AXL Headset T

Deze microfoon is voorzien van een zwanenhals, waardoor u hem naar eigen wens kunt positioneren voor gebruik met de mond. Deze lichtgewicht lavalier microfoon van AKG is voorzien van een drie-pins XLR aansluiting, waardoor hij in samenwerking te stellen is met alle beltpacks van AKG. deze Headset rust op beide oren waardoor deze zeer comfortabel aanvoelt op het hoofd. hij is ook voorzien van een omnidirectionele opnamepatroon, hierdoor zal deze microfoon uw stem heel helder opnemen en kan hij ook nog een heel hoge geluidsdruk weerstaan.

Specificaties:

  • Headset / lavalier microfoon
  • Flexibele zwanenhals
  • Lichtgewicht
  • Condensator microfoon
  • Opnamepatroon: omni-directioneel
  • Kleur: beige

€ 84.00

Klik hier voor meer informatie...

Licht Geluid.nl Geluid Audio Microfoons
Product
 

Stofzuigerzakken AEG E210B (ultra long performance, origineel)

Stofzuigerzakken voor de AEG E210B (ultra long performance, origineel) (Inhoud: 3 stuk(s) )

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ravensburger Puzzel Stadhuis, Bamberg (500)

Beleef ongeƫvenaard puzzelplezier met de Ravensburger kwaliteitspuzzels. De unieke puzzelstukjes passen perfect en de grote verscheidenheid van vorm is dankzij de handgemaakte stansmessen onovertroffen. Beleef ongeƫvenaard puzzelplezier met...

€ 11.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Verkeersbord slinger 65 jaar 12 meter

Verkeersbord slinger 65 jaar. Deze 65 jaar slinger met verkeersborden heeft een lengte van ongeveer 12 meter en is gemaakt van papier.

€ 2.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rapesco nietmachine X5 25ps met eenvoudige bediening, groen, op blister

Handig, praktisch en weinig inspannend: de X5-25ps-nietmachine met eenvoudige bediening van Rapesco niet tot wel 25 vellen met 60% minder inspanning van de gebruiker. De X5-25ps-nietmachine met eenvoudige bediening is verkrijgbaar in uiteenlopende aantrekkelijk kleuren en werd volgens strenge normen gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor 24/6 en 26/6 Rapesco nietjes. Inlegdiepte: 59 mm. Op blister.

€ 7.21

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Belgische vlag theebeker

Witte mok met de Belgische vlag. De beker heeft een inhoud van ca. 300 ml. De mok is magnetron en vaatwasmachine bestendig. Materiaal: keramiek. Hoogte: 9,5 cm. Doorsnede: ongeveer 8,2 cm.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product