Processor (CPU) WOF Intel Core i9 i9 7920X 12 x 2.9 GHz Dodeca Core Socket Intel® 2066 140 W

Maximale prestaties
Ongeacht of nu u aan uw nieuwste speelfilm of aan de volgende aflevering van uw YouTube*-serie werkt: de Intel Core X-processoren passen de prestaties aan uw e...

€ 1329.00

Klik hier voor meer informatie...

Conrad.nl Componenten Elektromechanisch Intel Computer
Product
 

Stofzuigerzakken Nilfisk GD 930 (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Nilfisk GD 930 (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) )

€ 13.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Velda Rondett Fish Food 2500 Ml 800 gram

Rondett Power Food van Velda is een hoogwaardig 2-kleurig korrelvoeder. Het toegevoegde tarwe maakt het voer licht verteerbaar en het wordt door alle soorten siervijvervissen graag gegeten. Rondett Power Food is samengesteld uit plantaardige eiwitten, vetten en koolhydraten. Het is verrijkt met sporenelementen en extra vitaminen, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. De toegevoegde Spirulina algen intensiveren het kleurpatroon.Dit krachtvoer zorgt ook voor een optimale conditie en een groot weerstandsvermogen.

Het is een drijvend krachtvoer dat bij lage temperaturen is geëxtrudeerd en kan worden gebruikt bij watertemperaturen van 12 °C en hoger. Het is geschikt voor alle soorten siervijvervissen, zoals goudvissen, goudwinden en karperachtigen. Voer een aantal keren per dag een hoeveelheid voer dat binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

Samenstelling: tarwe, sojaschroot ontdopt / getoast, maïs, maïsgluten, vismeel, tarwegluten, visolie, luzerne-eiwitconcentraat en spirulina (0,25%).
Speciale toevoegingen: Vitaminen, Spirulina en Sporenelementen.

Analyse:

 • Ruw eiwit 33% 
 • Ruw vet 5% 
 • Ruwe celstof 2,5%
 • Ruwe as 6,2%
 • Fosfor 0,98%
 • Calcium 1,0%
 • IJzer 60 mg
 • Jodium 5,0 mg
 • Koper 5,0 mg
 • Mangaan 20 mg
 • Zink 60 mg

Toevoegingen
- Vitamine A 11.000 IE
- Vitamine C (stabiel) 250 mg
- Vitamine E 200 mg
- Vitamine D3 2821 IE

€ 14.35

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Blik met gif poison

Lege blik met gif/ posion. Dit blik met poison etiket/ sticker kunt u zelf vullen met bijvoorbeeld snoep of een cadeautje. Ook leuk voor Halloween of een horror themafeestje! Dit blik wordt inclusief deksel geleverd. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Blik met deksel , 1x Poison gevaren sticker 10,5 cm

€ 2.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Y kabel verdrild Futaba, 22AWG, 15cm (1st)

Y-kabel "verdrild" Futaba, 22AWG, 15cm (1st)

€ 4.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Edelrid Zekeringstoestell Eddy Donkergrijs

Sinds zijn introductie in 2005 is de Eddy een gevestigde waarde geworden in het segment van zekeringstoestellen. Hij is ideaal voor het gebruik in een klimzaal of bij het sportklimmen en beschikt over een anti-paniek mechanisme, waardoor de hendel in beide richtingen blokkeert bij opentrekken of dichtduwen. Geschikt voor touwen met een diameter van 9 tot 11 mm.

€ 119.95

Klik hier voor meer informatie...

Product