Vinyl Jack Daniel's Jukebox

"Every day we make it, we'll make it the best we can", zegt Jack Daniel's. Hetzelfde gevoel kan worden gezegd over deze jukebox. Gebouwd met dezelfde inspanning en aandacht voor detail als de Tennessee-distilleerderij in zijn whisky steekt en ze hebben allebei maar één kwaliteit ... Het beste dat het kan zijn.Nu kunt u het beste van twee werelden bezitten met de gelicenceerde Jack Daniel's Jukebox. De jukebox van Jack Daniel is gebaseerd op het populaire "Rocket" -model en heeft een volledig zwarte houten kast met zwart power gecoat metaalwerk en een speciaal zwart interieur. Dit ziet er fantastisch uit naast hoogglans gepolijst chroomwerk. Intern bevat het de beproefde vinyl mechanisme voor 70 x 7 " vinylplaten, waarbij zowel de 'A'- als de' B'-zijde wordt gespeeld. Bovendien is er een Bluetooth-ontvanger standaard voorzien voor onbeperkte muziekstreaming vanaf elk compatibel apparaat. De audioweergave is geëvolueerd in overeenstemming met de moderne technologie om de jukebox van J...

€ 12995.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Sound Leisure Jukeboxes
Product
 

Amivox Speaker 1950 53 Origineel

AMIVOX Speaker S-81. Officieel uitgebracht voor de Ami modellen AMI C, D en eerdere modellen A en B. Maar werken ook met elke andere jukebox.38 cm rondOrigineel en functioneert.

€ 850.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukebox Speakers
Product
 

Wurlitzer 2000 Jukebox Dubbele Muntsleuf

Reproductie set van de dubbele muntsleuf voor de Wurlitzer 2000 jukebox uit 1956.

€ 125.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukebox Onderdelen
Product
 

Wurlitzer 2000 zijruit met 200 opdruk (set)

reproduction Bij Bennies Fifties kun je ook terecht voor jukebox-onderdelen

€ 95.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukebox Onderdelen
Product
 

AMI I 200 Jukebox 1957 200 Select Origineel

Mooie originele AMI I jukebox met 200 selecties. De jukebox heeft een verkeerde versterker, maar de rest ziet er compleet uit.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 6250.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product
 

AMI Rowe R74 Arlington Jukebox Origineel

In originele staat Ami Rowe R74 jukebox uit 1975. Speelt niet en heeft onderhoud nodig.Deze jukebox verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest maar is wel al op 230V.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 500.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Uiterst zeldzame Wurlitzer 250A Speaker

Dit is een uiterst zeldzame Wurlitzer 250A externe luidspreker uit 1940/1941Het is in een prachtige originele staat met catalin kunststof zuilenMuseum stuk

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukebox Speakers
Product
 

Seeburg KD 200 Jukebox Origineel 1957

Seeburg Kd 200 jukebox uit 1957. In originele conditie maar ziet er compleet uit. Voor restauratieDeze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 4250.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

AMI I Jukebox 200 Select 1958 Origineel

Mooie originele AMI I jukebox met 200 selecties. De jukebox heeft een originele glazen bovenkant.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 6750.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product
 

Rock Ola Commando Jukebox 1942 20 Selecties Gerestaureerd

Fantastische Rock-Ola Commando-jukebox met 20 selecties (78 RPM) Deze schoonheid heeft glazen zuilen en is volledig gerestaureerd. De jukebox werd in 1942 gemaakt door het bedrijf Rock-Ola. Deze machine is zeer zeldzaam omdat hij tijdens de oorlog is gemaakt. Slechts enkele voorbeelden van deze prachtige machine bestaan vandaag nog. Dit is een van de grootste jukebox-ontwerpen ooit geproduceerd.De jukebox is ingekocht door de Dutch Pickers, volg hen op sociale media.

