ADAM A77X Studio monitor

ADAM A77X actieve DJ & studio monitor

In sommige set-ups is het gewenst om een horizontaal ontworpen monitor te gebruiken, in plaats van een verticale. Tot op heden zijn dergelijke monitoren enkel beschikbaar geweest in de toplijn van de SX-serie.

Een revolutionaire formule: 2 x 7 = A77X.
De A77X is uitgerust met dezelfde technologien als in de A7X. Hij is dan ook vrij gelijkwaardig aan de twee-weg luidspreker. De A77X onderscheidt zich echter middels zijn veel hogere, compressievrije maximum geluidsdrukniveau's en zijn dynamiek. Hij is ook perfect geschikt voor zowel near- als midfield monitoring. Dat heeft hij mede te danken aan zijn vermogen- en afstralingskarakteristiek.

Drivertechnologie voor de echte studio monitor
Net als alle AX-modellen, beschikt de A77X over ADAM's bedrijfseigen X-ART tweeter. De 'X' staat voor 'eXtended frequency respons', en dus voor n van de drastisch verbeterde functies: de Accelerating Ribbon Technologie. U kunt nu genieten van geluid, helemaal tot 50 kHz! Daarnaast is de X-ART zeer efficint, en en bereikt deze hoge geluidsdrukniveau's.


Specificaties:
- ingebouwde versterkers voor tweeter: 1
- type versterker voor tweeter: A/B
- vermogen RMS / muziek van versterker voor tweeter: 50 W / 75 W
- ingangsgevoeligheid: -8 tot +14 dB
- high shelve > 5 kHz: 6 dB
- low shelve < 300 Hz: 6 dB
- tweeterversterking: 4 dB
- ingangsconnectoren analoog: XLR / RCA
- frequentierespons: 38 Hz - 50 kHz
- THD 90 dB / 1 m > 100 Hz: = 0,5 %
- uitvoer op lange termijn: = 114 dB
- maximum piek: = 122 dB
- crossoverfrequenties: 400 / 3000 Hz
- ingangsimpedantie: 30 kOhm
- magnetisch afgeschermd: optioneel
- afmetingen: 530 x 235 x 280 mm (BxHxD)
- gewicht: 12,8 kg
- actieve DJ & studio monitor
- aantal mid-woofers: 2x 1
- manddiameter: 2x 7" (175 mm)
- stemspoeldiameter: 2x 1,5" (38 mm)
- conusmateriaal: 2x koolstofvezel/Rohacell/glasvezel
- aantal tweeters: 1
- type tweeter: X-ART
- diafragmagebied: 4 inch (2420 mm)
- equivalente diafragmadiameter: 2" (56 mm)
- snelheidstransformatieverhouding: 4:1
- diafragmagewicht: 0,17 g
- ingebouwde versterkers voor subwoofer: 2
- type versterker voor subwoofer: 2x PWM
- vermogen RMS / muziek van versterker voor subwoofer: 2x 100 W / 150 W

€ 949.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Geluid Audio Luidspreker
Product
 

Oranje krulletjes pruik mega afro

Mega oranje afro pruik voor dames en heren. Extra grote afro pruik in fel oranje kleur. Hoogte pruik: ca. 30 cm. Omtrek ca 60 meter.

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BeamZ Panther 60 RGBW LED Beam Moving head DMX

De BeamZ Panther 60 RGBW LED Beam Moving head is een moving head met een super strakke 2,5° lichtstraal. De helere 60W 4-in-1 LED zorgt ervoor dat de bundel vele kleuren kan aannemen. Dit is het gevolg van de hoogwaardige kleurenmenging van de 4 kleuren (rood, groen, blauw & wit). De toevoeging van wit zorgt ervoor dat er ook pastel kleuren gemaakt kunnen worden.

Het aansturen van de Panther 60 kan via 14 DMX kanalen. Op deze manier ben je volledig de baas over het effect en bepaal je zelf alle kleuren, bewegingen en effecten. Deze ingebouwde effecten zijn o.a. stroboscoop, dimmer, instelbare X-Y snelheid en verschillende kleur macro's. Door de DMX mogelijkheid is de Panther 50 ook eenvoudig op te nemen in een bestaande lichtshow. Naast DMX kan de moving head ook volledig zelfstandig werken in twee modi, geluidsbestuurd en automatisch. Bij geluidsbesturing wordt het effect aangestuurd door geluid wat opgepikt wordt door de ingebouwde microfoon. Bij automatische mode werkt het effect op een ingebouwd programma waarbij dus ook geen geluid benodigd is. Deze laatste twee modi geven de gebruiker alle gemak want er is geen kennis van lichteffecten nodig.

Voor het maken van een super mooie laser-achtige lichtshow is de BeamZ Panther 60 de beste keuze. Gebruik meerdere effecten en creëer de vetste lichtshows!

Kenmerken

Helder 60W 4-in-1 LED. RGBW kleurenmenging. 14 DMX kanalen. DMX en Stand-alone mode. Instelbare strobe snelheid. 0-100% Dimmer. Automatische pan / tilt correctie. Reset-functie. Bedieningspaneel met LED-display. DMX in / uitgang via 3-polige XLR. Powerconnector ingang/uitgang.

Specificaties

Tilt bereik: 540°. Pan bereik: 220°. Stralingshoek: 2,5°. Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & wit, door menging vele kleuren mogelijk). Aantal LED's: 1x 60W 4-in-1. Stroboscoop: 1 - 10 flitsen per sec.. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 85W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 202 x 196 x 297mm. Gewicht: 3.8kg.

 

€ 349.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

My Sweet Baby Dekbedovertrek Stip Roze

My Sweet Baby Dekbedovertrek Stip Roze. Een dekbedovertrek voor een ledikant bedje in roze met witte stippen. Gemaakt van 100% katoen in de maat 100 x 135 cm, inclusief kussensloop van 40 x 60 cm.

Bijpassende accessoires zijn verkrijgbaar in onze My Sweet Baby Shop. Waar u een breed assortiment vind als het om de aankleding van de kinderkamer gaat, van dekbedovertrekken, sluiers, hoeslakens, gordijnen, slaapzakken, ledikantjes enz, allemaal mooi te combineren onderling met elkaar. Klik hier voor de My Sweet Baby Shop.

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Product