Sanikoi Vital 500 Ml Voor 10.000 Liter Water

Het immuunsysteem van vijvervissen kan door veel factoren negatief worden beïnvloed. De eerste symptomen zijn stress, matig eten en lusteloosheid. De oorzaken zijn vaak het transport, slechte milieuomstandigheden, waaronder verkeerde voeding en/of een slechte waterkwaliteit. Vissen verzwakken dan snel en het immuunsysteem is niet meer sterk genoeg om ziekte te voorkomen. Uiteraard is het van belang om de milieuomstandigheden en het voer te optimaliseren. Daarmee is echter het immuunsysteem nog niet hersteld.

Door gebruik te maken van SaniKoi Vital wordt het immuunsysteem gerevitaliseerd. De uitgekiende samenstelling met o.a. 40% extract van Aloë Vera, het jodiumcomplex en de toegevoegde vitamine C, versterkt binnen korte tijd het immuunsysteem, waardoor er een grotere weerstand ontstaat tegen allerlei ziektekiemen.

Het extract van Aloë Vera ondersteunt en versterkt de slijmhuid van de vissen en draagt bij als een natuurlijk verband bij het helen van wonden. Het extract heeft verder een bijzondere invloed op de weerstand van vissen en beschermt tegen stress en lusteloosheid. Het jodiumcomplex versnelt het vormen van het schildklierhormoon en voorkomt daarmee ziektes van de schildklier. Verder wordt door dit complex het zenuwstelsel versterkt. Het vitamine C complex is direct van invloed op het immuunsysteem. Het optimaliseert dit systeem en voorkomt daarmee vooral ziektes aan de kieuwdeksels. Een tekort aan vitamine C kan verder de groei van vissen vertragen en orgaanbloedingen tot gevolg hebben.

De met behulp van SaniKoi Vital behandelde vissen zijn zichtbaar gezonder, levendiger en kleurrijker. SaniKoi is te gebruiken:

  • Bij het plaatsen van nieuwe vissen
  • Bij het waterverversen
  • Na een medicijnenkuur
  • Na het schoonspoelen van filtermateriaal

€ 27.00

Klik hier voor meer informatie...

A2koi.nl SaniKoi 8711921231306
Product
 

Testboy TV 440N CAT II 600 V

Ter controle van de weerstand tussen de referentie-aarde en het aansluitpunt van de aardingsinstallatie. Aardingsmetingen zijn voorgeschreven in systemen die beschikken over beveiliging door...

€ 295.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Decoratie bol regenboog 50 cm

Decoratie bol regenboog 50 cm. Een leuke decoratie bol in regenboog kleuren om op te hangen. Feestelijke bal van crepe papier in regenboog kleur. Formaat: ongeveer 50 cm.

€ 5.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

MSW (OZ) 22 Anthracite 15 inch

De MSW (OZ) 22 Anthracite 15 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 105.72

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Nilfisk Attix 751 61 (motorfilter, origineel Nilfisk)

Stofzuigerzakken voor de Nilfisk Attix 751-61 (motorfilter, origineel Nilfisk) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product