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Rock Ola Jukeboxes
Product
 

Wurlitzer 950 Jukebox Gerestaureerd (1)

Bijzondere en zeldzame Wurlitzer 950, ook bekend als 'Gazelle'. Deze jukebox is gemaakt in 1942 tijden de Tweede Wereldoorlog. Omdat er toen tekorten waren aan materialen is deze Wurlitzer voornamelijk gemaakt van hout en glas. Om de troepen te steunen werd deze jukebox ook 'Victory' genoemd. Compleet gerestaureerd met 1 jaar garantie. Gratis levering binnen Nederland, buiten Nederland, vraag naar de prijzen.

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Wurlitzer Jukeboxes
Product
 

Wurlitzer 750 Jukebox 1941 Gerestaureerd (1)

Volledig gerestaureerd met 1 jaar garantie.Gratis levering in Nederland. Buiten Nederland, informeer naar de leveringsvoorwaarden.Hoewel veel later dan de andere fonografen in de collectie, is dit een klassieker uit de "Gouden Eeuw" van jukeboxen. De meest compacte van de full-size Wurlitzers, beschikt over veelkleurige verlichte kunststoffen en twee gebogen bubbelbuizen in de middelste grill om het 'animatie' te geven, wat bijdraagt aan de eye-aantrekkingskracht. Gemaakt in 1941, was het de eerste Wurlitzer met de koepelvormige kathedraaltop die de rest van het decennium de norm zou zijn. Een keuze uit 24 selecties werd aangeboden, met de 78 toeren platen gestapeld in laden aan de linkerkant van het platen compartiment. Het geselecteerde record zwaait uit terwijl de draaitafel van onder naar boven stijgt om het op het niveau van de toonarm te brengen.

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Wurlitzer Jukeboxes
Product
 

Wurlitzer 1100 Jukebox 1947 Gerestaureerd

Gerestaureerde en complete Wurlitzer 1100 van 1947 met 24 selecties op 78 RPM. Inclusief 1 jaar garantie en gratis levering in Nederland.

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Wurlitzer Jukeboxes
Product
 

Wurlitzer 1800 Jukebox 1955 Zwarte Zijkanten Gerestaureerd (1)

Wurlitzer 1800 jukebox fully restored with deep black glossy sides. 1 year guarantee. Only 17000 produced in 1955.Free delivery in the Netherlands, outside the Netherlands please ask delivery terms.

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Wurlitzer Jukeboxes
Product
 

Wurlitzer 1700 Jukebox 1954 Bruine Zijkanten Gerestaureerd

Wurlitzer 1700 Jukebox (1954), compleet gerestaureerd met 1 jaar garantie. Slechts 9800 geproduceerd in 1954.Formaat : 145x83x72 cm (HxWxD)Singles : 52 Selecties : 104Snelheid : 45 rpmGratis levering binnen Nederland. Voor buitenland vraag leverkosten aan. Volg The Dutch Pickers via Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe items.

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Wurlitzer Jukeboxes
Product
 

Rock Ola 1496 Empress Jukebox 1962 Origineel (1)

Mooie originele Rock-Ola 1496 Empress jukebox met 200 selecties. De jukebox pakt geen munten.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra kosten. U ku...

€ 7250.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer 1700 Jukebox 1954 Zwarte Zijkanten Gerestaureerd

Wurlitzer 1700 Jukebox (1954), compleet gerestaureerd met 1 jaar garantie. Slechts 9800 geproduceerd in 1954.Formaat : 145x83x72 cm (HxWxD)Singles : 52 Selecties : 104Snelheid : 45 rpmGratis levering binnen Nederland. Voor buitenland vraag leverkosten aan. Volg The Dutch Pickers via Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe items.

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Wurlitzer Jukeboxes
Product
 

Rock Ola Stereo Versterker 47760 1A Origineel

Niet getest maar ziet eruit alsof hij in goede conditie is.Past in de Rock-Ola jukebox 447

€ 150.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukebox Onderdelen
Product
 

Wurlitzer 2250 Jukebox 200 Select 1958 Origineel

Mooie originele Wurlitzer 2250 met 200 selecties. Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra kosten. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

€ 2750.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product