AMI H 200 Jukebox 1957 200 Select Origineel

Leuke originele AMI H jukebox met 200 selecties. De jukebox heeft een glazen bovenkant, mist de glazen dome, bumper en een deel van het mech cover.Over het algemeen is het een mooie machine.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoog...

€ 5250.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

AMI H 120 Jukebox 1957 120 Select Origineel

Leuke originele AMI H jukebox met 120 selecties.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 5500.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

AMI Rowe R74 Arlington Jukebox Origineel

In originele staat Ami Rowe R74 jukebox uit 1975. Speelt niet en heeft onderhoud nodig.Deze jukebox verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest maar is wel al op 230V.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 500.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Seeburg KD 200 Jukebox Origineel 1957

Seeburg Kd 200 jukebox uit 1957. In originele conditie maar ziet er compleet uit. Voor restauratieDeze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 4250.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Rock Ola 1496 Empress Jukebox 1962 Origineel (1)

Mooie originele Rock-Ola 1496 Empress jukebox met 200 selecties. De jukebox pakt geen munten.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra kosten. U ku...

€ 7250.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer 2250 Jukebox 200 Select 1958 Origineel

Mooie originele Wurlitzer 2250 met 200 selecties. Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra kosten. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

€ 2750.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer 1015 Jukebox 1946 24 Selecties Origineel

Complete Wurlitzer 1015 Jukebox machine. Mooie kast inclusief coun, lollipop arm.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 5750.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Ami Lyric Jukebox 1961 Origineel

Goed uitziende Ami Lyric jukebox met 100 selecties. Zonder versterker, voorversterker en nog wat dingen binnenin. Wordt verkocht zoals hij is. Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 1950.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Seeburg 222 Jukebox 1959 Origineel

Originele en goed uitziende Seeburg 222 jukebox uit 1959 met 160 select. Wordt verkocht zoals hij is.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra kosten. ...

€ 2950.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer 2610 Jukebox 1962 Origineel

Originele Wurlitzer Jukebox model 2610 met 100 selecties op 45 RPM. Deze jukebox wordt verkocht zoals hij is.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra ...

€ 2250.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer 2600 Jukebox 1962 Origineel

Originele Wurlitzer Jukebox model 2600 met 200 selecties op 45 RPM. Deze jukebox wordt verkocht zoals hij is.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra ...

€ 2950.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer Jukebox Model 616 Verlichting Werkt Origineel PRE ORDER

Originele Wurlitzer jukebox model 616 met werkende verlichting uit1939, met 16 selecties op 78RPM. Deze jukebox wordt verkocht zoals hij is.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden int...

€ 2500.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Rock Ola 1428 Jukebox 1946 Origineel 20 Select

Originele Rock-Ola 1428 Jukebox. 20 select. Mooie originele staat. Plastics zijn origineel en heel. Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en is in originele conditie. Dus in gebruikte staat en dient gerestaureerd te worden. Werking onbekend, wij hebben deze dan ook niet getest en is nog op 110V zoals deze uit de VS is binnengekomen - Mits anders vermeld. De jukebox wordt as is, as pictured verkocht. Deze kan eventueel op afspraak bekeken worden in Den Haag/Scheveningen in ons magazijn vol met ongerestaureerde jukeboxen : Voor afspraak bel 070-3585810 (+31 70 3585810). Direct meenemen of kan tegen meerprijs bezorgd worden. Aan diverse nieuwe en originele onderdelen kunnen wij u wellicht helpen tijdens het restauratie proces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers'- Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.Wij kunnen deze jukebox eventueel; internationaal versc...

€ 4250.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Packard Jukebox Model Pla Mor 1946 Origineel

Packard Pla-Mor jukebox in originele conditie. Mooiste originelen die er zijn! Perfecte kunststoffen ..... uitstekende originele afwerking op de kast .... Originele versterker met alle buizen .... Originele luidspreker ..... munt mechanisme ..... origineel slot op de voordeur met de originele sleutel! ...... jukebox is compleet. Mechanisme werkt niet.Deze jukebox verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben de jukebox daarom niet getest en is nog steeds op 110V - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg The Dutch Pickers op Facebook en Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 5750.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer Model 1100 Jukebox Origineel

Originele Wurlitzer model 1100 Jukebox met 24 selecties, in mooie originele staat en compleet.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra kosten. U k...

€ 5500.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer 1700 Jukebox Uit 1954 104 Selecties Origineel

Originele Wurlitzer jukebox model 1700 uit 1954 met 104 selecties, 52 singles. Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra kosten. U kunt hiervoor ee...

€ 4500.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Rock Ola 1455 D Jukebox 200 Selecties 1957 Origineel

Originele 200 selecties Rock-Ola 1455-D Jukebox. Zijkanten en binnenkant zien er goed uit.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra kosten. U kunt ...

€ 3750.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer 1700 Jukebox 1954 Origineel (1)

Originele Wurlitzer 1700 jukebox. Achterdeur is niet origineel. Moet gerestaureerd worden.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden internationale verzending tegen extra kosten. U kunt ...

€ 4750.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer 1800 Jukebox 1955 Origineel

Originele Wurlitzer W1800 met 104 selecties uit 1955. 17.000 van dit model gemaakt. Compleet met geldklep.This jukebox is imported from America and is in original condition. So in used condition and needs to be restored. Operation unknown, we have therefore not tested and is still at 110V as it came from the US - unless otherwise stated.The jukebox is to be sold as is, as pictured. This jukebox can be viewed by appointment in The Hague / Scheveningen in our warehouse full of unrestored jukeboxes: For an appointment call 070-3585810 (+31 70 3585810). Take it directly or can be delivered at an additional charge.We may be able to help you with various new and original parts during the restoration process.Bennies Fifties imports jukeboxes from the US several times a year under the name 'The Dutch Pickers' - Follow the Dutch Pickers on Facebook or Instagram to be immediately informed of what is to come.We offer international shipping at additional costs. You can request a quote for this.

€ 4500.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product
 

Wurlitzer 1700 Jukebox 1954 104 Selecties Origineel

Originele Wurlitzer model 1700 Jukebox met 104 selecties en in mooie originele staat. De jukebox heeft een restauratiebeurt nodig.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct mee of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om meteen op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.We bieden international...

€ 4500.00

Klik hier voor meer informatie...

Fiftiesstore.nl Jukeboxen Jukeboxen (Ongerestaureerd)
Product