Isosteel Drinkfles 750 ml RVS VA 9716 Sport Trinkflasche 0,75 l

Enkelwandige roestvrijstalen drankfles met stevig sluitend kunststof deksel en praktisch drinkventiel. Het grote voordeel ten opzichte van de gebruikelijke thermosflessen is, dat roestvrijst...

€ 10.99

Klik hier voor meer informatie...

Conrad.nl Camping en outdoor Isosteel Vrije tijd Huishouden Camping en outdoor Outdoorkeuken
Product
 

Front Rear Axle Housing (FTX8260)

Front/Rear Axle Housing (FTX8260)

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Royal Canin Bhn Golden Retriever Adult 3 kg Hondenvoer

Royal Canin Bhn Golden Retriever Adult 3 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! De Golden Retriever zit vol energie en geeft zich altijd voor 100%. Hij is lief, aanhankelijk en geduldig. Door zijn rustige karakter is hij ideaal gezelschap voor kinderen. Hij is dapper, verdraagzaam en gezegend met opvallende flair en een uitstekend geheugen. Hij is de mens altijd tot dienst geweest en is enorm trouw. De Golden Retriever is sterk en goed gebouwd, kortom: een echte atleet. Zijn schitterende vacht, donker of licht goudblond, verdient de beste zorgEen gevoelige huidDe dichte, ondoordringbare vacht houdt warmte en vocht vast, waardoor de Golden Retriever gevoelig is voor huidproblemen. Zijn huid reageert vaak heftig en klachten moeten dan ook zo snel mogelijk aangepakt wordenAanleg voor overgewichtEen natuurlijke aanleg voor gewichtstoename in combinatie met een gebrek aan beweging en slecht aangepaste voeding kunnen leiden tot overgewicht. Het risico is het grootst voor gesteriliseerde honden en honden tussen de 6 en 10 jaarOndersteuning van zijn hartHartkwalen komen bij Golden Retrievers relatief vaak voor. Een speciale voeding kan het ontstaan van klachten helpen vertragen en de ernst ervan beperkenSchitterende vachtVoor een zachte en glanzende vacht van de Golden Retriever, door de versterkende werking van benagieolie en biotine. Ondersteunt de haaropbouw met een optimaal gehalte zwavelhoudende aminozuren, die cruciaal zijn voor de aanmaak van keratine (eiwit van het haar)GewichtsbeheersingHelpt de Golden Retriever het ideale gewicht te behouden (dankzij de exclusieve samenstelling en vorm van de brok)Krachtige hartspierVoor een optimale ondersteuning van de hartspierBetere celweerstandVertraagt celveroudering dankzij een krachtig antioxidantencomplex.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 16.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Roze haarspeldjes met gele sterren 2 stuks

Roze haarspeldjes met gele sterren 2 stuks. Kinder haarspeldjes in de kleur roze met gele strikjes en zilver steentjes. De klikklaks hebben een formaat van ongeveer 4 cm.

€ 1.60

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LEFF Amsterdam tafelklok Base zwart keramiek

tafelklok / bureauklok vervaardigd uit wit keramiek met een hoogte van 33 cm, serie Base

€ 399.00

Klik hier voor meer informatie...

Product