Donald Duck Vaderdag (gepersonaliseerd)

Welke papa wil nu niet een rol in het vrolijkste weekblad van Nederland? Speciaal voor Vaderdag kunnen vaders verrast worden met een wel heel bijzonder, persoonlijk cadeau: een gepersonaliseerde Donald Duck.

€ 12.50

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Donald Duck Pockets 323013
Product
 

Disney Cars De nieuwe racebaan (Gepersonaliseerd)

In dit leuke gepersonaliseerde Disney Cars boek speelt een door jou gekozen persoon samen met Bliksem McQueen de hoofdrol!

€ 20.50

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Donald Duck Pockets 38260
Product
 

Busch Piaggio Ape 50 Blauw 1 43

Schaalmodel Piaggio Ape 50 Blauw. 1:43.

€ 23.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kruiwagen 160 liter dubbel wiel kunststof

Kruiwagen 160 liter dubbel wiel kunststof De kruiwagen 160 liter dubbel wiel is een volume kruiwagen. De kruiwagen is inzetbaar voor grote tuinen, maneges of kwekerijen. Het onderstel is van gegavaniseerd staal dus zal hij in de toekomst vollendig ro...

€ 395.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Mayerhofer Modellbau 71872 Z wagon interieurverlichting 45 mm, 5 leds Flikkerloos

Bestaande uit een flexibele lichtstrook, voorzien van 5 gele leds, een kleine elektronica (7x7 mm) en 2 steuncondensatoren voor een flikkervrije werking, en sleepcontacten voor de stroomafna...

€ 14.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Beaphar Anti Myiasis 75 ml

Beaphar Anti Myiasis 75 ml direct bestellen in onze webshop! Myiasis veroorzaakt door de blauwgroene bromvlieg (Lucilia sericata), die wordt aangetrokken door uitwerpselen die aan het achterwerk van het konijn plakken. Daar legt hij eitjes op de huid of op eventuele ontlasting in de vachtDe maden uit de eitjes eten zich een weg door de huid en kunnen dan bloedvergiftiging en infecties veroorzaken, waardoor het konijn binnen 24 uur kan sterven. Spray Anti-Myiasis op de vacht, de eitjes komen niet meer uit en eventueel aanwezige maden worden gedood. Werkingsduur ca. 3 maanden. Werkzame stof: Ivermectine 0,5 mg/mlLet op: Als er maden bij het konijn aangetroffen worden, adviseren wij om direct contact op te nemen met de dierenarts! Want, ook al worden de maden gedood, het kan zijn dat ze al veel schade hebben aangericht.. Alle Beaphar voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 12.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Eastpak Trolley Container Donkergrijs

De Container 85 is de perfecte reisgezel. Ontworpen voor gebruik in de stad, heeft deze reistas vakken met ritssluiting aan de binnen- en aan de buitenkant zodat je makkelijk toegang hebt tot die belangrijke reisspullen. Het soepele wielsysteem zorgt ervoor dat deze reistas overal naar toe kan, en heeft een slotlus voor extra veiligheid. Verkrijgbaar in een scala van opwindende kleuren en dessins.

€ 124.95

Klik hier voor meer informatie...

Product