Gasbrander Gas SOTO Pocket Torch XT ST PT XT

Compacte windbestendige brander met verlengde branderkop. Kan worden bijgevuld met aanstekergas. De vlam bereikt temperaturen tot 1300 °C.

€ 32.99

Klik hier voor meer informatie...

Conrad.nl Camping en outdoor SOTO Vrije tijd Huishouden Camping en outdoor Aanstekers
Product
 

Spaarpot roze flamingo 15 cm

Spaarpot roze flamingo van het merk Pomme-Pidou. Deze fuchsia roze flamingo spaarpot, welke lijkt op een opblaasbare flamingo, heeft een formaat van ongeveer 14 x 13,5 x 15 cm en is gemaakt van porselein.

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

OZ Ultraleggera HLT CL Matt Bronze 20 inch

De OZ Ultraleggera HLT CL Matt Bronze 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 720.44

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tetra Tetramin Baby Bio Active 66 ml

Tetra Tetramin Baby Bio Active 66 ml direct bestellen in onze webshop! Nieuwe en verbeterde samenstelling voor zuiver en helder water - gegarandeerd*. De nieuwe formule voor 'helderder water' verbetert aantoonbaar de groei van de vissen dankzij een verbeterd gebruik van het voer. Omdat er meer voedingsstoffen in het lichaam worden opgenomen, worden de uitscheidingen van de vissen beperktDat heeft op een positief effect op de waterkwaliteit. reduceert nitraat (-16%) reduceert fosfaat (-10%) De verbetering van de waterkwaliteit reduceert de groei van algen en zorgt zo voor helderder water. Daarom: Het nieuwe TetraMin. Zichtbaar beter! De gepatenteerde BioActive-formule* versterkt de weerstand voor gezondheid en een lang leven Makkelijk te doseren met het doseerdeksel op de doos van 100 ml en 250 ml Zorgvuldig geselecteerd mengsel uit hoogwaardige voedingsstoffen met vitaminen, mineralen en micro-elementen voor een volwaardige voedingWanneer volgens de instructies gebruikt, verbetert het nieuwe TetraMin duidelijk de verwerking van voer en reduceert het de uitscheidingen van de vissen (vergeleken met het vorige TetraMin) - gegarandeerd.. Alle Tetra voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 5.09

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Cowgirl jurk met geruite blouse voor dames

Half lange bruine cowboy/cowgirl jurk met rood geruite blouse voor dames. Materiaal: 100% polyester.

€ 47.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Traxxas Slash 2WD electro short course RTR 2.4 Ghz

De Traxxas Slash is een tweewiel aangedreven short course truck waarmee op verschillende type terreinen gereden kan worden zoals zand, straat, gras en meer! Het onderstel van de Traxxas Slash is voorzien van een vrij grote body waardoor andere onderdelen beschermd blijven zodra je over de kop gaat. Met een topsnelheid van ongeveer 55 km/h blijft de concurrentie ver achter je. De Traxxas Slash wordt volledig voorgemonteerd geleverd inclusief zender set (TQ 27Mhz).

Snelle 12T electro motor
De snelle Titan 12T electro motor zorgt voor een topsnelheid van maarliefst 55 km/h. De ingebouwde ventilator zorgt voor koeling zodat de temperatuur van je motor optimaal is. Een koelere motor zorgt voor hogere snelheden en een langere rijtijd. Je kunt met de Traxxas Monster Mutt zorgeloos meerdere accu's achter elkaar leegrijden.

Traxxas XL-5 regelaar
De Traxxas Slash is uitgerust met high-class electronische componenten waaronder een Traxxas XL-5 regelaar. Deze waterdichte XL-5 regelaar biedt diverse instelmogelijkheden. Eenvoudig kan gekozen worden tussen verschillende programma's zoals: sport, race, en trainingsmode. De trainingsmode zorgt ervoor dat de snelheid beperkt kan worden tot 50% zodat ook jonge of beginnende bestuurders kennis kunnen maken met de Traxxas Slash. De Traxxas Slash is mede hierdoor geschikt voor alle leeftijden.

Waterproof electronica
De ontvanger, servo, regelaar, en motor zijn gesealed zodat rijden door water, sneeuw, of modder geen enkel probleem is. Dit geeft je de mogelijkheid om met de Traxxas Slash 2WD te gaan rijden op plaatsen waar je normaal niet kan rijden.

Traxxas garantie
Als je een Traxxas Slash 2WD bij ons aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de regelaar, high torque servo, zenderset, en Traxxas lader. Onze unieke Traxxas service zal je helpen bij eventuele problemen en er voor zorgen dat deze worden opgelost. Producten die opzettelijk of door misbruik stuk gaan vallen niet onder deze garantie.

Accu & lader
De Traxxas Slash 2WD wordt geleverd exclusief accu en lader. Wij raden bij deze auto aan om een 8.4V NiMH accu aan te schaffen, of een 2S 7.4 Lipo accu.

Kenmerken van de Traxxas Slash 2WD (#58024)
- Verschillende edities beschikbaar
- Titan 12T 550 motor
- Gesealde ontvanger box
- TQ 2.4 GHz zender en ontvanger
- Waterproof electronica
- Digitale waterproof high torque servo
- Rubber sealed kogellagers
- Revo type slipper clutch
- Afstelbare turn buckles

Model 58024: Volledig voorgemonteerd, Ready To Race met TQ 2.4 GHZ zenderset, waterproof electronica, en volledig gespoten body.

€ 239.95

Klik hier voor meer informatie...

Product