Eagle Creek Oordoppen Travel Ear Plugs

Zes oordopjes die geluid blokkeren met een geluidreductie. Ze zijn wasbaar en herbruikbaar.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Persoonlijke verzorging Oorverzorging
Product
 

Speedo Oordoppen Ergo

De Ergo oordoppen van Speedo zijn ergonomisch ontworpen en aangepast aan de vorm van het oor. De oordoppen zijn makkelijk in te steken en uit het oor te halen, ze zijn comfortabel om te drageb en speciaal ontworpen voor gebruik in het water. Hou het water buiten en je oordoppen in terwijl je geniet van een comfortabele en veilige pasvorm. Wordt geleverd met herbruikbaar doosje voor veilige en hygienische opslag.

€ 7.50

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Persoonlijke verzorging Oorverzorging
Product
 

Care Plus Oordoppen Flexible Earplugs

Deze ear plugs zijn gemaakt van medische kwaliteit siliconen. Ze zijn kleurloos, wasbaar, kneedbaar en meerdere keren te gebruiken. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Biedt de oren bescherming tegen water, geluid, stof , druk en wind.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Persoonlijke verzorging Oorverzorging
Product
 

Alpine Oordopjes Earplugs Partyplug Wit

De hoogwaardige akoestische filters in de PartyPlug oordoppen brengen het volume van de muziek terug naar een veilig niveau. Alsof je de volumeknop lager draait. De muziekbeleving én de kwaliteit van de muziek blijven zeer goed. Natuurlijk kun je gewoon met je vriend of vriendin blijven praten. Met PartyPlug oordoppen in tijdens het uitgaan voorkom je die irritante piep in je oren. Door de unieke doorzichtige filters zijn de oordoppen bovendien nauwelijks zichtbaar in het oor.PartyPlug gehoorbeschermers zijn gemaakt van het speciale AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat je altijd de perfecte demping hebt. En ze zitten ook zeer prettig in het oor. Je hebt geen last van een afgesloten gevoel of druk van buitenaf op het oor. AlpineThermoShape is hypoallergeen. Je hebt dus ook geen last van jeuk in of rond het oor, zoals vaak bij siliconendoppen, waardoor je ze de hele avond kunt dragen.

€ 12.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Persoonlijke verzorging Oorverzorging
Product
 

Alpine Oordopjes Earplugs Sleepsoft Plus Groen

De speciale akoestische filters in de SleepSoft oordoppen dempen hinderlijk en schadelijk geluid dat een fijne nachtrust in de weg staat. Snurkgeluid en omgevingslawaai wordt gedempt waardoor de meeste mensen beter in slaap vallen en ongestoord kunnen slapen. Door de speciale filters ben je niet helemaal afgesloten van de buitenwereld. Het geluid van de wekker, bel, alarm of een huilende baby blijft nog voldoende hoorbaar. SleepSoft slaapdoppen zijn uitermate geschikt voor thuis of onderweg in een hotel of op de camping.De SleepSoft heeft een speciaal model wat extra demping oplevert en zit met een geweldige pasvorm heerlijk comfortabel in het oor. Dat komt door het unieke AlpineThermoShape materiaal. Een innovatie van Alpine. Dit materiaal vormt zich naar je oor waardoor de oordoppen perfect passen. Je hebt dan ook geen last van een drukkend gevoel op je oren. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

€ 12.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Persoonlijke verzorging Oorverzorging
Product
 

Alpine Oordopjes Earplugs Fly Fit Geel

Door het dragen van FlyFit-oordoppen tijdens de vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen.De speciale akoestische filters in de FlyFit-oordoppen beschermen bovendien tegen hinderlijk omgevingslawaai. De oordoppen geven rust en ontspanning tijdens vliegreizen, maar zijn ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens reizen met de bus, trein en auto. Om oorpijn bij kinderen tijdens het vliegen te voorkomen zijn er Alpine Pluggies Kids-oordopjes te koop.De innovatieve oordoppen van Alpine zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordoppen precies in de gehoorgang passen. Dat garandeert een comfortabele pasvorm zonder vervelende druk op je oren. Je hebt de zekerheid dat de oordopjes op de juiste plek blijven zitten en daarmee optimale demping bieden. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

€ 12.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Persoonlijke verzorging Oorverzorging
Product
 

Care Plus Oordopjes Flexible Earplugs

Flexible Earplugs beschermen je oren tegen water, geluid, stof en wind. Een doosje bevat 4 oordoppen. Onze Flexible Earplugs zijn primair ontworpen om water uit het gehoorkanaal te houden, tijdens zwemmen en andere watersporten. De siliconen oordoppen reduceren omgevingsgeluiden en zijn aan te raden voor een ongestoorde nachtrust.De kneedbare en kleurloze siliconen nemen de vorm aan van de oorschelp en zijn comfortabel in het gebruik. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Een halve oordop is groot genoeg om de vorm van de oorschelp van een kind aan te nemen. Knip daarom voor toepassing bij een kind een Flexible Earplug in twee gelijke delen.De oordoppen zijn gemaakt van een medische kwaliteit siliconen, wasbaar en meerdere keren te gebruiken. Bewaar de oordoppen in het plastic bewaardoosje. Sluit het doosje goed af. Buiten bereik van kinderen houden.

