Behringer WB208 wandbeugel zwart (opruiming)

Behringer WB208 wandbeugel zwart

In verband met het ontbreken van een beschrijving verwijzen wij je graag door naar de website van de fabrikant met de volgende link: Behringer WB208

De voorraadindicatie van dit Behringer product kan mogelijk afwijken van de daadwerkelijke voorraad! Informeer hier naar door te klikken op "Ik heb een vraag over dit product."

€ 30.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl B stock en opruiming
Product
 

Behringer GUITAR LINK UCG102, USB interface (opruiming)

The GUITAR LINK UCG102 interface is an amazing practice tool that lets you hook up your guitar to your computer in a flash, giving you the best of both worlds.

The UCG102 guitar-to-USB interface lets you jam and record using modeling amps and effects without the need for any other gear but your guitar. The compact interface links your electric guitar to a PC or Mac computer via a typical USB cable, allowing you to rock with sophisticated software such as the included Guitar Combos BEHRINGER Edition from Native Instruments, Kristal Audio Engine multi-track sequencer and Audacity audio editor. It also features a Headphone output for silent practicing.

Klik hier voor meer informatie (externe link)

€ 45.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl B stock en opruiming
Product
 

WAGO 750 461 020 000 PLC ingangskaart

NTC 20 kOhm, voor weerstandssensoren lichtgrijs.

€ 226.15

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Wonderboom Impala red (Ricinus)

Een mooie plant met grote palmachtige bladeren, deze zijn roodachtig en het sterkste oranjerood vindt men in het jonge blad. Blad rijpt verder uit naar groenere tinten. De bloemen lijken op stekelige, kleine balletjes en zitten in een kluwen bijelkaar. Het is een tropische plant, dus niet winterhard. Zaden zijn giftig bij inwendig gebruik. Zaaien direct op plaats van bestemming of in de potten/containers etc.Wonderboom zaaien?Wilt u weten in welke periode Wonderboom zaaien u de beste oogst oplevert? Bekijk dan onze moestuinkalender. U vind daar een geweldig overzicht van alle soorten zaden die u van januari tot en met december kunt zaaien. Wonderboom zaaien is nog nooit zo leuk geweest.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 3.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Microbe Lift Aqua Xtreme Water Conditioner 1 ltr

Microbe-Lift Aqua Xtreme is een volledig werkende en vloeibare waterconditioner, die wetenschappelijk is geformuleerd voor koi- en goudvisvijvers. Gebruik Microbe-Lift Aqua Xtreme direct na het (bij)vullen van vijvers met nieuw water, bij nieuwe vissen of planten in de vijver, bij vistransport en na hevige of langdurige regen. Het is erg belangrijk om Microbe-Lift Aqua Xtreme te gebruiken wanneer er chloraminen (gebonden chloor) in het vulwater zitten. Gewone anti-chloor middelen maken het chloor in de chloraminen onschadelijk maar doen niets met de ammonia die daaruit vrijkomt. Microbe-Lift Aqua Xtreme maakt zowel het chloor als de ammonia in chloraminen onschadelijk.

Werking

  • Een volledige waterconditioner
  • Maakt nitriet onschadelijk
  • Verwijdert chloor & ammonia
  • Vernietigt chloraminen
  • Maakt koper & zware metalen onschadelijk
  • Verhoogt de alkaliniteit (KH)
  • Voegt essentiële elektrolyten toe
  • Bevat polymeren die de slijmhuid beschermen & vervangen, helpt stress te verminderen en zorgt direct voor 'gerijpt' vijverwater.

Dosering: 100ml per 750 liter vijverwater.

€ 19.85

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Luchtkussenenveloppen Ft 120 x 215 mm met stripsluiting, wit, doos van 200 stuks

Uit wit kraftpapier van 80 g/m². Zonder venster. Met stripsluiting. Met luchtkussenfolie.
ft 120 x 215 mm, doos van 200 stuks

€ 28.14

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stanno Centro Primo Hooded Sweat Top

De Centro Primo items vormen de link tussen teamwear en individueel gebruik. Een rustige basis, met makkelijk te combineren items, gemaakt van luxe materialen een een afwerking met oog voor detail.

Dit comfortabele vest uit de Centro Primo collectie heeft een basic uitstraling, maar is gemaakt van luxe materialen en afgewerkt met oog voor detail. De top heeft zachte boorden van rib-materiaal en platte stiksels voor extra comfort. Op de onderarm zijn dubbellaagse patches gestikt. In de capuchon bevindt zich een aansnoerkoord en het vest bevat twee steekzakken (zonder rits).

- Materiaal: 80% Katoen, 20% Polyester
- Capuchon met aansnoerkoord
- Twee steekzakken zonder rits

€ 39.99

Klik hier voor meer informatie...

Product