Traxxas Bigfoot NO.1 XL 5 electro monster truck RTR

De Traxxas Bigfoot No.1 is een robuuste Monster Jam Replica. Met deze truck kun je op vrijwel elk terrein uit de voeten, aangezien deze een bodem vrijheid heeft van circa 100mm! Power heeft deze rc truck meer als voldoende, dankzij de 550 size 12-turns electro motor. De topsnelheid zal ongeveer 50 km/h zijn! De Traxxas Bigfoot No.1 is opgebouwd met stevige materialen, waardoor deze zeker een stootje kan verdragen. Daarnaast zijn alle onderdelen los te verkrijgen via TopRC, mocht het toch eens mis gaan. Weer of geen weer, voor deze Traxxas monster truck maakt het niets uit, aangezien deze voorzien is van waterdichte electronica. Daarnaast beschikt deze Traxxas Bigfoot over een trainingsmode, welke ervoor zorgt dat het vermogen gehalveerd wordt. Je hoeft de auto niet zelf in elkaar te zetten, omdat deze compleet voorgemonteerd geleverd wordt. De inbegrepen 2.4GHz zenderset zorgt voor een gigantische reikwijdte, en voorkomt dat je last gaat krijgen van storingen.

Kenmerken Traxxas Bigfoot NO.1

- Verschillende edities beschikbaar
- Titan 12T 550 motor
- Gesealde ontvanger box
- TQ 2.4GHz zender en ontvanger
- Waterproof electronica
- Digitale waterproof high torque servo
- Rubber sealed kogellagers
- Revo type slipper clutch

Specificaties

- Lengte: 413mm
- Breedte: 324mm
- Gewicht: 1.85kg
- Kleur: Blauw

Accu & lader

De Traxxas Bigfoot No.1 wordt geleverd inclusief accu & lader. Met de bijgeleverde accu heb je een rijtijd van ongeveer 25 minuten en de snelheid is ongeveer 50 km/h. De inbegrepen accu lader is een 12V snellader waarmee het laden slechts 45 minuten duurt. Let op: de bijgeleverde lader is een DC lader en functioneerd alleen op 12 volt. Wil je deze lader op netstroom gebruiken dan dien je ook artikel TRX-2976G te bestellen.

Video van de Traxxas Bigfoot No.1

€ 279.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ziehl UFR1001E Spanningsen frequentie relais Aantal relaisuitgangen 2 Aantal analoge ingangen 1

Gebruik als netontkoppelingsrelais bij de voeding van eigen opwekkingsinstallaties, in het bijzonder fotovoltaïsche installaties in het laagspanningsnet conform VDE-AR-N 4105 en in het ...

€ 488.07

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ballonnen in het geel 25x

25 Gele ballonnen. De ballonnen zijn ongeveer 27 cm lang en kunnen gevult worden met helium en lucht. De gele ballonnen zijn onopgeblazen donker (oranje-achtig) van kleur.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Zittende pluche tijger 13 cm

Zittende tijger knuffel 13 cm. Deze pluche zittende tijger met kraalogen heeft een formaat van ongeveer 13 cm.

€ 6.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gmp Dedicated Arcan Silver 19 inch

De Gmp Dedicated Arcan Silver 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

Klik hier voor meer informatie...

Product