Suunto Hartslagmeterband Comfort Belt Ant Black

Verstuurt de hartslag naar een compatibel Suunto horloge voor een realtime weergave van de hartslag. De harstlagband is makkelijk te bevestigen dankzij de sluiting aan de voorkant. Verbeter de pasvorm met de dunne verstelgesp. De batterij is eenvoudig zelf te vervangen. Deze hartslagband is compatibel met de Suunto Ambit, Ambit2, Ambit2 S, Ambit2 R, M4, M5, Quest, t3, t4, en t6. Deze hartslagband is niet te gebruiken met fitnessapparatuur en de Suunto Ambit3. - Gebruik voor de Ambit3 de Suunto Smart Sensor.

€ 54.99

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sieraden Horlogeaccessoires
Product
 

Thomas de Trein en friends snoepzakjes

Feestzakjes Thomas de Trein. 6 uitdeelzakjes van Thomas de Trein en zijn vriendjes.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reserveonderdeel Cabinekap Hacker Geschikt voor model (modelbouw) Kinetic

Bijpassende cabinekap Hacker Kinetic modelvliegtuig (Best.nr. 1499658).

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Colombine Vita 1 kg

Colombine Vita 1 kg direct bestellen in onze webshop! Colombine Vita : vitaminen, sporenelementen en mineralen in poedervorm. Vooral onmisbaar tijdens de kweekperiode. Wordt graag gegeten.. Poeder-vitamines, sporenelementen & mineralen. goede aanvulling van mineralen, vitamines en sporenelementen op hun graanmengeling. handig in gebruik - in poedervorm, makkelijk te mengen onder voeder. .. Alle Colombine voor uw Duif uit voorraad leverbaar!

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Midnight Auto Supplies Bowling Shirt

Wil je indruk maken op de bowling baan of tijdens een avondje stappen ? Je valt in ieder geval op met dit bowling shirt. Type: Classic Bowler

€ 49.00

Klik hier voor meer informatie...

Product