Ricoh Video Theta V Donkergrijs

De Ricoh Theta V brengt innovatie naar de foto en filmwereld. Maak foto's en video's in 360 graden. De resolutie is sterk verbeterd en het beeld van hoge kwaliteit levert natuurlijke, driedimensionale kleuren en beelden op. Met de 360 graden ruimtelijke audio kunt u geluid vanuit alle richtingen opnemen. Maak realistische beelden en audio van de wereld om je heen om inspirerende momenten te creëren.

€ 449.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Camera apos s Digitale camera apos s
Product
 

Sunnylife Fototoestel Underwater Camera

Neem splashy of onderwater foto's van allerlei zomerse taferelen. Gebruik het tot een diepte van twee meter. Het is voorzien van een bandje. Laad een filmrol van 35mm (niet inbegrepen) en schiet erop los!

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Camera apos s Digitale camera apos s
Product
 

Parrot Video Ar.drone 2.0 Elite

Neem een hoge vlucht met de nieuwe AR.Drone 2.0, de nieuwe generatie quadrikopter van Parrot, met een intuïtieve besturing via smartphone of tablet. Vliegen leek nog nooit zo echt. U ziet de aarde van hoog uit de lucht in HD-kwaliteit en u kunt uw ervaringen direct online met de wereld delen. HD-VIDEO-OPNAMEN Maak tijdens de vlucht gebruik van high definition video streaming naar uw smartphone of tablet. U ziet een duidelijk en scherp beeld, net alsof u zelf in de pilotenstoel zit. Besturing Bestuur de AR.Drone 2.0 met uw smartphone (iPhone, iPod Touch, Android 2.2 en hoger) of tablet (iPad of Android) voor een instinctieve vliegervaring. Uw bewegingen besturen de AR.Drone 2.0. Kantel uw smartphone of tablet om de AR.Drone 2.0 te besturen. Download de gratis besturingstoepassing AR.FreeFlight 2.0 via de App Store of Google Play en je bent vertrokken! Er zijn verschillende besturingsmodi, van beginner tot gevorderd, inclusief de nieuwe, gepatenteerde modus "Absolute Controle". Word een toppiloot in minder dan 5 minuten! Maak video's en foto's via de besturingsinterface en deel ze via YouTube en Picasa. Mogelijkheid om op te nemen op USB-stick. De rolvlucht! Nieuwe, exclusieve stunt waarmee u kurkentrekkers kunt uitvoeren tijdens de vlucht! Sla uw vluchtgegevens (tijd, snelheid, hoogte...) op en deel ze om toegang te krijgen tot prestaties van de community. Gebruik geolocatie voor uw vluchten en zoek binnen de community van piloten naar de beste vliegplaatsen en video's van over de hele wereld of controleer welke piloten er bij u in de buurt actief zijn. Robuuste constructie Het duurzame ontwerp weerstaat zelfs de meest gedurfde stunts. Elektronische hulpmiddelen Met de technologie aan boord van de AR.Drone 2.0 beschikt u over een zeer nauwkeurige besturing

€ 299.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Camera apos s Digitale camera apos s
Product
 

