Dateq SRL 1 Audio Controlled Circuit Breaker stage relais

De DateQ SRL-1 is een uitbreiding van de functionaliteit van de SPL-serie limiters en de SPL-D2-geluidsdrukmeter.

De SRL-1 Audio Controlled Circuit Breaker is een professioneel, zwaar uitgevoerd podiumrelais. Hiermee is het mogelijk om bij overschrijding van een vooraf ingesteld geluidsniveau een waarschuwingslamp te activeren. Wanneer alle toelaatbare niveaus worden overschreden, kan ook de stroom worden onderbroken. Op deze manier beschikt u over een professionele achtervang, waardoor de geluidsnormen automatisch in acht worden genomen. Made in Holland.

Geschikt voor koppeling met:

 • DateQ SPL3/3TS/5 limiter
 • DateQ SPL-D2 geluidsdrukmeter

Schakelend vermogen:

 • Waarschuwingslamp: 230 V AC (4 A)
 • Stroomonderbreking: 3x 230 V (25 A)

Specificaties:

 • Normering: IEC-61672-1 klasse 2
 • Voeding: 230 V AC
 • Opgenomen vermogen: 9 W
 • Afmetingen: 160 x 160 x 90 mm
 • Gewicht: 1 kg

€ 439.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Geluid Audio Randapparatuur
Product
 

Dateq SPL D2 voeding

Vervangende voeding voor de Dateq SPL D2 Display geluidsdruk meter.

Dit product wordt speciaal voor u ingekocht, derhalve geen recht op retour.

€ 29.04

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Overige Spareparts
Product
 

Dateq LPM 7.4 mixer

Multifunctioneel on the road en een vaste kracht in het clubcircuit.

De LPM7.4 is totaal vernieuwd en voorzien van 2 Mastersecties, ieder met gebalanceerde uitgangen op XLR, zodat je nu vanaf je mengtafel twee uitgangen onder controle hebt.

Specificaties

Elk ingangskanaal kan drie verschillende audio-signalen bewerken. Met een druk op de knop wordt geschakeld tussen de microfoon of de line-ingangen. Als de lijningangen actief zijn kan met een tweede knop worden geschakeld tussen line-1 en line-2. Ingangen 3, 4 en 5 zijn voorzien van een RIAA-correctie filter zodat hierop direct draaitafels kunnen worden aangesloten. Dit alles betekend dat er in totaal 21 audio-ingangen beschikbaar zijn! Een eigenschap voor een mengtafel van deze kwaliteit zijn de gebalanceerde uitgangen op XLR connectoren. Naast deze gebalanceerde uitgangen zijn ook ongebalanceerde uitgangen aanwezig op cinch connectoren.

Een andere praktische eigenschap van deze mengtafel is de stereo- effect send uitgang. Elke ingangsmodule kan worden ingesteld om zijn signaal al dan niet naar de effect uitgang te sturen. Hierdoor kan de effect uitgang ook worden gebruikt als cleanfeed uitgang.

De grote 240 segments VU-meter is schakelbaar tussen master en PFL. Alle schakelaars in de master-sectie hebben een LED-indicatie. Elk microfoonkanaal heeft een inschakelbare 48V fantoomvoeding.

Door de interne modulaire opbouw, de extreem solide constructie en het gebruik van hoogwaardige componenten is de LPM7.4 een hoogwaardige mengtafel geworden die uitermate schikt is voor het on the road werk. Uiteraard heeft de LPM7.4 alle eigenschappen van een DATEQ mengtafel waardoor jarenlang plezierig mengen wordt verzekerd.

Door de universele opzet is de LPM7.4 in zeer uiteenlopende toepassingen te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een AV-post productie, een discotheek of een multifunctionele audio-installatie.

€ 1650.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl DJ gear en spullen DJ mixer
Product
 

Dateq Vibe 19 inch beugels

19" Beugels t.b.v. de Dateq Vibe mixer.

Maak de Dateq Vibe 19 inch"

€ 39.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl DJ gear en spullen DJ mixer
Product
 

Dateq SPL 2 TS, Program limiter

De SPL2 is de standaard versie van onze geluidsdruk-begrenzers. Hij biedt de oplossing voor de meeste van uw geluidsproblemen. Deze limiter wordt door steeds meer instanties gezien als de beste in zijn klasse.
De microcontroller in de begrenzer meet continu het ingangs-signaal en verzwakt de uitgang zoveel als noodzakelijk is om de maximale geluidsdruk beneden een vooraf ingestelde waarde te houden. Omdat de SPL begrenzers geen piek-limiters zijn, wordt de dynamiek van de muziek niet aangetast.

Op de SPL2 kunnen zowel de ingangsgevoeligheid (threshold) en de uitgangsverzwakking (output-level) worden ingesteld. Alle connectoren en de regelaars kunnen na de installatie worden verzegeld, zodat deze achteraf niet meer kunnen worden aangepast.

