LappKabel 0013631 Aansluitkabel ÖLFLEX® 550 P 3 G 2.50 mm² Oranje Per meter

Boormachines, handcirkelzagen, transportabele motoren, aansluiting van verwarmingstoestellen, voor zover er geen aanrakingsgevaar met warme delen of warmtestraling bestaat. Toepassing op wer...

€ 3.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Mokken TV Pokemon Ash en Pikachu

Mok Pokemon Ash en Pikachu. Mok met Ash en Pikachu print, bekend uit de TV serie en de app van Pokemon. Het formaat van de mok is ongeveer 12 x 11 x 9 cm. Materiaal: Keramiek.

€ 8.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Zack snackschaal Lomas medium

snackschaaltje vervaardigd uit mat rvs met een diameter van 12,5 cm, model M, serie Lomas

€ 24.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

X stuk kabelgoot 100mm gegalvaniseerd

X stuk kabelgoot 100mm breed kruising Sendzimir gegalvaniseerd

- Uitwisselbare accessoires
- Doorzettingen in zijkant om stevige montage te bekomen
- Uniek design
- Strakke vormgeving
- Clipsbaar deksel
- Verhoogde draaglast
 
Zie de derde afbeelding voor het montagevoorbeeld.

Technische specs X stuk kabelgoot CT60-X-100-PG

Type productValbocht voor kabelgoot
Hoogte60mm
Breedte100mm
AfwerkingPre-galvanized

Sendzimir verzinkt (EN 10143) PG (pre-galvanised) Producten uit Sendzimir of continu thermisch verzinkte staalplaat en coils worden meestal daar toegepast waar een beperkte chemische verontreiniging mogelijk is zoals bijvoorbeeld burelen, industriële gebouwen, overdekte parkings e.d..

Karakteristiek voor dit staal is dat het “voor” mechanisch vervormen voorzien wordt van een zinklaag door middel van een continu dompel proces. Deze zinklaag laat zich makkelijk vervormen, op snijvlakken treedt tot 1.5mm een kathodische werking op die oxidatie tegengaat.

Het staal wordt eerst chemisch gereinigd en opgeruwd om een goede hechting te bekomen, na het dompelproces wordt het overtollige zink afgeblazen en bekomt het een extra passivatielaag (zeer kleine beschermlaag) om oxidatie van de zinklaag tegen te gaan (witte roest). De laagdikte wordt meestal uitgedrukt in g/m².

Het meest ingezette Sendzimir staal is Z 275 = 275g/m² (tweezijdig gewogen), dit komt overeen met 18-20 µm (micron). Sendzimir verzinkt staal afkomstig van moderne verzinklijnen heeft in het algemeen een egaal glanzend uiterlijk. Het vroeger veel voorkomende gebloemde oppervlak komt tegenwoordig nagenoeg niet meer voor. Dit effect bekomt men onder invloed van lood maar heeft geen invloed op de kwaliteit van de laag. Door de steeds strengere milieuwetgevingen werd het gebruik van lood verboden.

€ 29.40

Klik hier voor meer informatie...

Product