Losse staanders (10) voor de schrikdraad reigerkit

Deze 10 losse staanders zijn geschikt voor de Pond Defence schrikdraad reigerkit. De losse staanders zijn zeer eenvoudig te installeren.

€ 11.37

Klik hier voor meer informatie...

A2koi.nl Pond Defence 8717605089225
Product
 

Pond Defence Schrikdraad Reigerkit 100 meter

Met Pond Defence schrikdraad reigerkit voorkomt u dat reigers bij uw vijver kunnen. Deze schrikdraad reigerkit is ongevaarlijk, maar zeer effectief. De spanningsgever geeft een elektrische impuls af op de draad die rond de vijver gespannen zit. Bij contact met het draad, geeft het een lichte schok af. Hierdoor blijft de rijger weg bij uw vijver. De jaarlijkse stroomkosten van deze schrikdraad reigerkit bedragen ongeveer €0,22. Deze reigerkit is zeer eenvoudig te installeren en is veilig voor kinderen en huisdieren.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie...

A2koi.nl Pond Defence 8714404014175
Product
 

Flexi Rollijn Classic Tape S 5 m Rood

Flexi Rollijn Classic Tape S 5 m Rood direct bestellen in onze webshop! De Flexi Rollijn classic Small is een rollijn met een 5 meter lange tapelijn. Deze tapelijn is geschikt voor honden tot 15 kilo. Het heeft een comfortabel remsysteem en een haak die verchroomd is. Daarnaast ligt de rollijn licht in de hand. Hij weegt namelijk circa 190 gram. Zonder zorgen samen op pad met de Flexi Rollijn classic. Verkrijgbaar in rood, blauw en zwart.. Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 12.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 18 Concave gold polish 19 inch

De Oxigin 18 Concave gold polish 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 347.37

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Siemens Type N (papier, menalux)

Stofzuigerzakken voor de Siemens Type N (papier, menalux) (Inhoud: 5 stuk(s) + microfilter)

€ 8.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

T shirts met vlag Schotland

Schotland t-shirt met vlag. Wit unisex t-shirt met daarop de vlag van Schotland. Het shirt is 100% katoen, 150 grams kwaliteit. Het Schotse t-shirt mag maximaal op 40 graden gewassen worden en mag niet worden gestreken in verband met de opdruk. Kijk ook in deze webshop voor meer accessoires in de Schotse kleuren.

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Halli galli extreme

Het spel met de bel.... Wie kent het niet het spel Halli Galli maar dan nog extremer. Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten of een dier. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op...

€ 14.99

Klik hier voor meer informatie...

Product