Diewe Wheels Trina Nero (Black) 21 inch

De Diewe Wheels Trina Nero (Black) 21 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 333.23

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

2.2 3.0 Hankook Dynapro Mud Terrain Tires 41mm R35 Compound (2pcs) (AX12018)

2.2 3.0 Hankook Dynapro Mud Terrain Tires 41mm - R35 Compound (2pcs) (AX12018)

€ 31.20

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Namen koffiemok theebeker Joppe 300 ml

Leuk cadeau of naam gadget koffie/thee/melk beker of mok voor iemand met de voornaam Joppe. Deze naam beker/mok bedrukt met de naam: Joppe. De mok is gemaakt van keramiek en heeft een inhoud van 300 ml. Voor iedereen Joppe.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT PU1460T10025 Tandriemen Profiel T10 Breedte 25 mm Gezamenlijke lengte 1460 mm Aantal tanden 146

SIT verkoopt riemen van polyurethaan voor lineaire techniek, materiaalverwerking en vermogensoverdracht. De combinatie van het polyurethaanlichaam met speciale stalen of aramide strengen maa...

€ 44.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jollein Decoratiehanger Waffle Pink

logo

Deze Jollein decoratiehanger van Jollein maakt onderdeel uit van de 'Waffle' collectie, een collectie die zich kenmerkt door een wafel patroon wat een luxe uitstraling geeft. Deze decoratiehanger is in een vorm van een ster en is verkrijgbaar in de kleur grijs, groen en roze. Jollein heeft een breed assortiment als het om de aankleding van de babykamer gaat.

Jollein Waffle Collectie

Heel chique maar toch heerlijk basic. Dat is de Jollein Waffle collectie. Een zeer uitgebreide collectie die bestaat uit voetenzakken, verzorgingsartikelen, lakens, beddengoed en accessoires in de kleuren lichtroze, jade en grijs, leuk om onderling met elkaar te combineren. De heerlijk warme dekens van wafelstof met gebreide voering zijn dubbelzijdig te gebruiken..

Waarom Jollein babyartikelen?

Sinds 1973 is Smits Assen B.V. een succesvolle onderneming in babykamer textiel en accessoires. Jollein ontwerpt elk jaar nieuwe collecties met hippe, stijlvolle dessins die een mooie aanvulling zijn op de basiscollectie. Jollein gebruikt prachtige verschillende materialen zodat elk product uit een zeer goede kwaliteit bestaat. Daarnaast zijn er ook voor elke baby en kinderkamer vele leuke accessoires verkrijgbaar.  Zoals deze Jollein Decoratiehanger Waffle Pink.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Product