Luchtvochtigheidsmeter (hygrometer) Sensorit SensoProtect Premium 10 Hrel 100 Hrel Kalibratie conform Fabrieksstandaard (zonder certificaat)


Schimmel krijgt geen kans
SensoProtect beschermt uw huis effectief tegen gevaarlijke schimmelsporen!
Onze intelligente software detecteert, analyseert en waarschuwt voor de...

€ 69.99

Klik hier voor meer informatie...

Conrad.nl Meetapparatuur Sensorit Meettechniek Voedingen
Product
 

Stofzuigerzakken Protool VCP700E M (plastic, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Protool VCP700E-M (plastic, origineel) (Inhoud: 5 stuk(s) )

€ 42.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

UV Kap Bescherming voor Kinderwagens Rood

Ken je dat dat jij eindeloos aan het draaien bent met dat schattige parasolletje? Dat je steeds de kinderwagen een stukje moet draaien zodat je liefje niet in de zon staat? Wij hebben een praktische oplossing de UV beschermer voor kinderwagens.

Kan gemakkelijk op elk model wandelwagen gemonteerd worden. Biedt veel schaduw en UV-bescherming, universele instelbaar als de zon komt van rechts of links, uw kind is altijd beschermt.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 14 Oxrock brown gold polish 20 inch

De Oxigin 14 Oxrock brown gold polish 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Nike Team Stadium OTC Sock Voetbalkousen

De Nike Team Stadium OTC Sock is sportieve voetbalsok.Deze sok beschikt over een anatomische links en rechts schokabsorberend voetbed en zorgt voor ondersteuning van de voetboog. De sokken zijn perfect te combineren met de verschillende shirts en shorts uit onze collectie. De kleurcombinaties en het design van deze Team Stadium OTC Sock zijn gebaseerd op de tenues van bekende club- en landenteams.

In deze Team Stadium OTC Sock is de Dri-FIT technologie van Nike verwerkt. Deze technologie is de wetenschap achter de vochtabsorberende lijn stoffen die gebruikt worden door Nike om sportkleding te maken. Het high-performance, microvezel, polyester weefsel transporteert zweet van het lichaam en verplaatst het door het materiaal, waar het verdampt. Als gevolg hiervan, helpt het Dri-FIT materiaal u altijd droog en comfortabel te houden. Het Dri-FIT materiaal helpt bij het vochtigheidsmanagement door het afvoeren van transpiratie van de huid naar de buitenkant van de stof voor een snelle verdamping.

- Materiaal: 77% nylon, 16% polyester, 4% katoen, 3% spandex

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

50x Australische feest prikkertjes

Cocktailprikkers Australie. 50 Prikkers met het vlaggetje van Australi?. Deze Australische prikkers hebben een lengte van ongeveer 7 cm.

€ 6.99

Klik hier voor meer informatie...

Product