Lijmring 63 x 1½ Binnendraad

Druk PVC Lijmring 63 x 1½" Binnendraad

€ 4.27

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Faber Kabel 030709 Draad SiHF J 3 x 0.75 mm² Rood Per meter

Als aansluitkabel voor bewegende apparaten bij geringe mechanische belastingen en hoge omgevingstemperaturen, bijv. in hoogoven- en staalbedrijven, maar ook bij koudebelasting. Aderisolatie ...

€ 1.53

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Essenza Gastendoekjes Connect Organic Uni Grijs (6 st)

Essenza Gastendoekjes Connect Organic Uni Grijs (6 st)

Een directe opwaardering van je badkamer: Essenza Gastendoekjes Connect Organic Uni Grijs! De gastendoekjes zijn niet alleen mooi en zacht, maar ook nog 's verantwoord. Producten uit de Organic Collectie zijn namelijk vervaardigd van bio-katoen. Dat voelt aangenaam aan op de huid én in het hart.

Het saunagevoel, gewoon thuis

Badgoed gaat lang mee en je hebt het vaak nodig. Bezuinig dus niet op de kwaliteit! Schaf een paar verse handdoeken, gastendoeken, washandjes en een nieuwe badjas aan en je hele wasritueel voelt onmiddellijk een stuk luxer aan. Wegstoppen in een kastje is dan ook direct niet meer nodig: het staat juist stijlvol om een stapel badtextiel in de hipste kleurtjes in het zicht neer te leggen. De collectie Essenza Connect Organic brengt de modernste kleurtjes naar je badkamer.

Badtextiel van biologisch katoen

Essenza Connect Organic is een lijn topkwaliteit badgoed van gedegen kwaliteit. De term 'biologisch' betekent in dit geval dat de gebruikte katoen verbouwd is zonder chemische bestrijdingsmiddelen. De handdoeken, gastendoeken, badjassen en washandjes zijn dus niet alleen zacht en vriendelijk voor jou en je huid, maar ook voor het milieu. Geef je badkamer een opfrisbeurt en bestel Essenza Gastendoekjes Connect Organic Uni Grijs online.

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pilot roller intrekbare Gelpen G 2 blauw

Aangename rubberen grip. Met inktcontrolesysteem. Transparante houder. Grip en clip in de kleur van de inkt. Navulbaar en intrekbaar.
schrijfbreedte: 0,39 mm, medium punt, blauw

€ 1.71

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Alfi wijnkoeler transparant Active Crystal

dubbelwandige wijnkoeler uit acryl met bevriesbare vloeistof in behuizing, active crystal

€ 37.95

Klik hier voor meer informatie...

Product