Stanley by Black Decker Veldvles 230 ml RVS 10 00837 045 Taschenflasche 230 ml

De Stanley zakfles van roestvrij staal beschikt over 230 ml inhoud. De sluiting is beveiligd en gaat dus niet verloren. De groene lak in hamerslag-design benadrukt de robuustheid van de fles.

€ 28.49

Klik hier voor meer informatie...

Conrad.nl Camping en outdoor Stanley by Black Decker Vrije tijd Huishouden Camping en outdoor Outdoorkeuken
Product
 

LifeStraw Waterfilter Kunststof 7640144282943 Personal

LifeStraw Personal is een prijswinnend, eenvoudig te bedienen en ultralicht waterfilter, waarmee u veilig water uit verontreinigde waterbronnen kunt drinken. Dit maakt hem ideaal voor gebrui...

€ 32.49

Klik hier voor meer informatie...

Conrad.nl Camping en outdoor LifeStraw Vrije tijd Huishouden Camping en outdoor Outdoorkeuken
Product
 

National Geographic Zoom monoculair 20 60 x 60 90 57000 29 m 1000 m

Met dit monoculair staat niets professionele natuurobservatie in bos en veld meer in de weg, dankzij de traploos instelbare vergroting van 20x tot 60x. Zelfs astronomische observaties zijn m...

€ 80.49

Klik hier voor meer informatie...

Conrad.nl Camping en outdoor National Geographic Vrije tijd Huishouden Camping en outdoor Verrekijkers,
Product
 

Vista Lakweg F1 Turbo afbijt

Vista Lakweg F1 Turbo is een zeer snel werkend afbijtmiddel. De afbijt moet tussen de 3 en 10 minuten inwerken. Vista Lakweg F1 Turbo Afbijt Vista Lakweg F1 Turbo afbijt is methyleenchloride vrij, NMP vrij en biologisch afbreekbaar. Vista Lakweg F1 Turbo is PH-neutraal, bijt niet op de huid en tast de ondergrond niet aan. Oppervlakken, behandeld met Vista Lakweg F1 Turbo, dienen te worden nagewassen met Vista Lakweg Totaalreiniger.

€ 20.51

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stance Sonora

Ga geen enkel avontuur uit de weg!
De Stance Sonorazijn functionele en stijlvolle sokken voor mannen. Deze sokken zijn ideaal voor de echte park riders. Laat je niet tegenhouden op de pistes en biedt jezelf een optimale bescherming tegen koude voeten. De sokken zijn uitgerust met een goede ventilatie, zodat je voeten warm blijven, terwijl de temperatuurregulering ervoor zorgt dat je voeten heerlijk warm blijven. Ook zorgt het warme Merino wol voor een comfortabel en zacht gevoel. Rails rijden of vliegen over de schansen deze sokken zijn ervoor gemaakt!

€ 23.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

HSM shredstar X10 papiervernietiger, 4,5 x 30 mm

Professionele databeveiliging naast de werkplek. Deze comfortabele Home Office-datavernietiger met snippers en apart werkend CD-snijwerk vernietigt betrouwbaar documenten en CDs/DVDs. Specificaties: Gebruik: privé / klein kantoor Invoerbreedte: 220 mm Capaciteit: 10 vel Type cut: snippers Snit: 4,5 x 30 mm Vernietigt kredietkaarten, CD/DVD, nietjes en paperclips Ft 34,5 x 44,5 x 24,5 cm Veiligheidsniveau: P-4 Capaciteit uitneembare opvangbak: 20 l Kleur: wit/zilverkleurig De volledigelijst met specificaties kunt u raadplegen via Downloads. Klik hiervoor op de productfiche in de gewenste taal.

€ 89.24

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pergamy ordner, voor ft A4, uit PP en papier, rug van 8 cm, rood

Voor op kantoor, thuis en op school. Ideaal om uw papieren te ordenen en te beschermen. De buitenzijde in PP beschermt de inhoud tegen stof en vochtigheid voor extra duurzaamheid. Kies uit een breed assortiment aan maten, kleuren en ringen naargelang uw voorkeur. Met sleuven en metalen randbeschermers. Voor ft A4. Met plastic rugetikethouder. FSC-gecertifieerd.

€ 2.19

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Barracuda T980 Mattblack Puresports undercut Color Trim gelb 18 inch

De Barracuda T980 Mattblack Puresports / undercut Color Trim gelb 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 367.07

Klik hier voor meer informatie...

Product