Sevylor Kajak Yukon Zwart

De Sevylor Yukon is ontwikkeld op comfort en gebruiksgemak. Het frame biedt betere bescherming tegen opspattend water en zowel de zitting als de voetsteun kunnen aangepast worden op de meest comfortabele stand.Ook is er veel ruimte voor opslag. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is een net te bevestigen waaronder bagage kan worden meegenomen. De Sevylor Yukon kan snel en compact worden opgeborgen en als een rugtas worden meegenomen.

€ 449.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Boten en watersport Varen en rafting
Product
 

Sevylor Kajak Hudson Premium Groen

Sevylor boten en kayakken kenmerken zich door een zeer hoge kwaliteit. Bij productontwikkeling wordt speficiek getest op manoeuvreerbaarheid, stabiliteit, bagageruimte en comfort.

€ 579.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Boten en watersport Varen en rafting
Product
 

Sevylor Kajak Madison Turkoois

De Sevylor Madison is de opvolger van de populaire Colorado kayak. Deze comfortabele kayak is niet stuk te krijgen dankzij de nylon bescherming rondom de opblaastubes. Dankzij deze stevigheid kan de Sevylor Madison prima gebruikt worden op meren maar ook snelstromende rivieren. De stoelen zijn voorzien van een hoge leuning die zorgen voor een optimale en comfortabele zitting.De Sevylor Madison is een zeer comfortabele en stabiele opblaaskayak. Dit sportief ogende model is voorzien van nylonachtige bescherming rondom de opblaastubes aan de zijkanten. De Sevylor Madison is bij uitstek geschikt voor gebruik op rustig water of gemiddeld stromend water. Hoewel de kayak ook gebruikt kan worden voor het echte wildwater kayakken, is de Sevylor Yukon daar meer geschikt voor. De Sevylor Madison is de opvolger van de populaire Colorado kayak en is vooral gefabriceerd op maximaal comfort en ruime bagagemogelijkheden. Zo is er aan de voor- en achterzijde ruime mogelijkheid tot het opbergen van bagage. De stoeltjes zijn verstelbaar, zowel het zitgedeelte als de rugleuning.

€ 374.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Boten en watersport Varen en rafting
Product
 

Modelauto Audi A1 rood 1 43

Rode modelauto van de Audi A1 uit 2010. Schaal 1:43. Materiaal: metaal.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hangdecoratie ijsbeer 8 cm type 4

Deze witte ijsbeer hangdecoratie met bel is gemaakt van kunststof en heeft een afmeting van ca. 8 cm en een gewicht van ca. 60 gram.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Nilfisk ALTO SQ 400 (papier, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Nilfisk ALTO SQ 400 (papier, origineel) (Inhoud: 5 stuk(s) )

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fein BLK 1.6 LE Knabbelschaar tot 1,6 mm BLK 1.6 LE 350 W

De specialist voor compromisloos bewerken van trapeziumplaten tot 160 mm randdiepte. Optimale hanteerbaarheid met een tot 20% slankere greepmaat door extreem slanke overbrengingskop. In stap...

€ 779.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Protest Bikini Rifka voor meisjes Oranje

De zomercollectie van Protest bevat altijd hippe badkleding, waaronder een reeks technisch geavanceerde boardshorts. De voor- en najaarscollecties bestaan uit een complete streetwearlijn. Met de wintercollectie blijven ze altijd dichtbij hun snowboard-roots, met functionele boardwear. Het designteam bestaat uit zestien internationale ontwerpers met achtergronden in sport en mode. Daarnaast hebben ze een wereldwijd netwerk van internationale fashiongoeroes en de meeste innovatieve partners in mode en textiel, waardoor ze altijd met de laatste state-of-the-art technieken en modetrends werken. Ieder seizoen gebruikt Protest input vanuit Tokyo tot en met New York om de laatste fashion-forward ontwerpen te creƫren. Hun designs worden gemaakt met de nieuwste productiemethoden en stoftechnieken, waaronder hoogwaardige waterproof en ademende materialen. Deze innovaties zorgen niet alleen voor hoogwaardige functionaliteit en bescherming, maar zorgen er ook voor dat je gegarandeerd bent van de laatste trends en stijlen vanuit de hele wereld.

€ 46.99

Klik hier voor meer informatie...

Product