ABS Airbags Snow Safety Vario 18 Zip on Zwart

Met de ABS Vario 18 haal je een complete lawine airbag in huis (Vario Base Unit + Zip-on) die met name geschikt is voor freeriders. Compact maar erg veelzijdig. Je kunt hierin alles meenemen voor een dagje off-piste.

€ 69.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Snow Safety Free Rider 16 Oranje

Bescherming en rugzak in één! Wie zou er nog een rugzak en een bescherming apart kopen, als ze beschikbaar zijn in één? Het 16 liter model kan gedragen worden op lichaamstypes 155-175cm. De SPS Pro Protector kan verwijderd worden, dankzij de meegeleverde riem, gedragen onder je kledij. Met de neoprene heupriem, zit de rugzak aansluitend op het lichaam, daardoor ideaal voor snelle sporten. Omdat free riders zich niet alleen meer beperken tot activiteiten dichtbij de piste maar ook klimmen, hebben wij ook bevestigingsstukken voorzien voor ski, snowboard en helm, en lussen voor bijl en stokken. De toegang tot het hoofdvak via de achterkant is enorm praktisch, wat betekent dat je niet hoeft te over snuffelen in een zwart gat voor uw apparatuur, en sneeuw blijft ook nog uit je rugzak verwijderd. Ook inbegrepen zijn de veiligheid, telefoon en camera compartimenten, het alarm fluitje en accommodatie voor een drinksysteem.

€ 159.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

ABS Airbags Snow Safety Vario 24 Zip on Zwart

Met de ABS Vario 24 haal je een complete lawine airbag in huis (Vario Base Unit + Zip-on) met populaire afmetingen. De 24 liter inhoud maakt deze rugzak geschikt voor een verscheidenheid aan tripjes. Voldoende ruimte voor je essentiele uitrusting en voldoende voor wat extra's.

€ 79.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Off piste 3 Avalanche Rescue Kit Blauw

We bieden onze topproducten in één pakket aan. In een verpakking van hoogstaande kwaliteit vindt u alles wat u nodig hebt bij een lawine: de 3+ LAWINEPIEPER, de BEAST schep en de 240 LIGHT PFA sonde. Het meegeleverde handboek van de SAFETY ACADEMY legt de basisregels uit en geeft heel wat achtergrondinformatie over lawines, een ingewikkeld onderwerp. Het doel is om te voorkomen dat u de pieper, de sonde en de schep nodig hebt. 3+ Met de 3+ hebt u de leiding! De gepatenteerde SMART-ANTENNA-TECHNOLOGIE met intelligente positieherkenning kiest automatisch de beste zendantenne. Zo wordt u gemakkelijker teruggevonden. Ook op het vlak van zoeken kiezen we voor het allerbeste. Zo is de 3+ uitgerust met alle functies van een modern, digitaal apparaat met drie antennes. Op het verlichte scherm ziet u in realtime de richting, de afstand en het aantal slachtoffers. Met het gepatenteerde cirkelvormige scherm en de intuïtieve zoekgeluiden gaat u uiterst nauwkeurig te werk in de verfijnde zoekmodus. Zodra u een slachtoffer hebt gelokaliseerd, kunt u deze op het scherm verwijderen met de flag-functie. De switchover met bewegingssensor voor een volgende lawine staat garant voor extra veiligheid. Ook aan de toekomst is gedacht: de 3+ kan worden geüpdatet en is met maar één batterij bovendien uiterst milieuvriendelijk. Beast Onze Beast schep staat voor maximale prestaties in elk type sneeuw. Deze schep met een optimaal evenwicht tussen gewicht en maximale stijfheid past perfect in elke trekkersrugzak. Zo blijft er voldoende plaats over voor andere spullen. Dankzij het gepolijste handvat in T-vorm verloopt het scheppen erg doeltreffend. Het ovale middenstuk zorgt er niet alleen voor dat de Beast stijver is, maar ook zeer goed bestand is tegen breken. 240 Light PFA De ultieme sonde voor alle wintersportliefhebbers voor wie gewicht alles is. Met amper 270 g is dit de lichtste PFA aluminium sonde binnen het Ortovox-gamma. Dankzij het PFA quick-release opspansysteem en de robuuste Dyne

