Philips 3D LED Lamp Iron Man

De Philips 3D LED Lamp Iron Man is geweldige verlichting voor iedereen die van superhelden houdt.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Philips 8718696154823
Product
 

Philips 3D LED Lamp Star Wars Stormtrooper

De Philips 3D LED Lamp Stormtrooper is geweldige verlichting voor iedereen die van Star Wars houdt.

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Philips 8718696154847
Product
 

Philips 3D LED Lamp Star Wars Darth Vader

De Philips 3D LED Lamp Darth Vader is geweldige verlichting voor iedereen die van Star Wars houdt.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Philips 8718696154830
Product
 

Hummel Spirit Running T shirt Dames

'Bee Fit! is de nieuwe fitness & running collectie van Hummel. Deze 'Spirit' kleding collectie voor dames is bedoeld voor elk niveau sporter. Of je nu begint met hardlopen of al meerdere marathons hebt gelopen. Deze nieuwe Hummel kleding collectie is ervoor geschikt!

- 92% polyester/8% elasthaan.
- De reflective prints zorgen voor extra zichtbaarheid.
- Voorzien van decoratieve flatlock naden aan de buitenkant.
- De platte naden verkleinen de kans op irritaties.
- Extra ademend door de mesh onder de armen.
- Zeer geschikt voor running en fitness.

€ 26.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ui The Kelsai

Een zeer fraaie zaaiui van werkelijk wererldrecordklasse. Kan uitgroeien tot ruim 7 kg!! Hoogrond van vorm en matig lang bewaarbaar. Dun zaaien direkt in de vollegrond op regels (regelafstand 25 cm en plantafstand 20 cm) en het zaad goed afdekken. De grond continu vochtig houden. Na opkomst niet al teveel uitdunnen. De grond licht bemesten, bij voorkeur met kompost. De uien oogsten als het lof is afgestorven. Uien en loof ongeveer 1 week op het veld laten nadrogen.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 3.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Berker wandcontactdoos randaarde steekcontacten R1 R3 wit

Berker wandcontactdoos randaarde steekcontacten 47432089 R1-R3 wit

€ 8.15

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Versele Laga Oropharma Yel Lux Gele Kleurstof 200 g

Versele-Laga Oropharma Yel-Lux Gele Kleurstof 200 g direct bestellen in onze webshop! Oropharma Yel-Lux is een natuurlijke gele kleurstof op basis van luteïne. Dit voedingssupplement intensifieert de gele kleur van de veren en verhoogt de weerstand. Aangezien veren bestaan uit dode cellen en dus niet via de stofwisseling worden gevoed, nemen ze kleur op wanneer ze gevormd worden. Het verenkleed wordt gemiddeld eenmaal per jaar gewisseld. Dit gebeurt echter niet in één keer. Het uitvallen van oude veren wordt gestimuleerd door de vorming van nieuwe en dit gebeurt geleidelijk zodat de vogel een volledig verenkleed behoudt. Bij het toevoegen van Yel-Lux aan de voeding wordt het getransporteerd naar de plaats waar de veer groeit en neemt ze de intensere gele kleur op. Tot de vorming van een nieuwe veer behoudt de gevormde veer zijn kleur. Yel-Lux is niet wateroplosbaar en moet men dus onder het voer mengen.. Natuurlijke gele kleurstof op basis van luteïne. Zorgt voor de mooie intense en frisse gele kleur van de vogels. Idealiter in combinatie met Avi-Chol te verstrekken ter ontlasting van de lever. .. Alle Versele-Laga Oropharma voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 23.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Echte Kervel Gladbladig EKO

Biologisch geteelde zaden. Massa heeft een goede kou tolerantie en schiet niet snel in bloei. Kervel heeft een nogal speciale smaak (anijs) en samen met z'n prettige aromatische geur behoort kervel tot de "fine herbes". Een zeer bekend keukenkruid, dat samen met groenten en/of kruiden (bijv. peterselie) een extra bonus aan smaak met zich meebrengt en uiteraard onmisbaar is voor "de kervelsoep". Zaaien direct in de volle grond, de zaden nauwelijks bedekken, licht aandrukken en eventueel later verplanten. Wintercultuur binnenshuis in potten is ook mogelijk.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 2.29

Klik hier voor meer informatie...

Product