GACIA aardlekschakelaars 6343G 4p 63Amp 300mA [G] 10kA

GACIA PR8HM-6343G Als 4p 63Amp 300mA [G] 10kA

€ 166.71

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Corsair XMS CMX8GX3M1A1600C11 8 GB DDR3 RAM PC werkgeheugen module 1600 MHz 1 x 8 GB

Upgrade uw werkgeheugen nu! Uitbreiding van het werkgeheugen van uw pc of Mac geeft over het algemeen de hoogste prestatietoename.

€ 78.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

DDDDD Vaatdoek Classic Bright Green (4 stuks)

DDDDD vaatdoek Classic Bright Green (4 stuks)

DDDDD vaatdoek Classic Bright Green is een klassieke vaatdoek met de echte, ouderwetse kwaliteit van vroeger. Geen huishouden kan zonder goede vaatdoeken. Dus ben je op zoek naar een écht goede doek die veel vocht kan opnemen, een praktisch (30 x 30 cm) formaat heeft en er stijlvol uitziet? Dan kun je niet om het vertrouwde merk DDDDD heen. Je de koopt deze blitse DDDDD vaatdoeken per set van vier. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en met verschillende streeppatronen. Teveel vaatdoekjes? Ach, dat bestaat toch helemaal niet!

DDDDD vaatdoeken kopen

Vaatdoeken van DDDDD kunnen zo goed vocht opnemen, omdat al het keukentextiel van dit merk een rulle, openstaande vezel heeft en gemaakt is van de beste katoen. Daardoor raken de theedoeken, handdoeken en vaatdoekjes niet snel verzadigd en zijn ze na gebruik ook snel weer droog. DDDDD-vaatdoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en met verschillende streeppatronen.

Over DDDDD keukentextiel

Hoe je het ook wend of keert: ons huis heeft zo nu en dan een grondige schoonmaakbeurt nodig en de afwas blijkt altijd terug te komen. Wat dat betreft heeft een merk als 5 maal D natuurlijk het eeuwige leven. 'De Doek Die Direct Droogt' is een oer-Hollands merk dat al ruim 60 jaar bekend staat om keukentextiel van de beste kwaliteit. Klein beginnen om het verschil te merken? Dan is de set DDDDD Vaatdoek Classic Bright Green de perfecte start.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Spaarpotten emoticons tong 13 cm

Emoticon smile tong spaarpot 13 cm. Deze spaarpot heeft de vorm van een smiley die zijn tong uitsteekt. Materiaal: Polyresin. Afmeting: 13 cm.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT HTD04005M015 Tandriemen Profiel 5M Breedte 15 mm Gezamenlijke lengte 400 mm Aantal tanden 80

De SIT-tandriemen zijn volgens ISO 13050 vervaardigd. Dit profiel heeft zich al jarenlang in alle industriële branches bewezen en blinkt uit door uitzonderlijke prestaties. De tanden he...

€ 7.99

Klik hier voor meer informatie...

Product