Meri Meri Taarttopper Baby

Maak een feest compleet met deze decoratie van Meri Meri.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Meri Meri 9781682083055
Product
 

Meri Meri Mini Slinger Baby

Maak een feest compleet met deze decoratie van Meri Meri.

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Meri Meri 9781682083062
Product
 

Meri Meri Ballon kit Baby

Maak een feest compleet met deze ballon van Meri Meri.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Meri Meri 9781682088241
Product
 

4 Seizoenen Dekbed Cinderella Kidsss Junior

Het Cinderella Kidsss Junior dekbed met de unieke ecodown synthetische vulling geeft uw kind het comfort van dons met de praktische eigenschappen van een synthetisch dekbed: anti-allergeen, licht in gewicht, wasbaar op 60C en trommeldroogbaar. Het Cinderella Kidsss dekbed staat garant voor optimaal comfort en een goede nachtrust voor uw kindje. Het dekbed is blijvend veerkrachtig en heeft een uitstekende warmte isolatie.

Dit dekbed is gevuld met een 100% Ecodown polyester vezel. Het herfst gedeelte heeft een vulgewicht van 300 gr/m2 en het zomergedeelte heeft een vulgewicht van 150gr/m2. Het staat dus garant voor een optimale isolatie in een gemiddeld warme kamer. De buitenkant van het dekbed is gemaakt van 100% luxe perkaline katoen en de afmeting van dit dekbed is 120 x 150 cm. U kunt beide dekbedden door middel van drukknoppen aan elkaar vastmaken.

€ 99.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Giant Biofill XL doorstroomfilter set Giant Biofill XL set 12000

Giant Biofill XL doorstroomfilter set Kristalhelder en gezond water in uw grote vijver is onbetwistbaar met deze Giant Biofill XL set van Velda! Door de combinatie van de doorstroomfilter met UV-C unit, vijverpomp en luchtpomp bent u verzekerd van ee...

€ 699.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pro D Super Slim UV filter 55 mm

Pro-D Super Slim UV-filter 55 mm

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kusuri Multi season 15 kilo zak medium pellet (4 5 mm)

Kusuri Multi Season is een nieuw drijvend koivoer voor alle seizoenen. Het koivoer bevat een zeer geavanceerde samenstelling waarbij geen tarwemeel wordt gebruikt! Koolhydraten uit tarwemeel staan bekend als zeer moeilijk te verteren en hebben weinig voedingswaarde voor koi. Kusuri Multiseason koivoer bevat ook natuurlijke 'Prebiotics' welke in Japan zijn ontwikkeld, die de darmflora gunstig beïnvloeden en zorgen voor het onderhoud van een gezonde kolonie van belangrijke verteringsbacteriën. Daarnaast worden er, in samenhang met het lage koolhydraatgehalte, nog meer voedingsstoffen opgenomen wat voor groei zorgt in alle seizoenen, met het voordeel van aanzienlijk minder afval! Er wordt ook een probiotisch effect verkregen in de ingewanden door een efficiënte ontwikkeling van het immuunsysteem van de ingewanden, wat de ontwikkeling van eventuele pathogene bacteriën helpt te voorkomen.

Kusuri Multiseason koivoer bevat geen eiwitvervangers, rund- of pluimvee, vlees- en botproducten, en is geschikt om te voeren vanaf 10°C watertemperatuur.

Ingrediënten:

 • Kusuri Klay
 • krill
 • garnalen
 • kelp
 • knoflook
 • sojabonenmeel
 • vismeel
 • gist
 • immuunsysteem versterkers.

Kwaliteitsanalyse:

 • ruwe eiwitten: 38%
 • olie 8,5%
 • vezels 2%
 • as 9%
 • vocht 8%

€ 199.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

FC Barcelona Wedstrijdshort Thuis 13 14

FC Barcelona Wedstrijdshort Thuis 13/14

€ 26.60

Klik hier voor meer informatie...

Product