Monkey Business Hug Doug Lepelhouder

Deze Hug Doug lepelhouder houdt van lepels knuffelen en zorgt er daarmee voor dat uw lepels onder het koken niet in de pan kunnen vallen.

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Monkey Business 7290001378113
Product
 

Lezyne Voorlicht Femto Drive Front Blauw

Compact, lichtgewicht en veilige fietslamp. Deze Femto heeft het allemaal. De aluminium behuizing maakt de verlichting duurzaam en weerbestendig en er zijn verschillende lichtstanden. De rubberband past op je stuur of zadelbuis. De Lezyne Femto Drive Front is een compact- en fel lampje. De lens is gemaakt van hoogwaardig optisch materiaal en dient tegelijkertijd als aan/uit knop. Het heeft 5 verschillende standen van snel knipperen tot continu licht. Het CNC bewerkte aluminium huis maakt de Femto een duurzaam en waterbestendig lampje. De Femto wordt geleverd inclusief 2 CR2032 batterijen. Het rubberen riempje zorgt voor eenvoudige en flexibele bevestiging op alle diameters sturen. In de knipper modus heeft de Femto 60 branduren, wanneer de Femto continu brand 30 uur.

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

CellMass 2.0 BSN 50 servings Grape

CELLMASS 2.0 – waar massa en herstel beginnen. BSN heeft de lat hoger gelegd bij het ontwerpen van CellMass 2.0. CellMass 2.0 is BSN’s meest complete massa & herstel formule voor na de training.

€ 44.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gira afdekraam 3 voudig ZM E3 donkergrijs zuiverwit

Gira afdekraam 3 voudig ZM E3 donkergrijs-zuiverwit 0213413

Afmetingen H 234 x B 92 x D 10 mm 0213413

 

€ 29.87

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Knip Eet Prei Kers

Deze spruitgroente heeft een bijzonder duidelijke preismaak, pittig en kruidig. Ze combineert uitstekend met visgerechten. Voeg het eens toe bij gerookte zalm, haring of als garnering op een toastje met garnalensalade. Ook in combinatie met een broodje kaas of in een rauwkostsalade is de Preikers erg lekker. Zeer aan te bevelen voor het afmaken van een vissaus of soep. Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur (20-22°C). Ververs iedere dag het water. Na 8 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten. Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Teddyberen agenda stickervellen

Stickervel teddyberen/teddybeer. Een stickervel vol met leuke stickers van teddyberen. Het vel bevat ongeveer 28 stickertjes.

€ 1.35

Klik hier voor meer informatie...

Product