Garmin Draadloze Temperatuursensor Tempe Zwart

De Tempe van Garmin houd de omgevingstemperatuur bij en verzend de gegevens draadloos naar uw compatibele Garmin-toestel met deze externe sensor. U kunt de sensor bevestigen aan uw rugzak, jas, schoen enzovoort, zodat u tijdens uw volgende buitensportavontuur de temperatuur nauwkeurig in de gaten kunt houden.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Gereedschap Meethulpmiddelen en sensoren
Product
 

Tetra Plant Crypto Meststoftabletten 10 tab

Tetra Plant Crypto Meststoftabletten 10 tab direct bestellen in onze webshop! Weelderig groeiende waterplanten maken van ieder aquarium een blikvanger. Bovendien hebben ze ook een biologische functie: ze breken schadelijke stoffen af en voorzien het aquarium van zuurstof en zorgen zo voor een natuurgetrouwe leefomgevingHet gamma Tetra biedt je een compleet, optimaal verzorgingssysteem voor weelderig groeiende, gezonde waterplanten, zodat je werkelijk kunt genieten van de prachtige planten in uw aquarium.. Alle Tetra voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 6.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pergamy ordner, uit karton, voor ft A3, staand, rug van 8 cm, zwart

Klassiek en eenvoudig, maar doeltreffend en duurzaam. Uit geperst karton. Met zelfklevend etiket. Met sleuven, grijpring en randbeschermers. Zwart.
ft A3 staand, rug van 8 cm

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kaartschudmachine

Kaarten schudden was nog nooit zo eenvoudig! De Kaartschudmachine is een uitkomst tijdens het spelen van kaartspellen. Plaats de kaarten in de machine en draai aan de hendel, speelkaarten worden goed en eerlijk geschud! Vanaf nu geen gestuntel...

€ 19.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

10x gele fakkels bengaals vuur

Voordelige gele Bengaalse fakkels, 10 stuks. Deze gele stadion fakkels vindt u nergens voordeliger. Brandtijd: 51 seconden. Formaat: ongeveer 25 cm.

€ 27.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

H0 Roco GeoLine (met ballastbed) 61128 Gebogen rails

In profiel en hoogte - vanzelfsprekend ook voor de stapvastheid, kleurgeving en detaillering - komt de nieuwe Roco geoLINE overeen met het bekende RocoLine railballastbedsysteem. Een grote v...

€ 17.49

Klik hier voor meer informatie...

Product