€ 319.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Snow Safety Free Rider 22 Avabag Zwart

Een freeride rugzak die het hoogste niveau van bescherming biedt in combinatie met een extreem lichtgewicht airbagsysteem. De herontwikkeling van de SPS Flex rugbeschermer is de belangrijkste focus, waarin rugzak en bescherming gecombineerd zijn in een flexibele eenheid. Opgebouwd uit acht pads die comfortabel flexibel blijven zelfs in de koude, past de TÜV gecertificeerde beschermer zich aan het lichaam aan en absorbeert deze schokken door directe uitharding van het schuim. Intussen zorgt de brede heupgordel en het aangepaste silhouet voor een veilige en goede pasvorm op de rug.

€ 699.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Off piste Base 20 Abs Oranje

De BASE is compact, licht én veelzijdig. Kortom: het ideale startmodel om kennis te maken met de ORTOVOX airbagrugzakken. Het verwijderbare ABS airbagsysteem M.A.S.S. (Modular Airbag Safety System) is een standaardfunctie waarmee u het systeem aan de meest voorkomende omstandigheden kunt aanpassen. Met zijn anatomische vorm en smalle silhouet is de BASE ideaal voor freeride- en skitochten van één dag. Bovendien kunt u deze rugzak combineren met een rugbeschermer met TÜV-certificaat, zodat u optimaal beschermd bent. De BASE bestaat uit twee compartimenten: een groot, gekleurd binnencompartiment (voor een betere zichtbaarheid) met aparte bevestigingsmogelijkheden voor nooduitrusting en een tweede opbergvak aan de voorzijde. Het hoofdcompartiment is toegankelijk via de voorkant. U kunt de trigger op de linker- of rechterriem vastmaken. De hoogte en de hoek van de trigger zijn naar wens aanpasbaar. Een vergrendelbare aluminium sluiting voorkomt dan weer dat u de trigger per ongeluk activeert. Dankzij het X-Skifix systeem bevestigt u snel en gemakkelijk uw ski's, snowboard en sneeuwschoenen aan de BASE. De vergrendelbare aluminium gespen en Hypalon-riemen zorgen voor de nodige robuustheid. U kunt de ski's diagonaal of dwars vastmaken. Standaard voorzien op de BASE: een houder voor een pikhouweel, een borstriem met alarmfluitje, een opbergvak op de heupriem voor uw mobiele telefoon/fototoestel en waterdichte ritssluitingen. Bovendien is deze rugzak behandeld met Polygiene, zodat onaangename geurtjes geen kans krijgen. M.A.S.S. - Modular Airbag Safety System We hebben het volste vertrouwen in onze partner die 28 jaar ervaring heeft met ABS en ons zijn beproefde en uitgeteste twinbagtechnologie levert. Dit veelzijdige systeem is innovatief en uniek. In slechts enkele handelingen en amper drie minuten integreert u het M.A.S.S. systeem in een van de vijf rugzakmodellen.

€ 679.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Off piste Badger Blauw

De BADGER is een superlichte aluminium schep met een ergonomische, hybride handgreep die een maximale krachtoverbrenging mogelijk maakt. Het grote blad met een volume van 2,5 liter is robuust, en heeft een uitgesproken middengleuf en hoge zijkanten voor een optimale stijfheid. De antislipgroeven aan de bovenkant van het blad zorgen voor een goede grip als u laarzen draagt. De centreeropeningen in de steelhouder verzekeren een snelle montage.

€ 44.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Snow Safety Avabag Cartridge Carbon Zwart

Licht, klein en compact: de Avabag Cartridge Carbon weegt gevuld slechts 310 gram. De koolstof cartridge kan ook eenvoudig en intuïtief aangebracht en verwijderd.

