Homido Virtual Reality Headset V2 Zwart

Waan jezelf in een nieuwe wereld met de virtual reality headset V2 van Homido.

€ 65.00

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Homido 3760071190143
Product
 

K3 Dekbedovertrek Love Cruise

K3 Dekbedovertrek Love Cruise

K3 Dekbedovertrek Love Cruise barst van de girlpowerrr! Is het bij jullie thuis één en al K3 wat de klok slaat? Van Heyah mama tot Kusjesdag? Dan is dit speciale K3 dekbedovertrek ongetwijfeld goed besteed aan de kleine fan die alle verslavende liedjes uit volle borst meezingt.

Slaapkamer met K3-thema

Als ouder ontkom je niet aan de stoere girlband K3. Al jarenlang zijn kinderen gek op deze Belgisch-Nederlandse band. De liedjes schallen door de auto, de woonkamer en vooruit... heel misschien zing je zelf ook wel 's mee. Met K3 beddengoed tover je de kinderslaapkamer gemakkelijk om tot een echt K3-paradijs. Wat een verrassing! Bestel K3 Dekbedovertrek Love Cruise voor de grootste kleine fan en het is ongetwijfeld iedere dag kusjesdag.

€ 34.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jako Classico Vrijetijdsbroek

De Classico doet wat de naam vermoedt: sportief design tegen een onklopbare prijs. Met alle klassieke teamkleuren is de lijn de perfecte metgezel voor uw team. Het absolute hoogtepunt is de levertijd van 5 jaar t/m 2021.

De vrijetijdsbroek uit de teamline Classico is gemaakt van 100% polyester en heeft Mesh Binnenvoering Door de beenafsluiting met rits en een elastische boord met tunnelkoord zit de broek altijd comfortabel. Verder heeft de broek twee handige zijzakken met rits.

- Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren
- Verkrijgbaar in Junior en Senior variant
- Goed te combineren met de Jako sweaters, vesten of tops

€ 26.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Spektrum AR7350 AS3X 7 kanaals ontvanger

Geavanceerde Spektrum AR7350 9-kanaals ontvanger waarbij het AS3X stabilisatie systeem is ingebouwd. Met deze ontvanger wordt vliegen met radiografisch bestuurbare vliegtuigen heel gemakkelijk gemaakt. Kan geinstalleerd worden in vrijwel ieder toestel.

€ 139.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Decor Walther verrijdbare opbergkast RW 1 helder glas, mat

verrijdbare opberkastje op 4 zwenkwielen vervaardigd uit gematteerd nikkel en helder glas met een hoogte van 80 cm en een breedte van 38 cm, serie RWI

€ 1625.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Xclear automatische 2 weg kraan 63mm 230VAC

Deze automatische 2-weg kraan is gemaakt van hoge kwaliteit ABS. De bewegende delen van de automatische 2-weg kraan is van glasvezel versterkt kuntstof. U kunt deze eventueel voorzien van losse inzetfittingen. Zo kunt u er een afschroefbare koppeling van maken. De automatische 2-weg kraan is gemaakt in Nederland!

  • Snelheid: 0.4rpm bij 50hz (2,5 min/rondgang
  • Voltage 230v of 24v 50/60hz
  • Koppen 11Nm

€ 174.95

Klik hier voor meer informatie...

Product