De SPL2TS is voorzien van een ingebouwde klok. Deze maakt het mogelijk om per dagdeel verschillende geluidsdruk-niveau's in te stellen. De ingebouwde kalender ondersteund tot 10 data waarop de limiter in 'bypass' mode werkt. Al deze instellingen kunnen met behulp van de PC-software worden ingesteld.

€ 615.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Geluid Audio Pro Audio
Product
 

Dateq SPL D2 Display geluidsdruk meter

De SPL-D2 is een geluidsdruk meter. Dit apparaat kan zowel als 'stand-alone' apparaat worden gebruikt, maar het is ook mogelijk om de SPL-D2 te koppelen aan een SPL5 limiter. Het display bestaat uit high-efficiency bi-color LEDs. Hierdoor is het op afstand duidelijk afleesbaar.

Wanneer de SPL-D2 samenwerkt met een SPL5 dan zijn de meetwaarden van de SPL5 afleesbaar op de display. De balk onderin kan worden gebruikt als geluidsdruk indicatie, of als reductie meter.

Als de SPL-D2 als zelfstandig apparaat wordt gebruikt dan moet de meetmicrofoon worden aangesloten. Op het scherm verschijnt nu de actuele geluidsdruk. Zodra het geluidsdrukniveau een vooraf ingestelde waarde overschrijdt zullen de cijfers rood oplichten. Deze functie kan worden gebruikt als indicatie voor bijvoorbeeld een live-band. Als de SPL-D2 met een meetmicrofoon wordt gebruikt kan er een keuze uit drie meetcurves worden gemaakt:

ANSI-A, ANSI-B, ANSI-C. De instellingen van de SPL-D2 kunnen met de bijgeleverde software worden aangepast.

Specificaties:

 • Professionele geluidsdrukmeter
 • Normering: IEC-61672-1 klasse 2
 • Grote, duidelijk afleesbare cijfers
 • Kan als stand-alone of in combinatie met de SPL5 worden gebruikt
 • Display dimt automatisch in een donkere omgeving
 • Kleur van de cijfers verandert boven een instelbare waarde
 • Inclusief meetmicrofoon (XLR)
 • 6.3 mm jack-verbinding voor gebruik met SPL5
 • USB-aansluiting voor computerconnectie
 • Voedingsspanning: 24 V DC
 • Opgenomen vermogen: 9 W
 • Afmetingen: 255 x 125 x 47 mm
 • Gewicht: 1 kg

Software:

 • Ondersteund door Windows 98, ME, 2000, XP
 • Bestuurbaar over het Internet
 • Helderheid van het display is in te stellen
 • Threshold kan worden aangepast
 • Microfoongevoeligheid kan worden aangepast

€ 695.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Geluid Audio Pro Audio
Product
 

Dateq ONYX

De veelzijdige mixer van Dateq. In elke gelegenheid de juiste mix!

In veel clubs, restaurants en dergelijke is het noodzakelijk om twee verschillende signalen aan te bieden aan twee verschillende ruimtes, of om een aparte volumeregeling te maken in de twee ruimtes. De ONYX is een kleine mengtafel die hier uitermate geschikt voor is.

Specificaties:

De ONYX heeft zes kanalen met twee ingangen per kanaal. In totaal kunnen drie microfoons en negen lijn bronnen worden aangesloten. De eerste twee kanalen zijn voorzien van een microfoon versterker, een tweevoudige toonregeling en een volume regelaar voor een optimale spraakverstaanbaarheid. Een van de microfooningangen van het eerste kanaal is op het front geplaatst zodat er eenvoudig een microfoon kan worden aangesloten. Kanaal twee kan worden omgeschakeld van microfoon naar stereo line; de overige vier kanalen hebben een dubbele line-line ingang. Hierop kunnen apparaten zoals CD of MD-spelers, radios, video-recorders enzovoorts worden aangesloten. Als een draaitafel wordt aangesloten is er een aparte voorversterker nodig, zoals bijvoorbeeld de DATEQ-MD2. Kanaal 6 heeft een zogenaamde juke-box ingang. Deze ingang kan prioriteit krijgen boven de overige kanalen.

De ONYX heeft een uniek zone-systeem waarmee twee afzonderlijke mixen uit de mengtafel kunnen worden gemaakt. Dit wordt gedaan met behulp van de twee zone schakelaars bij elke kanaal. Met behulp van deze schakelaars kan het signaal naar uitgang A, uitgang B of beide uitgangen worden verzonden. Dit maakt het mogelijk om een CD te spelen in bijvoorbeeld de bar, en tegelijkertijd een vergadering houden in een conferentie-zaal.

De ONYX is voorzien van een TalkOver schakelaar op het front. Als deze functie actief is krijgt het microfoonsignaal voorrang op de overige kanalen, zodat de microfoon altijd goed verstaanbaar blijft. Het ingrijppunt van de schakeling is instelbaar.

