Patton Patio Chef 3 burner barbecue

Patton Patio Chef 3+ burner barbecue De Patton Patio Chef 3+ brander is een zeer complete, luxe en modern ontworpen barbecue met zijbrander. Zeer functioneel en van hoge kwaliteit. Technische gegevens: Capaciteit: 3 x hoofdbrander (3,5 kW per brander...

€ 359.10

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Power Dynamics Deck750 2 x 0,5m podiumdeel

Podiumdeel in formaat 2 bij 0.5 meter van Power Dynamics uit de Deck750 serie. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en voorzien van een 'Hexa' anti-slip top laag zodat je dit podiumdeel ook zonder problemen in natte omstandigheden kunt gebruiken (bij een zwembad, in de regen etc.)

Deze podiumdelen zijn lichtgewicht (32kg) maar toch extra stevig. Voor het opbouwen is geen speciaal gereedschap nodig. Een podium van 20m² staat al in 10 minuten klaar voor gebruik. Deck750 systeem is modulair met verschillende afmetingen podiumdelen. Getest volgens TÜV norm DIN-15921 voor een maximale belasting van 750kg/m².

Omdat bij de bouw van een podium vele verschillende mogelijkheden en oplossingen zijn kun je voor een vrijblijvende offerte het beste contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij staan je graag te woord om samen een fantastisch podium samen te stellen.

€ 209.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Flow Rookmelder Owl Rosie

Met Owl Rosie rookmelder van Flow is de kinderkamer helemaal veilig...

€ 24.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Niu Wheels Y Matt Black Polished 17 inch

De Niu Wheels Y Matt Black Polished 17 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 159.94

Klik hier voor meer informatie...

Product