioneert het document perfect voor elke ponshandeling. Eenvoudig inbinden met Simply Click systeem.

€ 232.91

Klik hier voor meer informatie...

Product