De ONYX heeft twee volledig onafhankelijke stereo uitgangen. Elke uitgang heeft zijn eigen 3-voudige toonregeling. De master A uitgang heeft een gebalanceerde en een ongebalanceerde uitgang. Met de gebalanceerde uitgang kunnen langere signaalkabels worden gebruikt. Hierdoor kunnen versterkers dicht bij de luidsprekers worden geplaatst. Master B uitgang heeft alleen ongebalanceerde uitgangen.

De ONYX heeft duidelijk afleesbare VU-meters die het uitgangsniveau weergeven. Verder heeft elk kanaal de mogelijkheid tot voor afluistering. Elke schakelaar heeft een kleine LED indicatie zodat snel kan worden gezien welke bronnen zijn ingeschakeld. Door de stevige constructie en de zorgvuldige keuze van gebruikte materialen is de ONYX een betrouwbare mengtafel die voor vele jaren trouwe dienst zal zorgen.

€ 770.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Geluid Audio Pro Audio
Product
 

Dateq GPM 8.3

De GPM8.3 is een veelzijdige acht-kanaals stereo mengtafel van bijzonder hoge kwaliteit. Maar liefst 16 stereosignalen en 8 microfoonkanalen kunnen gelijktijdig worden aangesloten. Hiermee geeft de GPM8.3 de nieuwe standaard aan voor hoogwaardige mengtafels.

Specificaties:

Elk ingangskanaal kan drie afzonderlijke audiosignalen verwerken. Met een druk op de knop wordt omgeschakeld tussen de microfoon, of de line-ingangen. Als de line-ingangen zijn gekozen kan met een tweede knop worden gekozen tussen line 1 of line 2. De ingangen 3, 4 en 5 hebben als tweede ingang een RIAA-correctiefilter zodat een draaitafel kan worden aangesloten. In totaal heeft u dus 24 audio ingangen beschikbaar!

Wat voor professionele toepassingen belangrijk is zijn de gebalanceerde uitgangen op XLR-connectoren. Naast deze gebalanceerde uitgangen zijn ook ongebalanceerde uitgangen aanwezig.
Verder is de mengtafel voorzien van een stereo AUX-bus. Deze uitgang bevat het pre,- of postfader signaal (instelbaar) van de modules. De grote 240 segmenten VU-meter is omschakelbaar tussen master, monitor, AUX en CUE. Alle microfoons hebben een interne jumper om de 48V fantoomvoeding in,- of uit te schakelen. De master uitgang is voorzien van een uitschakelbare noise-gate.

Door de interne modulaire opbouw, de solide contructie en het gebruik van hoogwaardige componenten is de GPM8.3 een ideale partner geworden voor het on the road werk. Uiteraard heeft de mixer de eigenschappen van een echte DATEQ mixer, zodat jaren plezierig mixen verzekerd is!
Door de universele opzet is de GPM8.3 goed te gebruiken in bijvoorbeeld AV- producties, discotheken of een multi-functionele audio installatie.

€ 2250.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl DJ gear en spullen DJ mixer
Product
 

Dateq FA 06 SP, sparepart fader t.b.v. Crew en Onyx

Sparepart, Longlife stereo fader, print uitvoering.

Specificaties:
- Geschikt voor Lynx, Crew en Onyx
- 60 mm fader
- Knop 11 mm, kleur: grijs, deze word bijgeleverd

Garantie:
Op dit product krijgt u alleen garantie op fabrieksfouten
Spareparts hebben geen recht van retour.

LET OP:
Afbeelding is slechts indicatief en stemt niet in overeenstemming met de originele fader

€ 11.50

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Geluid Audio Pro Audio
Product
 

Kerstversiering kerstman 61 cm

Kerstversiering kerstman 61 cm. Deze grote kerstman is gemaakt van plastic en textiel. Formaat: ongeveer 61 cm.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Wisselschakelaar Berker serie 1930 serieschakelaar zwart

Berker serie 1930/glasserie/palazzo draaischakelaar serie zwart

Berker 1930 Serie draaischakelaar is om twee lampen apart te schakelen

1 x draaien 1 lamp aan nog 1 maal draaien 2 lampen aan weer een keer draaien 1e lamp uit nog een keer draaien 2e lamp uit net als vroeger draaien

€ 45.10

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Apli Kids craft kit, op blister, piraat

Voorgesneden vormen van schuimrubber, vilt, koord, wol en chenilledraad. Inclusief al het basismateriaal om het figuurtje te maken. U hebt enkel nog lijm nodig om het te realiseren. Bevat gebruiksinstructies. Voor kinderen tussen 4 en 8 jaar. Op blister.
piraat, ft: 14,8 x 12 x 3,5 cm

€ 3.30

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Dirt Devil M3999 Accessoires

Stofzuigerzakken voor de Dirt Devil M3999 Accessoires (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 27.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Nilfisk GS 81 (papier, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Nilfisk GS 81 (papier, origineel) (Inhoud: 5 stuk(s) )

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product