Wegwerp bordjes met internationale print

Wereld bordjes met internationale vlaggen. Internationale feest bordjes met daarop vlaggen van alle landen. De party bordjes zijn ongeveer 23 cm groot en per 8 stuks verpakt.

€ 5.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

testo 605 H1 Kalibratie conform DAkkS

De thermo-hygrometer met de knik - klein, compact en nauwkeurig. De duurzaam stabiele sensor waarborgt correcte meetresultaten, ook na jaren. Door de meting van temperatuur en luchtvochtighe...

€ 483.53

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Verkleed accessoire tasje zilver

Zilveren tasje met pailletten. Dit schattige zilveren tasje is versierd met pailletten waardoor deze een luxueuze uitstraling krijgt. Perfect om uw outfit af te maken bij een feestelijke gelegenheid. Afmetingen: 15 x 20 cm. De lengte van het hengsel is 64 cm.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tesa klevende Haak voor Transparant en Glas, draagvermogen 200 g, blister van 5 stuks

Iedere tesa® Klevende Haak voor Transparant & Glas heeft een draagkracht tot 0,2 kg voor voorwerpen zoals seizoensdecoratie en slingers. Omdat ze vrijwel onzichtbaar zijn, heb je geen boor of ander gereedschap nodig, ideaal voor transparante en harde oppervlakken zoals ramen, glazen deuren en spiegels. Dankzij de Powerstrips® Technologie kunnen ze worden verwijderd en hergebruikt zonder lijmresten achter te laten of schade te veroorzaken. Blister van 5 stuks.

€ 3.55

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Philips FC9100 t m 9199 (anti allergy, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Philips FC9100 t/m 9199 (anti-allergy, origineel) (Inhoud: 4 stuk(s) )

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie...

Product