Stanno Riva Micro Jack

Het design van de Riva collectie is gebaseerd op een tegenstelling. Het bevat twee elementen: de ronde vormen van retro en de hoekige lijnen van moderniteit. Het levert eigentijdse, tweekleurige items op met een klassieke uitstraling.

Dit trainingsjack is gemaakt van 100% polyester ripstop, een geweven stof die het jack comfortabel en licht maakt. De buitenkant heeft een luxe uitstraling, de binnenzijde heeft een zachte mesh-voering. Het jack heeft een perfecte pasvorm dankzij het elastiek in de boord en de manchetten, de zachte binnenzijde en het iets langere achterpand. Ook met rib-materiaal in de kraag en manchetten. Aan de voorzijde twee steekzakken met rits.

- Materiaal: 100% Polyester Ripstop
- Kraag en manchetten van elastisch rib-materiaal
- Twee steekzakken met rits

€ 28.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas Squadra 17 Voetbalshirt

Het adidas Sqaudra 17 voetbalshirt is nieuw in de adidas-collectie. De Squadra lijn is in een nieuw jasje gestoken en heeft nu mooie nieuwe kwaliteiten ten opzicht van de Squadra 13 lijn in het verleden. Het adidas Squadra 17 voetbalshirt is gemaakt van 100% Polyester. De absorberende Climalite stof houdt je huid droog, omdat het het zweet afvoert van je huid. Het shirt heeft een normale pasvorm met een ronde hals. Het shirt is verkrijgbaar in korte mouwen, maar enkele shirts zijn ook verkrijgbaar in lange mouwen.

- Materiaal: 100% Polyester
- Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren
- Climalite stof voert het zweet af van je huid
- Verkrijgbaar in korte en lange mouwen

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Philips FC9177 91 (anti odeur, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Philips FC9177/91 (anti-odeur, origineel) (Inhoud: 4 stuk(s) )

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BeamZ LCB150 LED BAR met 12 apart aanstuurbare 15W LED's

Sfeerlicht of lichtshow.... alles kan met de BeamZ LCB150 LED BAR

De BeamZ LCB150 LED BAR is een veelzijdige LED bar die zowel voor sfeerlicht als voor lichtshows ingezet kan worden. Door de 12 apart aanstuurbare LED's kunnen op de bar zelf al leuke effecten zoals looplichten gecreëerd worden. De mogelijkheden bij meerdere bars zijn dan natuurlijk helemaal eindeloos. Overdag een heerlijk rustige sfeer en 's avonds kan de sfeer omgezet worden in een snelle en kleurrijke lichtshow. Dit maakt de LCB bij uitstek geschikt voor (dans)café's, feestzalen en kantines waar het feest 's avonds los barst. Maar ook tal van andere toepassingen zijn denkbaar voor de BeamZ LCB150 LED BAR.

Hoge lichtintensiteit door hoogvermogen LED's

Door de 12 hoogvermogen 15W LED's wordt een enorme lichtintensiteit verkregen. Hierdoor kan ook overdag een gezellige en rustgevende sfeer gecreëerd worden door wanden of plafonds uit te lichten. Door de mogelijkheid om elke LED apart aan te sturen via DMX (controller apart verkrijgbaar) kunnen snelle kleurwisselingen en looplichten geprogrammeerd worden. Vooral bij het gebruik van meerdere (gekoppelde) LED bars kunnen zo super mooie lichtshows geprogrammeerd worden die zowel snel als langzaam gedraaid kunnen worden. De ingebouwde dimmer en stroboscoop functies zorgen voor extra veel mogelijkheden. Dit alles maakt van de LCB150 een zeer veelzijdige LED bar die multifunctioneel ingezet kan worden.

Vele kleuren door RGBAW-UV LED's

RGBAW-UV, dat lijkt wellicht ingewikkeld maar dat is het niet. Wat het wil zeggen is dat elke LED de volgende kleuren in zich heeft Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit (RGBAW). Dit wil niet zeggen dat het hierbij ophoudt want door deze kleuren te mengen is het mogelijk om andere kleuren te maken. Meng rood met blauw en er ontstaat een paarse gloed. Meng groen en rood en je krijgt geel. Hierdoor zijn er dus nog vele extra kleuren te maken. Door wit toe te voegen kunnen van deze kleuren ook weer pastelkleuren gemaakt worden. De UV toevoeging geeft aan dat het mogelijk om de LED bar als blacklight te gebruiken. Met Blacklight lichten UV gevoelige materialen op en worden witte kleuren extra geaccentueerd. 

DMX en andere sturingsmogelijkheden

De LCB150 kan via DMX worden aangestuurd met max. 77 kanalen. Volledige controle over elke LED apart zorgt uiteraard voor ongekende mogelijkheden. Naast DMX is het ook mogelijk om de LCB150 te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kan eenvoudig een kleur of effect gekozen worden zonder tussenkomst van externe controllers. Voor zelfstandige (stand alone) werking kan gekozen worden voor geluidsbesturing of enkele automatische programma's. Voor het instellen van de BeamZ LCB150 is een LCD display aanwezig. Met behulp van het display en slechts vier toetsen kan zo door het menu gegaan worden om de bar volledig naar wens in te stellen.


Kenmerken

12x 15W 6-in-1 LED's. RGBWA-UV kleurenmenging. Groot aantal kleur presets. Voorgeprogrammeerde programma's. Elektronische dimmer: 0 - 100%. Afstandsbediening meegeleverd. DMX en Stand-alone mode. Master/slave functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Control panel met LED display. Power connector in/uitgang.

Specificaties

Aantal kleuren per LED: 6 (RGBAW-UV)
Door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 12. Vermogen per LED: 15W. Aantal DMX kanalen: 2, 3, 5, 6, 16 of 77. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 80W.

Afmeting en gewicht

Afmetingen: 1000 x 105 x 80mm. Gewicht: 5.1kg.

 

€ 269.00

Klik hier voor meer informatie...

Product