€ 6.97

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Persoonlijke verzorging Oorverzorging
Product
 

Cloud VTX WM1 card

Cloud VTX-WM1 kaart

Productbeschrijving:

Web monitor card voor de VTX serie.

- Network connection status
- The settings of all amplifier rear panel switches and gain controls
- Protection circuitry activity
- Internal temperature
- Power status and input signal level for each channel
- Fan operation
- RL-1 remote volume control setting (if fitted) are also confirmed.

The VTX-WM1 web monitor card is a retrofittable option for Clouds new VTX power amplifiers.TheVTX-WM1 has a standard Ethernet interface, and connects to the buildings existing IT network. It allows the amplifiers performance and settings to be monitored at a remote location using any computer(or PDA, smartphone, etc.), via its normal Internet browser application. No dedicated software application or hardware is necessary. As well as checking the integrity of the amplifier, theVTX-WM1 generates
a test signal for the load impedance test, at one or more user-definable frequencies.The system can also be configured to generate an email report (optionally formatted for SMS text forwarding) if theVTX detects a fault condition. (Assumes the necessary Internet connection and email account are established.)

Optional Ethernet interface for Cloud VTX power amplifiers, allows remote monitoring of amplifier status from any computer, anywhere
Operates with any web browser no dedicated software necessary
Uses standard network protocols, not Audio over Ethernet; can be used on an existing IT infrastructure
Simple and intuitive user interface
Easy to set up
Monitors internal temperature, signal level, PSU status, protection circuitry and fans
Confirms all amplifier rear panel control settings
Checks load impedance on demand, or at scheduled times, using user-defined frequency
Real-time clock for event logging
User-definable polling interval
Automatic email or SMS text alert on pre-defined fault condition

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken LG Turbo S V C 3800 t m 3899 (REB REY RTP) (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de LG Turbo S: V-C 3800 t/m 3899 (REB/REY/RTP) (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) + microfilter)

€ 10.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 1121290 Stuurkabel ÖLFLEX® CLASSIC 110 CY BLACK 25 G 1 mm² Zwart 100 m

Toepassing in de installatiebouw, machinebouw, verwarmings- en klimaattechniek en energiecentraletechniek. Ook in EMV-kritische omgeving (elektromagnetische compatibiliteit). Voor zowel vast...

€ 630.47

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Georg Jensen schaal Glow gepolijst rvs large

universele tafelschaal / fruitschaal vervaardigd uit gepolijst rvs met een hoogte van 7,7 cm en een diameter van 27 cm, serie Glow

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

PATONA2323

PATONA Akku f. Asus Eee PC 1101HA1101HA-MU1X 1101HA-MU1X-BK 1101HGO schwarz

Hochleistungs-Akku mit neuenhochwertigen Markenzellen wie unter anderem von Panasonic, LG,Sanyo,...
100 % kompatibel mit den Original ASUS Akkus durchmaßgefertigte Passform inklusive Überladungs- undKurzschlussschutz.

TechnischeDaten: Spannung: 11,1Volt
Kapazität: 4400mAh
Typ: Li-Ion
Farbe: schwarz

Der Akku ist passend für folgendeModelle:

AsusEee PC1001HA, Asus Eee PC 105VWT

Asus Eee PC 1005 Serie:
1005, 1005H, 1005HA, 1005HA-A, 1005HAB, 1005HA-E, 1005HA-EU1X,1005HA-EU1X-BK, 1005HA-P, 1005HA-PU1X, 1005HA-PU1X-BK,1005HA-PU1X-BU, 1005HA-V, 1005HA-VU1X, 1005HA-VU1X-BK,1005HA-VU1X-BU, 1005HA-VU1X-PI, 1005HA-VU1X-WT

Asus Eee PC 1101Serie: 1101HA, 1101HA-MU1X, 1101HA-MU1X-BK,1101HGO

Original-Bezeichnung der ASUS Akkus
Dieser Akku ersetzt folgendeAkkutypen: AL31-1005, AL32-1005, 0B20-00KA0A, PL32-1005,90-OA001B9000, 990AAS168288

Wissenswertes: Mit diesem Li-Ionen-Akku erwerbenSie ein Qualitätsprodukt . Der Akku ist 100% baugleich zu demOriginal Akku. Alle Akkus sind nach höchsten europäischenQualitätsstandards hergestellt und zeichnen sich durch extremeLanglebigkeit aus.

Zudemhaben unsere Akkus höchste Zyklenfestigkeit, was eine hoheAnzahl möglicher Lade- Entlade-Zyklen bedeutet. Die geringeSelbstentladung der Akkus sorgt bei Nichtgebrauch für geringenEnergieverlust.

Diekompatiblen Nachbau-Akkus besitzen alle elektronischenSicherheitsvorkehrungen der Original-Akkus und könnennatürlich mit Ihrem Original-Netzteil aufgeladenwerden.

DieAbbildungen sind nur Beispielbilder, ausgelieferter Artikel kannvom Bild abweichen.

€ 26.95

Klik hier voor meer informatie...

Product