Daniel Wellington Classic Man Horloge Silver Cornwall

Het Cornwall horloge van Daniel Wellington heeft een klassiek en stoer design.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Daniel Wellington 7350068244780
Product
 

KEM Flex 3.5mm stereo audio (mini jack) soldeer module

De KEM Flex 3.5mm stereo audio soldeer module, klik de module eenvoudig in het KEM Flex frame, soldeer de kabel die vanaf de Home Cinema set, stereo of PC komt aan de achterzijde en sluit een 3.5mm stereo audio kabel bijvoorbeeld aan de voorzijde aan op de versterker, of uw media speler en u heeft beeld.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Bosch BSGL2MOVE3 09 (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Bosch BSGL2MOVE3/09 (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) )

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fjällräven Broek Keb Long voor heren Donkergeel

Technisch geavanceerde wandelbroek met optimale pasvorm en doordachte details. Gemaakt voor wandelingen waarbij bewegingsvrijheid minstens zo belangrijk is als slijtvastheid en bescherming tegen o.a. scherpe stenen. Daarom zijn bijvoorbeeld het zitvlak en de knieën voorgevormd en voorzien van extra sterke naden. En daarom is de broek op het zitvlak, de voorzijde van de benen, de knieën en onder aan de binnenzijde van de pijpen voorzien G-1000 Eco. Bovendien zijn de pijpen versterkt met een dubbele laag stof om slijtage door wandelschoenen te weerstaan. Om slijtage te verkleinen is de binnenzoom verwijderd en vervangen door stof uit één stuk. Een ventilatieopening met rits van de knieën naar de heupen en langs de kuiten voert overtollige lichaamswarmte af. Ook is de gulp verlengd om een extra ventilatiemogelijkheid te creëren. Twee zakken op de pijp, één met rits en één met klep en een binnenzak van mesh voor kleine spullen. Hoog geplaatste steekzakken houden zelfs als u gaat zitten de inhoud op zijn plek. Gespsluiting onder aan de pijpen en haakje voor bevestiging aan de (ski)schoen.

€ 224.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Holmegaard lantaarn DWL mat 16 cm

lantaarn vervaardigd uit mondgeblazen, gesatineerd (mat) glas en voorzien van lederen handvat en een hoogte van 16 cm, serie DWL

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Erima Club 1900 2.0 Sweats

Erima Club 1900 2.0 Sweats

€ 38.70

Klik hier voor meer informatie...

Product