Sevylor Kajak Yukon Zwart

De Sevylor Yukon is ontwikkeld op comfort en gebruiksgemak. Het frame biedt betere bescherming tegen opspattend water en zowel de zitting als de voetsteun kunnen aangepast worden op de meest comfortabele stand.Ook is er veel ruimte voor opslag. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is een net te bevestigen waaronder bagage kan worden meegenomen. De Sevylor Yukon kan snel en compact worden opgeborgen en als een rugtas worden meegenomen.

€ 449.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Boten en watersport Varen en rafting
Product
 

Sevylor Kajak Madison Turkoois

De Sevylor Madison is de opvolger van de populaire Colorado kayak. Deze comfortabele kayak is niet stuk te krijgen dankzij de nylon bescherming rondom de opblaastubes. Dankzij deze stevigheid kan de Sevylor Madison prima gebruikt worden op meren maar ook snelstromende rivieren. De stoelen zijn voorzien van een hoge leuning die zorgen voor een optimale en comfortabele zitting.De Sevylor Madison is een zeer comfortabele en stabiele opblaaskayak. Dit sportief ogende model is voorzien van nylonachtige bescherming rondom de opblaastubes aan de zijkanten. De Sevylor Madison is bij uitstek geschikt voor gebruik op rustig water of gemiddeld stromend water. Hoewel de kayak ook gebruikt kan worden voor het echte wildwater kayakken, is de Sevylor Yukon daar meer geschikt voor. De Sevylor Madison is de opvolger van de populaire Colorado kayak en is vooral gefabriceerd op maximaal comfort en ruime bagagemogelijkheden. Zo is er aan de voor- en achterzijde ruime mogelijkheid tot het opbergen van bagage. De stoeltjes zijn verstelbaar, zowel het zitgedeelte als de rugleuning.

€ 374.95

Klik hier voor meer informatie...

A.S.adventure.nl Boten en watersport Varen en rafting
Product
 

Mini vlag Japan 60 x 90 cm

Mini vlag Japan 60 x 90 cm. Een mini formaat vlag van Japan, gemaakt van polyester. Formaat: ongeveer 60 x 90 cm. Voorzien van ophangogen en geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis.

€ 4.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reclameverlichtng LED Flood Light 4 LED's 45 graden 230V wit

Tronix LED Flood Light 4-LED's 45 graden 12W 230V wit

Straler voor gevelverlichting reclamebordverlichting billboards gebouwen winkels etalages bomen tuinen entrees showroomsmet 2 jaar garantie laag energieverbruik 12W inclusief aansluitsnoer met stekker    

€ 96.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Picture M Carmacks Sweater

De millieubewuste keuze
De Picture Organic Clothing Carmack Sweater is een duurzame en milieubewuste sweater voor heren. Het merk Picture Organic Clothing ontwikkelt milieuvriendelijke, duurzame (wintersport)kleding met de coolste designs die overal opvallen. Zo is deze Sweater van 70% organisch katoen en 30% gerecycled polyester gemaakt. De sweater is dus volledig organisch en dus goed voor het milieu! Als leuk detail staat het logo van Picture op de voorzijde gedrukt.

€ 75.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

ADATA XPG SX930 480 GB SSD harde schijf (2.5 inch) SATA III Retail

Xtreme Performance Gear (XPG) is een merk van ADATA Technology en biedt hoogwaardige randapparatuur voor computers aan. De XPG SX930 SATA 6 Gb/s SSD werd speciaal ontwikkeld voor gamers en o...

€ 235.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Sakura roller Gelly Roll Moonlight Oceaan, etui met 3 stuks in geassorteerde kleuren

Maakt schrijven, tekenen en versieren nog leuker. Met speciale pigmentinkt voor diepe, sprekende kleuren die niet verbleken. De inkttoevoer blijft constant dankzij de speciale technologie. Druk uitoefenen op de penpunt is niet nodig. Leg de pen horizontaalweg met de dop erop. Watervast en bestand tegen chemicaliën. Constante inkttoevoer tot de laatste druppel. Lichtecht en verbleekt niet. Beschikbaar in 3 reeksen: Stardust voor een extra glittereffect, Metallic voor een diepe glans en Moonlight voor een blacklight effect.
ophangbare etui met 3 stuks, Moonlight Oceaan

€ 3.88

Klik hier voor meer informatie...

Product