Tuintafel vierkant Soleil wit glas

Tuintafel vierkant Soleil wit glas Aan deze tuintafel vierkant Soleil kunnen al uw vrienden en familie gezellig aanschuiven voor het diner! De vierkante tuintafel biedt plaats aan minimaal zes stoelen en het ruime tafelblad biedt genoeg plek voor all...

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

3M privacy filter voor Apple iPad Air, al staand

Met de 3M Easy-On privacyfilters kunt u uw tablet in het openbaar gebruiken zonder vertrouwelijke gegevens te onthullen. Dankzij een luchtbelvrije kleeffilm kan de filter snel en eenvoudig worden aangebracht en talloze keren opnieuw worden geplaatst. Wijzig de oriëntatie van het toestel om te delen. Licht, dun ontwerp zonder kader. De privacyfilter beschermt uw scherm tegen krassen en dagelijkse beproevingen. Zowel de privacyfilter als de kleefbare hoekstrips zijn wasbaar om vuil en resten te verwijderen.Heeft geen invloed op de touchscreenfunctie. Omvat een geschikte opbergmap om uw privacyfilter schoon te houden wanneer hij niet op uw toestel wordt gebruikt. Handig op druk bezochte plaatsen, zoals luchthavens, vliegtuigen, pendeltreinen, cafés en andereopenbare plaatsen.
op maat van uw Apple® iPad Air /iPad Air 2. Privacy al staand, OEM: 98044062143

€ 52.89

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Wing Set Mini Apprentice S (HBZ3101)

Wing Set: Mini Apprentice S (HBZ3101) voor de Hobbyzone Apprentice S.

€ 49.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gekleurde molen cocktail prikkers 100 stuks

Verschillende gekleurde molen cocktail prikkers die tevens ook kunnen ronddraaien. De cocktail prikkers laten zich tevens uitstekend combineren met desserts en heerlijke cocktails. Lengte: 17.5 cm. Inhoud: 100 stuks.

€ 9.75

Klik hier voor meer informatie...

Product