€ 139.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Snow Safety Shovel Pro Alu III Blauw

In deze nieuwste versie van een klassieke Ortovox hebben is er gebruik gemaakt van de meest innovatieve materialen en productie methoden om de beste gewicht/stijfheid verhouding mogelijk te bereiken. Stabilisatie ribben en hoge zijwanden geven het geanodiseerde mes stijfheid. Met het nieuwe snel-sluit systeem, kan het blad en de gegroefde telescopische as in één beweging in elkaar worden gezet. De nieuwe T-Grip Pro is revolutionair. Het kan worden ingebracht voor zowel rechts- als linkshandigen, en vergemakkelijkt ook het scheppen. Een hand grijpt de lange grip zijde vast, die dient als een ergonomische hefboom, terwijl de andere hand maximale greep heeft op het rubberen handvat.

€ 74.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Pieps Snow Safety Probe Aluminium 260 Geel

Speciale speed cone voor snelle extensie. Snelsluitende latch voor veilige sluiting en makkelijke assemblage van de sonde.

€ 50.00

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Snow Safety Avalanche Rescue Kit Zoom Geel

Een lawine reddingspakket voor beginners, bestaande uit de Zoom+ lawinepieper, de 240 Ergnomic sneeuwsonde, de Badgar lichtgewicht aliminium sneeuwschop en een safety guide. Onmisbaar voor wie graag buiten de lijntjes kleurt.

€ 259.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Off piste 3 Avalanche Beacon Blauw

Met de 3+ hebt u de leiding! De gepatenteerde SMART-ANTENNA-TECHNOLOGIE met intelligente positieherkenning kiest automatisch de beste zendantenne. Zo wordt u gemakkelijker teruggevonden. Ook op het vlak van zoeken kiezen we voor het allerbeste. Zo is de 3+ uitgerust met alle functies van een modern, digitaal apparaat met drie antennes. Op het verlichte scherm ziet u in realtime de richting, de afstand en het aantal slachtoffers. Met het richtingscherm en de intuïtieve zoekgeluiden gaat u uiterst nauwkeurig te werk in de verfijnde zoekmodus. Zodra u een slachtoffer hebt gelokaliseerd, kunt u deze op het scherm verwijderen met de flag-functie. De switchover met bewegingssensor voor een volgende lawine staat garant voor extra veiligheid. Ook aan de toekomst is gedacht: de 3+ kan worden geüpdatet en is met maar één batterij bovendien uiterst milieuvriendelijk. INTUÏTIEF ONTWERP Het ontwerp van de 3+ is tot de essentie herleid. Aangezien er maar twee knoppen zijn, is dit toestel verkeerd gebruiken haast onmogelijk. Zodra het apparaat is ingeschakeld, kunt u met de veiligheidsschakelaar overschakelen van de zend- naar de zoekmodus. Vervolgens ziet u op het grote scherm verdere instructies voor de zoektocht. ZOEKEN MET VISUELE EN HOORBARE SIGNALEN Via het cirkelvormige scherm in de zoekmodus ziet u precies hoe ver u zich van de bedolven slachtoffers bevindt. Het apparaat geeft aan of u dichterbij komt of zich verder weg van het signaal begeeft. Intuïtieve zoekgeluiden bieden een extra hulp boven op het verlichte scherm. Hogere tonen met kortere tussenpozen geven aan dat u dichter in de buurt van de bedolven slachtoffers komt. De gesofistikeerde opeenvolging van geluiden geeft duidelijk aan wanneer de slachtoffers vlakbij zijn.

€ 279.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Snow Safety Shovel Kodiak Oranje

Stevige spade voor bergbeklimmingen met praktische D-greep! Onze Kodiac shovel heeft het grootste schepvolume (3,1 liter) in onze productlijn. Het blad is ook zeer stijf, maar deze tool is eenvoudig in te pakken en past gemakkelijk in elke Ortovox rugzak. De snijkant is aangescherpt en de bovenrand is voorzien van anti-slip ribbels. De as is ovaal (voor grotere stijfheid) en heeft een telescopische, non-slip rubberen oppervlak. De D-grip wordt beschouwd als de meest ergonomische grip en helpt het krachtig scheppen van sneeuw. Ist clearing-functie is echt uniek. De wrijvende verbinding tussen de as en het blad is vrijwel onverwoestbaar.

