Kusuri Fluke M tegen huid en kieuwwormen (130 gram)

Fluke M is een koi medicijn gebaseerd op Flubendazole dat dientg ebruikt te worden tegen huid- en kieuwwormen. Dit medicijn is geschikt voor het vernietigen van huid- en kieuwwormen en kan bij elke temperatuur worden gebruikt. Geschikt voor alle koudwater siervissen. Dit medicijn kan worden gebruikt voor de behandeling tegen kieuwwormen, huidwormen, visluizen (Argulus) en darmwormen.

Voor gebruik

 • UV lamp hoeft niet uit, zet eiwitafschuimers 24 uur uit.
 • Goed schudden voor gebruik, meet de correcte dosering voor vijver/aquarium en los het op in kokend water.
 • Laat het hete mengsel eerst afkoelen, daarna geleidelijk verdelen over het water oppervlak van vijver/aquarium over een periode van 1 uur.

Dosering

 • Gebruik 11.8g per 3800 liter vijver/aquarium water.
 • Dit is een eenmalige behandeling maar er kan bij zware aantastingen na 7 dagen een tweede dosis worden gebruikt.
 • We raden een microscoop identificatie aan voordat een tweede dosis wordt gebruikt.

Waarschuwing

 • Dit medicijn doodt waterslakken.
 • Droog bewaren in de originele verpakking, tussen 12°C en 25°C. 
 • Buiten gebruik van kinderen houden. 
 • Alleen te gebruiken voor dieren. 
 • Draag altijd beschermende handschoenen en veiligheidsbril tijdens het gebruik van chemicaliën. 
 • Gebruik dit product binnen 3 maanden na openen. 

Samenstelling: 50mg Flubendazole, 0.01% Azadirachtin, Calcium Carbonaat op natuurlijke basis.

€ 47.99

Klik hier voor meer informatie...

A2koi.nl Kusuri 8717605097268
Product
 

Chocotelegram Ik Hou Van Jou (14 st.) Lovekaart

Stuur een Liefdevolle groet via een chocolade telegram

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Royal Canin Bhn Chihuahua Junior 500 g Hondenvoer

Royal Canin Bhn Chihuahua Junior 500 g - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! De Chihuahua laat zich niet tegenhouden door zijn kleine formaat. Hij is trots, levendig en zelfverzekerd. Hij laat zich graag bewonderen en trekt altijd de aandacht. Deze hond is heel trouw en kan zelfs bezitterig zijn ten opzichte van zijn baasje. Hij moet goed opgevoed worden om zijn sterke wil in toom te houden. De Chihuahua heeft een smal kopje, puntige oren en sprankelende ogen. Maar dit zijn niet de enige kenmerken van een Chihuahua; een schouderhoogte van slechts 16 tot 20 cm en een gewicht van 0,5-2,5 kilogram maken deze hond uniek. Door deze unieke lichaamsbouw heeft hij wel speciale verzorging nodigTanden en kakenDoor zijn fijne kaken is de Chihuahua gevoelig voor gebitsproblemen. De plaatsing van de tanden in de kaak kunnen problemen veroorzaken met kauwen en lopen ze meer risico op gebitsproblemen. Gebitsproblemen zoals tandplak, tandsteen en andere gebitsaandoeningen, kunnen leiden tot verlies van tanden of zelfs aantasting van belangrijke organen. Regelmatig poetsen en speciaal aangepaste voeding kunnen de vorming van tandplak en tandsteen beperkenEen gevoelig hartDe gemiddelde levensverwachting van een Chihuahua is circa 13 jaar, maar ze kunnne ook 15 jaar of ouder worden. Hoe ouder ze worden, hoe meer problemen met hart en luchtwegen ze kunnen krijgen. Vaak lijden ze aan hartproblemen en kunnen ze geen inspanning meer verdragen op latere leeftijdEen moeilijke eterDe Chihuahua ligt zijn baasje na aan het hart en krijgt vaak naast zijn eigen eten ook nog extraatjes toegestopt. daardoor kan hij steeds veeleisender en kieskeuriger wordenBijzonder smakelijkDeze exclusieve brokjes bevorderen de eetlust van zelfs de meest kieskeurige Chihuahua. Ze hebben een zorgvuldig geselecteerde natuurlijke smaak en een speciaal aangepaste vorm en grootteBeperking van ontlasting en geurHelpt de hoeveelheid en geur van de ontlasting te beperkenSterk immuunsysteemOndersteunt het immuunsysteem van de jonge ChihuahuaSpeciaal voor kleine kakenDe brokjes zijn precies afgestemd op de kleine kaken van de jonge Chihuahua.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 6.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Faber Kabel 030258 Stuurkabel LiYCY 7 x 0.14 mm² Grijs Per meter

Voor storingsvrije overdracht van signalen in het mA-bereik in elektronica, computerinstallaties, stuur- en regelinstallaties, kantoormachines, enz.

€ 1.16

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BACHMANN 931 001 TCD 1XWCD 2XRJ45 D105X40MM CHR

BACHMANN 931 001 TCD 1XWCD/2XRJ45 D105X40MM Chroom

Door zijn compacte bouwvorm en geringe inbouwdiepte is de Bachmann Twist gemakkelijk te gebruiken voor keukenbladen en bureaus.

Na gebruik kan het afdekscherm gedraaid worden waardoor de stekkerdoos en USB-aansluitingen netjes zijn opgebrogen. Het afdekscherm is van mat chroom.

 

- Een inbouwdiepte van 40mm en een diameter van 105mm

- 20cm aansluitsnoer met GST18 stekker

- Plaatsbesparende kabel rondleiding

- De buitenkant is van mat chroom matriaal

- Bevat 1 stekkerdoos met kinderbeveiliging en 2 RJ45-aansluitingen

- Gemakkelijke en snelle montage

 

€ 77.34

Klik hier voor meer informatie...

Product