Kusuri Defoamer reduceert schuim 1 ltr

Kusuri Defoamer verwijdert het schuim dat zich op het wateroppervlak verzamelt. De aanwezigheid van schuim duidt meestal op een teveel aan eiwitten in het water tengevolge van te veel voeren en onvoldoende prestaties van het filter. Kusuri Defoamer verwijdert echter niet de eiwitten uit het water. Wanneer er schuimvorming blijft optreden moet de oorzaak hiervan onderzocht worden.

Toepassing/dosering

  • 100 ml per 5000 liter vijverwater.
  • Verdeel dit over het vijveroppervlak of waar het gefilterde water de vijver instroomt.

€ 29.99

Klik hier voor meer informatie...

A2koi.nl Kusuri 8717605042817
Product
 

Baby blauwe slinger met vlaggetjes 10 meter

Baby blauwe vlaggenlijn 10 meter. Effen baby blauwe vlaggenlijn van plastic, met puntige vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Deze vlaggenlijn is in nog meer kleuren verkrijgbaar in deze webshop.

€ 2.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

NOCH 15986 H0 figuren Zwitserse fans

6 Zwitserse fans (beschilderd) voor bij sportwedstrijden en andere evenementen.

€ 12.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kweekrek Grower XL

Kweekrek Grower XL Voor gebruik in huis, op terras of in de kas is het kweekrek ‘Grower XL’ uitstekend geschikt om te kweken op 2 niveaus. Het solide aluminium frame wordt fraai gecombineerd met hout. Zowel het bovenblad als het onderblad...

€ 119.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pritt kneedlijm poster Buddies

Punaises beschadigen zowel uw papieren als de wand waar u ze op vastprikt. Met deze hechtkussentjes hangt u posters of foto's op zonder schade: snel, onzichtbaar en zonder sporen na te laten bij het verwijderen.
blister van 65 stuks

€ 1.91

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Speelgoed appel met kist

Speelgoed houten appels in kist. Houten kist met negen houten appels. De kist heeft een formaat van 13,6 x 10,6 x 6,8 cm.

€ 11.50

Klik hier voor meer informatie...

Product