€ 89.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Evoc Snow Safety Patrol 32l Grijs

De PATROL EVOC 32L is een compacte touring rugzak met het NEUTRALITE SYSTEM - een excellente verdeling van gewicht voor langere avonturen outdoor.

€ 189.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Off piste 240 Light Pfa Lichtgroen

De ultieme sonde voor alle wintersportliefhebbers voor wie gewicht alles is. Met amper 270 g is dit de lichtste PFA aluminium sonde binnen het Ortovox-gamma. Dankzij het PFA quick-release opspansysteem en de robuuste Dyneema treklijn is de sonde in enkele seconden gebruiksklaar en kunt u hem net zo snel opnieuw inklappen en opbergen. Stabiliteit verzekerd! De graafdiepte leest u eenvoudig af op de individuele segmenten (in totaal 240 cm). Het handvat in EVA-schuim zorgt voor het nodige comfort. Het past goed in de hand en beschermt uw handen tegen de koude. Net als alle ORTOVOX sondes heeft de 240 Light PFA een handige quick-release beschermhoes.

€ 54.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Ortovox Off piste 240 Carbon Pro Pfa Zwart

Koolstof is een licht maar sterk materiaal, en dus de ideale keuze voor onze hoogstaande sondes. De 240+ Carbon PFA heeft alle kenmerken waarover een echte professionele sonde moet beschikken. Omdat hij kan worden uitgeschoven, is deze sonde de eerste keuze van vele reddingsteams en berggidsen. De koolstofsegmenten met een doorsnede van 13 mm zijn zeer stijf, onbreekbaar en uiterst nauwkeurig. Dankzij het PFA quick-release opspansysteem kunt u de sonde in alle veiligheid in slechts enkele seconden uittrekken en net zo gemakkelijk opnieuw inklappen en opbergen. Door de treklijn met staalkabel leent hij zich perfect voor veelvuldig gebruik. Het handvat in EVA-schuim past comfortabel in de hand. De graafdiepte leest u snel en eenvoudig af op de dieptemarkering. Bovendien is een sonde in koolstof door zijn lage warmtegeleiding veel beter bestand tegen vriestemperaturen dan sondes in staal of aluminium. Alle ORTOVOX sondes hebben een handige quick-release beschermhoes.

€ 99.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Sportartikelen Buitenrecreatie
Product
 

Liefdes magneten lippen 6x

Lippen magneten 6 stuks. Deze magneten in lippen vorm hebben een formaat van ongeveer 12,8 x 9 cm. 6 stuks in een verpakking.

€ 2.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 14 Oxrock neon pink foil 18 inch

De Oxigin 14 Oxrock neon pink foil 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 351.57

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

MAK Stone 6 Silver 20 inch

De MAK Stone 6 Silver 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 287.17

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 3 4K

Met deze ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 3 4K wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal tot 4x groter zijn dan met de huidige configuratie. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie! Het is tevens mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren. Wij rekenen hiervoor € 40,00.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Audac Summer Cycling Set L

Ben je een wielrenner én fan van Audac? Dan is deze wieleroutfit wat voor jou!

Deze wieleroutfit bestaat uit een korte broek en een shirt met korte mouwen. De maat van deze wieleroutfit is L (large).

Specificaties:

  • Wieler kledingset (2-delig)
  • Zomer uitvoering (korte broek en korte mouwen)
  • Maat: L (large)
  • Kleur: zwart en grijs + Audac logo en kleuren
  • Design door Doltcini
  • Ook verkrijgbaar in maat S (small) (artikelnummer AU99141)
  • Ook verkrijgbaar in maat M (medium) (artikelnummer AU99142)
  • Ook verkrijgbaar in maat XL (extra large) (artikelnummer AU99144)
  • Ook verkrijgbaar in maat XXL (extra extra large) (artikelnummer AU99145)
  • Ook verkrijgbaar in een winter uitvoering (lange broek en lange mouwen) (artikelnummer AU99148)

€ 96.00

Klik hier voor meer informatie...

Product