TE Connectivity PS0SXDS6B=C1175 Netfilter Met schakelaar, Met 2 zekeringen, Met IEC connector 250 V AC 6 A 1 stuks

Grote flexibiliteit in een compacte behuizing stelt in staat tot de samenstelling van een netingangsmodule die aan individuele eisen voldoet. Filteroptie voor algemene en medische toepassingen.

€ 30.49

Klik hier voor meer informatie...

Conrad.nl Componenten Passief TE Connectivity Componenten Passief
Product
 

Stofzuigerzakken Sorma 510 (papier, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Sorma 510 (papier, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) )

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 0012650 Stuurkabel ÖLFLEX® EB CY 2 x 1 mm² Blauw 500 m

Toepassing voor het vast verleggen binnen industriële gebouwen in explosiegevaarlijke bereiken. Deze kabel voldoet aan de bepaling VDE 0165 paragraaf 12.2.2.6, waarin een bijzondere aan...

€ 559.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

E Flite Blade Glimpse FPV quadcopter RTF

De E-Flite Blade Glimpse FPV quadcopter is de ideale quadcopter om te beginnen met First Person View vliegen. Als je eenmaal in de lucht bent dan is het mogelijk de wereld te aanschouwen via de ingebouwde camera. Deze camera zend de beelden via een 480p 5.8GHz WiFi downlink naar bijvoorbeeld een smartphone. De Glimpse App kan gratis worden gedownload via Google Play (Android) of Appstore (IOS). Met de bijgeleverde accu heb je een vliegtijd van ongeveer 8-10 minuten.

Glimpse FPV met SAFE
De Glimpse is voorzien van een speciale SAFE Technologie. SAFE staat voor Sensor Assisted Flight Envelop en deze speciale techniek zorgt ervoor dat de quadcopter ook te vliegen is door nieuwe piloten. Bij het loslaten van de knuppels blijft de Glimpse FPV op zijn plaats hangen, en dat bevordert natuurlijk het maken van foto's en filmpjes! Met de ingebouwde camera maak je foto's met 1 MegaPixel en neem je op in 1280x720p HD formaat. Alle beelden worden opgeslagen op de meegeleverde Micro-SD kaart.

Kenmerken
- Volledig voorgemonteerd
- High-definition 1280 x 720p video en 1MP foto kwaliteit
- Robuust & lichtgewicht
- 2.4GHz zender met Spektrum DSMX technologie
- 500mAh 1S LiPo vlucht batterij en USB-lader (inbegrepen)
- 8 GB Micro-SD kaart

Specificaties
- Lengte 160mm
- Hoogte 50mm
- Breedte 160mm
- Gewicht 52gram

Benodigdheden
- Alles is inbegrepen

€ 219.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Feestkleding spinnenman met spinnen maat M voor kinderen

Spinnenheld kostuum maat M met spinnetjes voor kinderen. Dit spinnenheld kostuum bestaat uit een jumpsuit met capuchon/masker en 25 stuks plastic spinnetjes. Maat kostuum: M (120-130cm), ca. 7-9 jaar. Materiaal kostuum: 100% polyester. Materiaal spinnetjes: kunststof. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Spinnenheld kostuum voor kinderen, 1x Nep spinnetjes 2 cm 25 stuks

€ 17.70

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kinder Hanglamp Vlinder

Deze mooie hanglamp van het merk Waldi maakt uw inrichting van uw kinder of babykamer helemaal af! Voor elke kamer is er wel een geschikte waldi lamp te vinden.  

De Waldi collectie heeft een ruime sortering kinderlampen die breed georiënteerd is, zowel voor een meisjes kamer of een jongens kamer. Het materiaal van plastic. 

€ 69.95

Klik hier voor meer informatie...

Product