Sanikoi White Spot 250 Ml Voor 5.000 Liter Water

SaniKoi White spot is een diergeneesmiddel voor koudwater siervissen tegen witte stip, peperstip en zwarte stip. Zichtbare kenmerken zijn witte, griesmeelachtige puntjes, grijs-witte tot donker beslag en/of nagenoeg onzichtbare puntjes, die zich in een later stadium op kieuwen, vinnen en het gehele lichaam uitstrekken.

Waarschuwing

  • SaniKoi White spot mag niet met andere middelen gelijktijdig worden gebruikt.
  • De aanvankelijke waterkleuring wordt veroorzaakt door de samengestelde werkstoffen, deze verdwijnt echter na enige dagen.
  • Strikt bedoeld voor siervissen. Niet gebruiken voor dieren die ook als levensmiddelen dienen.
  • Na verloop van de vervaldatum dit product niet meer gebruiken.

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie...

A2koi.nl SaniKoi 8711921231238
Product
 

H0m Tillig smalspoorrails 85627 Flexrails 680 mm

Een bijzonderheid in het Tillig-rails zijn de in hetzelfde uiterlijk verkrijgbare smalspoorrails. Deze zijn beschikbaar voor het uitbeelden van de veldspoorrails (750 mm-spoor) en meterspoor...

€ 5.69

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Aqua Della Decor Flora Scape No. 11 22x19x23.5 cm

Aqua Della Decor Flora-Scape No. 11 22x19x23.5 cm direct bestellen in onze webshop! Decor Flora-Scape is een product van Aqua Della. Alle Aqua Della voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 23.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pregnancy Multi Vitamins Minerals Natures Aid 60 tabletten

Pregnancy Multi-Vitamins & Minerals Natures Aid Een zorgvuldige balans van 23 Vitamines & Mineralen inclusief 400 µg Foliumzuur. Voor, Tijdens & Na de zwangerschap. Over Natures Aid: Natures Aid is de toonaangevende Engelse fabrikant van vitamines en supplementen. Ze vervaardigen al ruim 30 jaar goed geprijsde vitamines van uitstekende kwaliteit. Al meerdere Natures Aid producten zijn bekroond met een award. Het doel van Natures Aid is om kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen te produceren tegen de beste prijs, en zo een ieder te helpen hun gezondheid te ondersteunen. Al hun producten worden geproduceerd met gebruik van betrouwbare ingredienten volgens Engelse GMP (Good Manufacturing Practices) standaarden in hun eigen state-of-the art fabriek in de UK. In Nederland exclusief verkrijgbaar bij Bodystore.nl.

€ 10.40

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

IDEAL Networks 62 164 kabelmeter, kabel en leidingzoeker

De PRO inductie-ontvanger werd ontwikkeld om draden en kabels in een bundel te identificeren en volgen zonder de isolatie te beschadigen. Dit maakt exacte identificatie zelfs in de dikste bu...

€ 78.64

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Platypus Waterzak Hoser 1 L

De Hoser is een lichtgewicht, klaar-voor-gebruik hydration systeem. De SlimeGuard anti-microbial behandeling zorgt ervoor dat het water langer fris en smaakvrij blijft. Deze past in elke daypack en maakt hiermee handfree drinken mogelijk. Inclusief de Hyperflow bite Valve.

€ 16.07

Klik hier voor meer informatie...

Product