Verkleed Duivel masker voor volwassenen

Rode duivel masker van latex met een polyester capuchon. Het masker is geschikt voor volwassenen en heeft kleine uitsparingen bij de ogen. De ogen lichten op in het donker.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Topkoffer slede 29 liter Shad Sh29 zwart

Wilt u wat meer spullen mee kunnen nemen op uw tweewieler? Een topkoffer doet zijn werk! Shad is het bekendste en kwalitatief het beste merk in de topkoffers. Goed te sluiten door middel van een ''press lock system''. Zeer makkelijk in gebruik en ideaal als u uw waardevolle spullen in uw koffer wil laten zitten. Er is plaats voor 1 helm en nog wat meer! Wilt u kwaliteit voor een redelijke prijs? Dan is dit het product voor u!

Over de Shad Sh29 topkoffer:

• Afmetingen: 40 x 30 x 38 (BxHxD) • Inhoud: 29 liter. • Capaciteit: 1 (integraal) helm + handschoenen • Houdbaar tot 3KG • Afneembaar • Press lock system • Waterbestendig • Impact Resistant • Een rugsteun en remlicht kunnen gemonteerd worden. Deze koffer wordt geleverd inclusief slede en montageset

Montage van de Shad Sh29 topkoffer

Het monteren van een Shad topkoffer hoeft niet ingewikkeld te zijn maar het kan een ware worsteling zijn als u niet weet waar u moet beginnen. Daarom hebben wij een montagevideo voor u gemaakt. Deze staat hieronder weergegeven. Mocht het met behulp van de montagevideo nog niet gelukt zijn dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen. Wij helpen u graag!

€ 59.96

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

686 W After Dark Pant

Stijlvol de piste af!
De 686 After Dark Pant is een stijlvolle snowboardbroek voor vrouwen. Niet is deze broek alleen heel stijlvol, het heeft ook een hoge functionaliteit. Met 10.000 mm waterkolom en 10.000g ademend vermogen en kritische gesealde naden ben je verzekerd van een warme en droge afdaling. De broek is voorzien van mesh gevoede ventilatieristen voor extra verkoeling tijdens intensieve activiteiten. Daarnaast blijf je met het jas-broekbevestigingssysteem en sneeuwvangers in de pijpen beschermd tegen elk sneeuwvlokje.

€ 220.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 0015702 Stuurkabel ÖLFLEX® 150 CY 2 x 1 mm² Grijs 150 m

ÖLFLEX 150 CY - in installatiebouw, machinebouw, verwarmings- en klimaattechniek. In EMC-kritische omgeving (elektromagnetische compatibiliteit). Overwegend in droge, vochtige en natte ...

€ 325.06

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

OZ ZEUS MAT ZWART 21 inch

De OZ ZEUS MAT ZWART 21 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 1655.01

Klik hier voor meer informatie...

Product