Durable documenthouder ft A5, met sluitriemen, horizontaal, pak van 50 stuks

Hoes met pijlvormige bandjes, vast te maken door de uitsnijding in de hoes. Geschikt voor permanent gebruik in opslagplaatsen. Geschikt voor buiten dankzij de beschermflap die uw documenten beschermt tegen stof en vocht. Veilig te bevestigen aan transportcontainers. Zelfs bij bruusk transport blijft de hoes stevig op zijn plaats. Blauwe kunststof achterzijde en transparant venster, gemaakt van extra sterk polypropyleen. Geschikt voor scanners en scheurbestendig. Inserts kunnen snel worden vervangen. Download gratis inserttemplates op www.duraprint.eu. Blauw. Pak van 50 stuks.
ft A5 horizontaal

€ 100.31

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Farm Food Rawhide Dental Bone Rund M Hondenvoer

Farm Food Rawhide Dental Bone Rund M - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Rawhide is gedroogd onderhuids bindweefsel (de tweede, stevige en taaie, laag) van de huid van runderen. Onze witte kauwkluiven komen uit Europa en zijn gemaakt van de huiden van vrije uitloop runderen die daar voor de vleesproductie worden gehouden. Het productiebedrijf is een onderdeel van een grote slachterij, de huiden worden daarom direct na het slachten machinaal gespleten. De buitenste, onverteerbare, lederhuid wordt daarbij verwijderd voor de leerproductie. De binnenste lagen, verteerbare, onderhuids-bindweefsel worden gewassen en op de gewenste maat in stukken gesneden. Na handmatig in de verschillende vormen te zijn gevouwen, worden de witte kauwkluiven enkele dagen in een oven gedroogd. Een zeer belangrijk aspect van onze producten is dat er, door deze snelle verwerking, tijdens de gehele productie geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Daardoor dat Farm Food een schoon, zuiver en veilig product kan garanderen.. Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 8.59

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Busch Jaeger schakelaar dimmer 6517 U 101 met draaiknop voor conventionele trafo's (60 400W) brons

Busch-Jaeger schakelaar/dimmer 6517 U-101 met draaiknop voor conventionele trafo's (60-400W) brons

€ 98.13

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

31069 Lego Creator Familievilla

Met deze Lego Creator Familievilla heb je oneindig veel bouwplezier! Deze grote villa heeft wel 3 verdiepingen met verschillende kamers. Onder andere een keuken, slaapkamer en een groot terras! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan bouw je...

€ 59.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rookmachine vloeistof 1 liter

Rookmachine vloeistof 1 liter. Rookmachine vloeistof voor het cre?ren van rook in een ruimte of op een dansvloer. De rook blijft hangen waardoor lichteffecten worden geaccentueerd.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product