Garmin Video Virb 360 Action Cam Zwart

VIRB 360 is de eerste camera in zijn soort die video, audio en zelfs foto's vastlegt in een volledige bol. Dankzij ongeëvenaarde videostabilisatie met één klik tot een resolutie van 4K bij 30fps zijn tijdrovende bewerkingssessies overbodig; bovendien kunt u meteen elk avontuur livestreamen.Als het een herinnering waard is, is het een VIRB 360 waard. Deze robuuste, waterdichte camera doet wat zijn naam zegt: Alles vastleggen in 360 graden, zowel horizontaal als verticaal. En omdat de VIRB 360 automatisch de 4K-opnames in de camera voor u stitcht, bent u ook verlost van tijdrovend postproductiewerk. Als u nog hogere resolutie nodig hebt, kunt u video opnemen in unstitched 5,7K-resolutie bij 30fps.U kunt kiezen uit verschillende opnamemodi zoals timelapse, handmatig en andere. Zelfs 360-graden foto's, burst-opnames, timelapse-foto's en Travelapse foto's tot 15 megapixel zijn mogelijk, die eveneens in de camera worden gestitcht. Samen met de vier geïntegreerde microfoons voor 360-graden audio garandeert dit een meeslepende 360-graden beleving voor u en uw publiek.Onderweg video's bewerken en livestreamenMet de gratis en gebruiksvriendelijke VIRB Mobile app en VIRB Edit desktopsoftware kunt u video's bewerken, stabiliseren, delen en er gegevensprojecties aan toevoegen. Met de VIRB Mobile app kunt u de camera verbinding laten maken met uw compatibele Apple of Android toestel. Tik de camera slechts één keer aan met uw Android smartphone met NFC-functionaliteit om verbinding tussen de twee toestellen te maken. Vanaf dat moment is uw smartphone de afstandsbediening voor uw camera. U kunt live de 360-graden video zien van wat u opneemt, op een VR-toestel (Virtual Reality) meteen de 360-opname in VR bekijken of livestreamen naar YouTube en Facebook.

€ 799.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Camera apos s Digitale camera apos s
Product
 

Parrot Video Bebop Drone 2 Wit

Altijd en overal bij de hand. Bebop 2 combineert aerodynamica, stijl en duurzaamheid in een lichtgewicht, compacte drone. Dit is de eerste recreatieve drone in de categorie 500 gram met een autonomie van 25 minuten. Bebop 2 is ontworpen om zowel binnen als buiten te kunnen vliegen, deze drone is zeer veelzijdig. Ideaal transportformaat zodat u uw drone altijd en overal mee kunt nemen. Vrij en blij en heel veilig vliegen. Bebop 2 is uitgerust met een automatisch stopsysteem voor de propellers in geval van een botsing, een krachtig led-achterlicht om zijn koers altijd te kunnen blijven volgen en een automatische 'thuiskomst'-functie. Film de mooiste momenten vanuit de lucht. Door de neutrale hoek kan de camera nu meer en beter de grond dan de lucht filmen. U kunt nu filmen en fotograferen op 90° zonder enig kwaliteitsverlies. De Bebop 2 is uitgerust met een nieuwe, krachtige fish-eye lens voor een scherper beeld, zelfs als er weinig licht is. Geniet van de buitengewone vluchtprestaties. De Bebop 2 is een zeer lichte drone die in alle omstandigheden kan vliegen. De drone combineert buitengewone vluchtprestaties en een uitstekende stabiliteit, zowel in de hoogte als bij krachtige wind. De stabiliteit van Bebop Drone 2 wordt gewaarborgd door het gelijktijdige gebruik van 7 sensoren.

€ 549.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Camera apos s Digitale camera apos s
Product
 

Screws, 3x36mm countersunk machine (hex drive) (6)

Screws, 3x36mm countersunk machine (hex drive) (6)

Traxxas Screws, 3x36mm countersunk machine (hex drive) (6) kopen bij TopRC

De Traxxas Screws, 3x36mm countersunk machine (hex drive) (6) is een RC onderdeel van het merk Traxxas. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle RC onderdelen van Traxxas. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze RC onderdelen. Daarnaast biedt TopRC de laagste prijs garantie voor alle producten! Naast de Traxxas TRX-4871 heeft TopRC nog meer RC onderdelen, bekijk al onze RC onderdelen.

€ 2.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Berker S1 afdekraam 5 voudig creme glanzend

Berker S1 afdekraam 5 voudig creme glanzend

€ 18.83

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Miele Caramel 700 (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Miele Caramel 700 (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) + microfilter)

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Menalux 1800 (ultra long performance, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Menalux 1800 (ultra long performance, origineel) (Inhoud: 3 stuk(s) )

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product