Brabantia Get Together Peper Zoutstel Matt Steel

Dit leuke Get Together peper- & zoutstel van Brabantia wordt geleverd in een prachtige cadeauverpakking!

€ 24.35

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Brabantia 8710755611407
Product
 

Brabantia Messenblok FSC® Wood

Berg je messenset op in dit messenblok van Brabantia!

€ 36.82

Klik hier voor meer informatie...

Gadgethouse.nl Brabantia 8710755430008
Product
 

Power Dynamics PD 308 Full Range 8 luidspreker

De PD-3-serie is een serie van hoge kwaliteit professionele luidsprekerboxen met een hoge efficiëntie en een brede en vlakke frequentierespons in elke luisterpositie (kort en middellang).

PD-3-serie luidsprekers zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, zoals disco, bioscoop, club, café, restaurant, sport-faciliteiten en andere entertainment. Simpel gezegd, PD-3-serie luidsprekers leveren ongeëvenaarde prestaties, een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en zijn gebruiksvriendelijk. Ze zijn een zeer kostenefficiënte oplossing voor professionele toepassingen.

Deze passieve 8" PA-speaker heeft een muziekvermogen van 200W, genereert een akoestische SPL van 121dB en zorgt voor een verbazingwekkende beleving. Kan worden gebruikt als top- of full range -luidspreker. Uitgevoerd met interne passieve crossover en geëntegreerde ophangpunten. Ook ideaal voor gebruik op podia.


Kenmerken Passieve PA speaker. Kan worden gebruikt als top- of full range -speaker. Muziekvermogen 200 W. Interne passieve crossover bij 2.5kHz. Geëntegreerde ophangpunten. Extra harde coating. Aansluitingen: 2x NL4. Levering per stuk.
Specificaties Muziekvermogen: 200W. RMS Vermogen: 100W. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 50Hz ~ 17kHz. Cross-over: 2.5kHz. Gevoeligheid: SPL @1W/1m 95dB. Woofer: 8" (1.5" spreekspoel, 30 oz). Hoorn: Dynamisch (1" driver / 8 oz).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 26 x 28 x 45 cm. Gewicht: 9kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Feestverlichting 40 meter met 60 LED lampen blauw groen

Complete set feestverlichting te bestellen bij Elektroshop.nl. Deze set bestaat uit een groene prikkabel van 40 meter en 60 LED lampen in de kleuren blauw en groen. De verlichting is uiterst geschikt als feestverlichting of sfeerverlichting voor thuis of bijvoorbeeld uw sportvereniging met de clubkleuren blauw en groen.

Het leuke aan deze lampen is dat er 2 blauwe en groene staafjes licht geven en een zeer fraai showspel opleveren

- Inclusief stekker en eindstuk met ophanghaak.
- Totaal verbruik 120W
- Lamp afstand 66cm
- 30 Blauwe filament LED lampen
- 30 Groene filament LED lampen
- Fitting E27
- Niet dimbaar
- Prikkabel groen

De LED lampen zijn van glas zoals de ouderwetse gloeilamp.

Let op bij het gebruik van Ledlampen buiten dat de rubber afdichtingsring bij het indraaien van de LED lamp op de fitting zit.

Waarom? een LEDlamp geeft geen warmte af en bij regen bestaat de kans dat er water in de fitting loopt en zo ook de LEDlamp loopt
met als gevolg dat de LEDlamp kapot gaat!!!!

 

€ 349.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Nathan Diverse Drinkfles Quickdraw Plus Gecko Groen

Drinken tijdens het lopen is nog nooit zo makkelijk geweest! De nieuwe versie van de best-seller QuickDraw Plus is nu voorzien van een extra duimgat voor verschillende handposities en volledig verstelbare riem. Hierdoor kost het geen kracht om de fles vast te houden. De nieuwe super lichte Tru-Flex fles zorgt voor extra drinkgemak.

€ 22.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reef Slipper Draftsmen voor heren Donkerbruin

Reef is de lifestyle leider die uw ontdekkingsreis stimuleert. Gebaseerd in Californië sinds 1984. Het doel van het merk is om comfortabele, en innovatieve producten te produceren op een duurzame manier.

€ 60.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Home Electronics L216E (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Home Electronics L216E (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) + microfilter)

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product