Sanikoi Vital 500 Ml Voor 10.000 Liter Water

Het immuunsysteem van vijvervissen kan door veel factoren negatief worden beïnvloed. De eerste symptomen zijn stress, matig eten en lusteloosheid. De oorzaken zijn vaak het transport, slechte milieuomstandigheden, waaronder verkeerde voeding en/of een slechte waterkwaliteit. Vissen verzwakken dan snel en het immuunsysteem is niet meer sterk genoeg om ziekte te voorkomen. Uiteraard is het van belang om de milieuomstandigheden en het voer te optimaliseren. Daarmee is echter het immuunsysteem nog niet hersteld.

Door gebruik te maken van SaniKoi Vital wordt het immuunsysteem gerevitaliseerd. De uitgekiende samenstelling met o.a. 40% extract van Aloë Vera, het jodiumcomplex en de toegevoegde vitamine C, versterkt binnen korte tijd het immuunsysteem, waardoor er een grotere weerstand ontstaat tegen allerlei ziektekiemen.

Het extract van Aloë Vera ondersteunt en versterkt de slijmhuid van de vissen en draagt bij als een natuurlijk verband bij het helen van wonden. Het extract heeft verder een bijzondere invloed op de weerstand van vissen en beschermt tegen stress en lusteloosheid. Het jodiumcomplex versnelt het vormen van het schildklierhormoon en voorkomt daarmee ziektes van de schildklier. Verder wordt door dit complex het zenuwstelsel versterkt. Het vitamine C complex is direct van invloed op het immuunsysteem. Het optimaliseert dit systeem en voorkomt daarmee vooral ziektes aan de kieuwdeksels. Een tekort aan vitamine C kan verder de groei van vissen vertragen en orgaanbloedingen tot gevolg hebben.

De met behulp van SaniKoi Vital behandelde vissen zijn zichtbaar gezonder, levendiger en kleurrijker. SaniKoi is te gebruiken:

  • Bij het plaatsen van nieuwe vissen
  • Bij het waterverversen
  • Na een medicijnenkuur
  • Na het schoonspoelen van filtermateriaal

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

A2koi.nl SaniKoi 8711921231306
Product
 

LOWA Schoen Renegade Mid Gore tex voor heren Grijs

Deze waterdichte schoen geeft de extra stabiliteit die je nodig hebt op rotsachtige paadjes en beboste wandelwegen. Door de extra shockabsorptie blijft de schoen langdurig comfortabel zitten.

€ 189.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Elektrische RVS Ribbenbuiskachel 400W 230V

Elektrische RVS Ribbenbuiskachel met lage oppervlaktetemperatuur 400W 230V

€ 364.07

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Olimp SmartShake Black Label Olimp Sport Nutrition

Smart Shake Black Label Olimp OLIMP Smart Shake BLACK LABEL is de oplossing waarmee je al de supplementen en poeders die je nodig hebt in slechts één shaker kan meenemen. Het is mogelijk door de extra 2 containers. Eén ervan - uitgerust met speciale compartimenten - is ontworpen voor tabletten en capsules, de tweede is ontworpen om een extra portie eiwit, gainer, creatine, BCAA of pre-workout mee te nemen. - 400ml bekerinhoud + 200ml opslag voor je poeders/pillen - Sluit perfect af - Nooit meer last van een lekkende dop - BPA vrij - Vriezer bestendig - Vaatwasmachine bestendig - Zeer duurzaam

€ 9.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Batman Projectie Lamp

Ben jij een echte Batman fan? Dan is deze lamp een echte musthave voor in jouw kamer!

€ 29.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Thabto Magnetisch Posterframe Hout 32 cm

Met dit magnetische posterframe van Thabto kun je al je posters eenvoudig ophangen!

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product