Fenton Complete Stereo installatie met RP108B Platenspeler

Direct genieten van het zwarte goud met deze complete stereo installatie

Complete zwarte stereo installatie met RP108B platenspeler. Direct genieten van je oude verzameling vinyl? Het kan met deze veelzijdige stereo installatie. De installatie wordt compleet geleverd zodat je na ontvangst direct aan de slag kunt. Voor de volledigheid worden er extra audiokabels meegeleverd zodat je ook een telefoon, laptop, tablet, cd speler, etc. kunt aansluiten. Voor het aansluiten van de speakers wordt een rol van 10 meter kabel meegeleverd die naar wens in 2 stukken geknipt kan worden. De versterker beschikt over 2 microfooningangen waardoor het mogelijk is om mee te zingen met de muziek.

Het leuke van de platenspeler is dat deze ook over ingebouwde speakers beschikt. Wil je in de zomer ook buiten genieten van het zwarte goud? Geen probleem! Zet de platenspeler gewoon buiten (niet in de zon natuurlijk) en de muziek komt uit de ingebouwde speakers. Geen gesleep dus met de versterker of de speakers. Een andere geweldige feature is dat de RP108B beschikt over een USB aansluiting dus het digitaliseren van jouw verzameling vinyl behoort ook tot de mogelijkheden.

Ga terug naar vroeger en geniet van gezellige avonden thuis onder het genot van een LP of door met elkaar een avondje karaoke te doen. Het is allemaal mogelijk met deze complete stereo installatie.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Spanje tafeldecoratie servetten

Spaanse servetten. Het formaat van deze Spaanse servetten is uitgevouwen 33 x 33 cm en zitten verpakt per 50 stuks. De Spanje servetten zijn drielaags. Versier uw tafel met Spanje servetten tijdens uw Spaanse themafeesten.

€ 5.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 18 Concave black full polish matt 20 inch

De Oxigin 18 Concave black full polish matt 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Buff Buff Wool Black Zwart

De Wool Buff bestaat uit 100% merinowol. Merinowol is een 100% natuurlijke en uiterst technische vezel.

€ 23.95

Klik hier voor meer informatie...

Product