Kusuri Biobalance PH GH KH Stabilisator 3kg

Kusuri Biobalance helpt de pH, GH en KH waarden te stabiliseren. Tevens bevordert Kusuri Biobalance de werking van nitrificerende en denitrificerende bacteriën en helpt het bij de binding van oplosbaar fosfor, dat een belangrijke oorzaak is van algengroei. Daarnaast wordt ook de spijsvertering van uw vissen verbeterd door Kusuri Biobalance.

Toepassing/informatie

  • Het pH buffervermogen is afhankelijk van de hardheid en de KH, en het kan van enkele dagen tot enkele weken duren vooraleer de pH stabiliseert.
  • Biobalance kan het water vertroebelen en de vijver zal na 8 tot 10 uur beginnen te klaren.
  • Voor KH verhoging: 20 gram Biobalance per m³ verhoogt de KH met ca 1° DH. Voeg dagelijks 5 gram per 1000 liter vijverwater toe tot de gewenste KH bereikt is. Meet de KH regelmatig en herhaal de behandeling indien nodig.
  • Als pH buffer: Voeg om de dag 5 gram per 1000 liter vijverwater toe tot de pH gestabiliseerd is. Herhaal de behandeling telkens u het nodig acht.
  • Doseer Biobalance liefst 's avonds.
  • Biobalance wordt het hele jaar gebruikt en ondersteunt de werking van andere bacterieproducten zoals Microbe-Lift Clean & Clear.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

A2koi.nl Kusuri 8717605074733
Product
 

Esselte Essentials panorama ringband, ft A4, 23 O ringen diameter 20mm, wit

Voor ft A4. PP folie op het karton geplakt en gelast. Rug van 4,4 cm. 23 O-ringen van 20 mm. 2 insteektassen aan buitenzijde voor personalisatie

€ 5.42

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Peak Performance M Maroon 2 Jacket

Sportief en warm!
De Peak Performance Maroon 2 Jacket is een sportieve en warme jas voor heren. Het is een allaround ski-jas met alle features die een wintersporter nodig heeft. Door de Hipe Core+ materialen en getapte naden is de jas wind- en waterdicht en beschermd tegen doorlekken. Met behulp van het stretchende en flexibele materiaal is er ook altijd genoeg bewegingsvrijheid. De Pinneco voering zorgt voor een goede transpiratieafvoer gedurende de inspanning. De jas blijft ondanks de omstandigheden droog en comfortabel zitten. Mocht het toch te warm zijn, heeft de jas voor extra verkoeling ventilatieritsen onder de armen zitten. Daarnaast biedt de vaste sneeuwvanger in de jas extra bescherming tegen de sneeuw. Zo is de Maroon 2 Jacket een veelzijdige jas met handige features. De jas is verder uitgerust met meerdere handzakken en elastische duimlussen.

€ 245.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Loungeset Emely

Loungeset Emely Even heerlijk bijkomen van uw drukke dag doet u in dit Emely loungeset. De hoekbank is ruim en biedt plaats aan 5 personen. Een extra zitplaats wordt gecreëerd met een heerlijke luie fauteuil. De bijbehorende tafel is voorzien va...

€ 1299.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Wildbird Zaadsilo Groot Discovery 36 cm

Wildbird Zaadsilo Groot Discovery 36 cm direct bestellen in onze webshop! Wildbird Zaadsilo groot Discovery  is een zaadsilo waarop maar liefst 4 vogels tegelijk kunnen eten. De Wildbird Zaadsilo groot Discovery zorgt ervoor dat het voer langer vers blijft en is bovendien makkelijk te vullen en te reinigen. De Wildbird Zaadsilo groot Discovery  heeft afmeting van 36 cm  en een diameter van 6 cm. Plaats de Wildbird Zaadsilo groot Discovery  kunststof op een plekt die door vogels gemakkelijk te bereiken is.. Alle Wildbird voor uw Buiten(Dieren) uit voorraad leverbaar!

€ 5.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pluche steenbok knuffels 13 cm

Kleine knuffel steenbok 13 cm. Deze zittende steenbok knuffel is ongeveer 13 cm groot. Deze steenbok knuffel is van bruine kleur met een witte neus.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product